Content marketing is een onmisbaar onderdeel van online marketing, maar waarom?

De uitspraak Content is King klinkt misschien wel erg cliché maar het is de waarheid. Er is eigenlijk geen reden om niet te gaan beginnen met online content marketing voor jouw bedrijf. Heb jij nog argumenten nodig om jezelf te overtuigen? Hier zijn 5 redenen om te beginnen met content marketing.

 1. Content marketing lijkt misschien moeilijk, maar is juist heel toegankelijk.
  Het internet is het meest toegankelijke medium dat we kennen
 2. Iedereen is online, óók jouw klant
 3. Content marketing is essentieel voor je online vindbaarheid
 4. Met content marketing werk je tijdens de customer journey aan klantbinding
 5. Door zelf content te publiceren heb je grip op je imago en autoriteit
B2B content marketeer
B2B content marketeer

Advertising op LinkedIn voor b2b bedrijven

Waarom is LinkedIn de meest efficiënte manier om als B2B bedrijf jouw doelgroep te bereiken? Wat LinkedIn uniek maakt in het social media landschap, is de zakelijke focus. Vrijwel elk lid is gekoppeld aan een organisatie of opleiding, heeft zijn of haar functie op het profiel en kan zelfs gekoppeld worden aan vaardigheden. De belangrijkste redenen om in 2023 budget vrij te maken voor LinkedIn Advertising zijn:

 • LinkedIn is het grootste zakelijke social media platform
 • Jouw concurrentie gebruikt LinkedIn Advertising nog niet (optimaal)
 • LinkedIn advertising biedt een unieke kans: meetbare outbound marketing
 • Adverteren op LinkedIn is zeer kosten efficiënt
 • Bereik precies de juiste doelgroep én leer deze beter kennen

Ons vaste team bestaat uit specialisten op het gebied van interview en tekst, design & DTP, fotografie en video en marketeers die alle ins-and-outs begrijpen over distributie, meetbaarheid en optimalisatie. Onze frisse blik van buiten de organisatie van de opdrachtgevers zorgt ervoor dat wij de vertaalslag maken van soms “net iets te inhoudelijk” naar attractief en leesbaar voor jouw gewenste doelgroep.

Met Merkelijkheid adverteren op LinkedIn

Adverteren op LinkedIn als B2B bedrijf is zeker niet nieuw, toch zijn er relatief weinig bedrijven die het volledige potentieel van adverteren op LinkedIn begrijpen en inzetten. Vooral grotere, internationale organisaties adverteren op LinkedIn, maar juist voor MKB(+) b2b bedrijven kan LinkedIn goed voor ingezet worden. LinkedIn biedt unieke mogelijkheden voor het samenstellen van jouw gewenste doelgroep.

LinkedIn is ook bij uitstek het platform waarbij je doelgroep zo specifiek mogelijk moet zijn. Daarmee zorg je er namelijk voor dat je campagne alleen onder de aandacht wordt gebracht bij relevante mensen, kan je de campagne bijsturen en je campagne boodschap zo goed mogelijk laten aansluiten op de behoeften van de doelgroep. Merkelijkheid is specialist op het gebied van LinkedIn advertising en zorgt voor een groot bereik, veel traffic en meetbaar resultaat in de vorm van leads!

Hoe genereer je waardevolle leads voor jouw B2B bedrijf

Jouw B2B bedrijf is uniek en vraagt om een opmerkelijke lead generatie aanpak. Veel bedrijven hebben moeite met het vinden van het juiste verkeer naar hun bedrijf en geven daardoor (te) veel van hun resourses (budget)uit aan bijvoorbeeld google ads campagnes of sociale mediacampagnes met tegenvallende resultaten. Een (LinkedIn) lead aanpak vraagt expertise voor een goed resultaat. Wij hebben bij talloze andere B2B bedrijven in uiteenlopende branches mooie businesscases opgebouwd die we graag voor jouw merk inzetten. Natuurlijk is het daarnaast belangrijk om te realiseren dat wij er trots op zijn meestal jarenlang samen te werken met onze partners aan mooie resultaten, en we laten jou graag ervaren hoe het voelt als jouw partner “net dat stapje verder in de realisatie van jouw doelen” zet!

 

Merkelijkheid beschikt over een uitgebreid team (vast in dienst) van online marketeers, content marketeers, Google Ads certified experts en zelfs LinkedIn marketing kent weinig geheimen meer. We zorgen ervoor dat je bovenaan in de zoekmachines komt en genereren daarmee meer traffic en mogelijkheden voor conversie. De werkzaamheden die wij hiervoor verrichten zijn:

 • O-meting
 • Onderzoek
 • Strategie
 • Dashboard
 • Campagnes & Distributie
 • SEO-optimalisatie
 • Marketing-automation
 • Nieuwsbrief marketing
 • Webshop ontwikkeling & beheer & optimalisatie
Apex Dynamics

Apex Dynamics en Merkelijkheid werken al bijna een decennium samen. In die tijd is Apex Dynamics gegroeid van uitdager in de markt tot aan marktleider op het gebied van tandwielkasten, tandheugels en rondsels van de hoogste kwaliteit. Samen ontwikkelden we positioneringen “loopt harder” en later “move forward”, websites die leads genereren, traffic en merkwaarde met talloze artikelen en een hele database aan videocontent.

Merkelijkheid leads

Snel schakelen?

Jouw B2B bedrijf verdient een unieke aanpak

Merkelijkheid helpt jou met nieuwe content mogelijkheden, het opzetten van LinkedIn-campagnes en het generen van het juiste zoekverkeer naar jouw bedrijf. Op zoek naar een uitdaging om jouw bedrijf naar een ander niveau te brengen? Nog sneller schakelen? → Bel ons gewoon op 020 – 854 01 88 of vul het onderstaande formulier in om direct te bespreken waar de kansen liggen voor jouw organisatie(merk).