Onze diensten

Wil je één aspect van jouw marketing uitbesteden of zou je ons als verlengstuk van jouw organisatie inzetten? We hebben ervaring met beiden. Op deze pagina vind je veelvoorkomende werkzaamheden in 4 categorieën.

Projectmanager
Goed samenwerken begint bij een heldere planning en afspraken. Ik zorg er vervolgens voor dat het op tijd af is. Kirsten
Content

Content is een vak apart. Een goed concept of heldere briefing maakt vaak al een wereld van verschil, nog los van creativiteit. Onze ervaring maakt dat we sneller, betere content realiseren. Content die jou onderscheidt van de concurrentie en op laat vallen. Wat wil je nog meer?

Lees meer
Strategie

Een unieke positionering of marketingstrategie uitwerken op basis van bedrijfsdoelstellingen of -strategie is zeer uitdagend. Onze kennis en ervaring maakt dit een stuk plezieriger. We werken als team samen binnen een helder strategisch kader en nemen de concrete besluiten die jullie nodig hebben.

Lees meer
Online Marketing

Hoog in Google staan, een kosteneffectieve LinkedIn campagne en emailmarketing zijn allemaal manieren om jouw doelgroep te bereiken. En er zijn nog veel meer mogelijkheden. Maar welke past het best bij jullie?  Gebruik onze kennis en ervaring, wij helpen jullie met deze keuze en het inrichten van succesvolle online marketing campagnes.

Lees meer
Website

Jouw website is het fundament van jouw merk. Deze moet niet alleen mooi, veilig en bloedsnel zijn, maar ook optimaal zijn ingericht voor online marketing. Het resultaat is een hogere merkwaarde, meer interactie en meer leads. Door onze focus op open source frameworks en systemen blijf jij wendbaar.

Lees meer

Typisch Merkelijkheid

Wij werken vaak jarenlang voor onze klanten. Waarom? Omdat we samen doelen bereiken. Hoe we dat doen leggen we hieronder kort uit. En daar gaan we in een persoonlijk gesprek graag dieper op in.

Praktisch ingesteld

We gaan aan de slag en bereiken doelen en houden niet zo van lange meetings.

Wij zijn heel tevreden over het proces en het resultaat.

Peter van den Brink

Albeton

Buitenboordmotor

Wij werken als verlengstuk van jouw marketingafdeling en zetten de specialist in die jullie echt nodig hebben.

Via een kennis kwamen wij in contact met Merkelijkheid. Al direct was er een klik. Dat kwam omdat hun verfrissende manier van benaderen een totaal ander licht werpt op de situatie. Al snel konden ze zich een beeld vormen van onze toch wel onbekende markt van diensten en producten in de bovenleiding van tram en trolleybus.

John Verheul

Kummler+Matter

Persoonlijk

Je werkt met vaste specialisten die jou en jouw bedrijf goed kennen. Al snel zijn we samen één team.

We hebben veel goede reacties gehad op ons jaarverslag. De samenwerking met Merkelijkheid was stimulerend en interactief. Daarnaast was de doorlooptijd erg kort en zijn we binnen het budget gebleven. Dus alleen maar complimenten!

Anne Jan Stuij

Gispen

Nieuwsgierig

Na een tijdje kennen wij jullie door en door. Je hoeft ons dus steeds minder uit te leggen over je product, dienst of voorkeuren.

Sinds we met Merkelijkheid werken kunnen we ons echt focussen op onze core-business en dat zie je terug in de groei van onze organisatie. De korte lijnen tussen ons en Merkelijheid zijn fijn. Ze weten zich snel de toch wel inhoudelijke materie eigen te maken en komen met nieuwe ideeën. Kortom, een fijne samenwerking.

Dennis Wijnants

Metel

Wat heb jij nodig?

Als full service B2B marketing bureau zijn wij natuurlijk van veel markten thuis. Maar wat heeft jouw merk of bedrijf nodig? Dat bespreken we graag aan de hand van duidelijke voorbeelden en resultaten voor vergelijkbare bedrijven.

Interesse in een van onze expertises?

Wat gaan we samen bereiken en wