Website

Jouw website is het fundament van jouw merk. Deze moet niet alleen mooi, veilig en bloedsnel zijn, maar ook optimaal zijn ingericht voor online marketing. Het resultaat is een hogere merkwaarde, meer interactie en meer leads. Door onze focus op open source frameworks en systemen blijf jij wendbaar.

 

Developer
Van website specificatie naar design en tot slot development, onze geïntegreerde aanpak is efficiënt en heeft een korte doorlooptijd. Jens

Wat is jouw doel?

Je mag natuurlijk ook meerdere opties aanvinken

Een sterke website fungeert als de ruggengraat van jouw digitale identiteit.

Website realisatie

Jouw website is pas effectief wanneer deze gevonden wordt op de dienstverlening die je aanbiedt.

Effectieve website

Het design en de structuur moet een bepaald gevoel opwekken bij bezoekers.

Design & structuur

Website realisatie

Merkelijkheid realiseert op maat gemaakte websites voor verschillende bedrijven in de B2B. Doormiddel van onze expertise in design en development zijn wij in staat om alle functies te bouwen die jij als bedrijf nodig zou moeten hebben maar dan online. Onze uitgebreide expertise in online marketing stelt ons ook in staat om niet alleen een website op te leveren maar ook zo in te vullen voor organische vindbaarheid. Samen stellen wij met onze klanten een glashelder plan vast over de functionaliteit en ideeën die wij daarna uitwerken via een Merkelijkheid server. In samenwerking met onze webdesigners werken wij een website stijl uit die wij persoonlijk presenteren aan de desbetreffende partij.

Goed opgebouwde website

Een sterke online merkidentiteit begint bij een goed gebouwde website. Deze vormt de kern van je digitale aanwezigheid en moet helder navigeerbaar, responsief en gevuld zijn met relevante content en sterke oproepen tot actie. Bij Merkelijkheid helpen we je graag met het creëren van een gebruiksvriendelijke interface die direct de kern van je organisatie weergeeft, en met het vergroten van de zichtbaarheid van je website onder geïnteresseerde bezoekers. Neem contact met ons op om te bespreken hoe we deze essentiële aspecten kunnen integreren om je website niet alleen functioneel, maar ook effectief te maken voor jouw merk.

Een nieuwe website realiseren?

Graag leren wij meer over jouw organisatie voor een duidelijk beeld over de digitalisering van jouw merk. Samen met Merkelijkheid maken we jouw merk sterker!

 

  Merkelijkheid website’s

  Onze expertise in websites

  Rond websites bieden we B2B bedrijven een compleet pakket aan diensten. We dragen van A tot Z zorg voor de realisatie van een knappe website en zijn daarna verantwoordelijk voor onderhoud en hosting. Wij zijn dus hét aanspreekpunt voor alles wat met jouw website te maken heeft.

  Concept

  Een goede website valt op en draagt bij aan jouw merkwaarde. Het is daarom cruciaal dat we samen kiezen voor het beste website concept voordat we beginnen met ontwerpen.

  Lees meer

  Website Design

  Een sterk ontwerp zorgt niet alleen voor een mooie, aantrekkelijke website, maar zorgt ook voor gebruiksgemak zodat jouw doelgroep snel op de juiste pagina’s terecht komt.

  Lees meer

  Development

  We ontwikkelen websites waar mensen graag en gemakkelijk mee werken, zodat jouw website een levend marketingmiddel wordt.

  Lees meer

  Hosting en onderhoud

  Een website moet altijd snel en bereikbaar zijn. En als er iets verandert wil je dat dit snel doorgevoerd wordt. Daar zorgen wij voor.

  Lees meer
  Bureau
  Developer
  Van concept tot resultaat
  Van website specificatie naar design en tot slot ontwikkeling, onze geïntegreerde aanpak is efficiënt en heeft een korte doorlooptijd. Jens

  Typisch Merkelijkheid

  Wij werken vaak jarenlang voor onze klanten. Waarom? Omdat we samen doelen bereiken. Hoe we dat doen leggen we hieronder kort uit. En daar gaan we in een persoonlijk gesprek graag dieper op in.

  Praktisch ingesteld

  We gaan aan de slag en bereiken doelen en houden niet zo van lange meetings.

  Buitenboordmotor

  Wij werken als verlengstuk van jouw marketingafdeling en zetten de specialist in die jullie echt nodig hebben.

  Persoonlijk

  Je werkt met vaste specialisten die jou en jouw bedrijf goed kennen. Al snel zijn we samen één team.

  Nieuwsgierig

  Na een tijdje kennen wij jullie door en door. Je hoeft ons dus steeds minder uit te leggen over je product, dienst of voorkeuren.

  Wat vinden onze klanten van ons?

  De ervaringen van onze klanten zijn natuurlijk het beste bewijs. Daarom delen wij graag testimonials en uitspraken van daadwerkelijke klanten om aan jou te laten zien dat wij onze beloftes waarmaken. Ben je benieuwd naar het project waardoor zij of hij zo’n lovend verhaal deelt? Daar vertellen we je in een gesprek graag meer over.

  Het is fijn samenwerken met deze professionals.

  Het is fijn samenwerken met deze professionals. Naast kennis en kunde zorgen ze altijd voor een creatieve twist!

  Marieke van der Spruit GS1 Nederland
  Merkelijkheid is al een paar jaar onze online marketing en content partner.

  Merkelijkheid is al een paar jaar onze online marketing en content partner. Met een mooie mix van tekst, video, distributie en analyse bouwen we in een echt partnership aan merkwaarde, trots en conversie.

  Margit Hoekstra Audion Packaging Machines
  Kortom: toppers!

  Merkelijkheid heeft onze website gebouwd en veel (video)content gerealiseerd. Dit doen zij uitstekend en altijd ook nog ruim voor de deadline opgeleverd, kortom: toppers!

  Edwin van Reijsen Intratone
  Met veel plezier lanceren we de website tijdens ons 10-jarig jubileum.

  Met veel plezier lanceren we de website tijdens ons 10-jarig jubileum. Mijn dank gaat specifiek uit naar het team van Marketing & Communicatie dat samen met Merkelijkheid een groot, zeg maar megaproject, heeft gerealiseerd binnen tijd, middelen en budget. eX:plain is zichtbaar gereed voor de komende jaren.

  Jobke van den Berg Stichting eX:plain
  Als één team bouwen aan brand value met aansprekende content

  Wij werken als één team met Merkelijkheid aan meer zichtbaarheid en merkwaarde. Zij zijn sterk in de realisatie van aansprekende content en de distributie ervan.

  Frederieke Anema TIP Group
  Merkelijkheid heeft ons geholpen om engagement met ons merk via social media te versnellen.

  Merkelijkheid heeft ons geholpen om engagement met ons merk via social media te versnellen. Met behulp van hun snelheid, flexibiliteit en creativiteit hebben we in korte tijd een groot aantal trouwe volgers aan ons weten te binden.

  Jacques Hoendervangers Air Miles
  Een zeer fijne samenwerking.

  Een zeer fijne samenwerking. Merkelijkheid voelt goed aan wat wij willen en is als het nodig is lekker dwars. Ze schakelen snel en zijn altijd bereikbaar. Ik zou zeggen: een verlengstuk van ons bedrijf op het gebied van marketing.

  Tom Sanders Dumaco
  Al direct was er een klik.

  Via een kennis kwamen wij in contact met Merkelijkheid. Al direct was er een klik. Dat kwam omdat hun verfrissende manier van benaderen een totaal ander licht werpt op de situatie. Al snel konden ze zich een beeld vormen van onze toch wel onbekende markt van diensten en producten in de bovenleiding van tram en trolleybus.

  John Verheul Kummler+Matter
  Voelt als een echt partnership.

  Werken met Merkelijkheid voelt als een echt partnership. Zij zorgen voor aansprekende en hoogwaardige content en een optimale distributie, zo blijft mijn bedrijf zichtbaar.

  Johan de Meij Noord-Holland Inbouw
  Met verwondering denken we terug aan de creativiteit die gelegd is in onze merkontwikkeling

  Met verwondering denken we terug aan de creativiteit die gelegd is in onze merkontwikkeling en de mooie voorstellen die zijn gedaan, we zien daarnaast erg uit naar de toekomst!

  Matthijs Freijters Led Wereld
  Thanks to Merkelijkheid for the hard work.

  Thanks to Merkelijkheid for the hard work, support and for thinking with us about how to show to the world the new Wisseloord and all its activities, that are booming nowadays.

  Malik Berrabah Wisseloord Studios & Academy
  Met Merkelijkheid als onze buitenboordmotor maken we een mooie groei door

  Sinds we met Merkelijkheid werken kunnen we ons echt focussen op onze core-business en dat zie je terug in de groei van onze organisatie. De korte lijnen tussen ons en Merkelijheid zijn fijn. Ze weten zich snel de toch wel inhoudelijke materie eigen te maken en komen met nieuwe ideeën. Kortom, een fijne samenwerking.

  Dennis Wijnants Metel
  De samenwerking met Merkelijkheid kenmerkte zich door een echte “can do attitude”.

  Wij hebben in de afgelopen jaren samen meerdere Investment Memoranda ontwikkeld. De samenwerking met Merkelijkheid kenmerkte zich door een echte “can do attitude”. Zij denken altijd mee zowel op procesniveau als in het optimaliseren van design. Dit altijd met een uitstekend eindresultaat en dus veel positieve feedback, ook van onze klanten en investeerders.

  Gijs Halm Kempen
  We zijn erg tevreden over de grondige voorbereiding en heldere aanpak.

  We zijn erg tevreden over de grondige voorbereiding en heldere aanpak. Hierdoor maakt Merkelijkheid complexe onderwerpen eigen, waardoor een natuurlijk gesprek met onze technische collega’s ontstaat. Whitepapers bijvoorbeeld over digital printing worden met trots intern gedeeld en ingezet om onze doelgroepen te inspireren. Onze contentstrategie heeft in 2020 ruim 600.000 impressies gerealiseerd en we hebben daarnaast de 10.000e volger op LinkedIn verwelkomd. De whitepapers hebben aantoonbaar bijgedragen aan nieuwe leads en klanten. Een mooie prestatie!

  Stefan Martens NTS

  Heb je vragen?

  Ik vertel je graag meer over onze aanpak en werkwijze en laat je dan graag gelijk zien wat wij voor vergelijkbare bedrijven en merken hebben gemaakt. Je krijgt dan een goed idee van onze kundigheid en werkwijze.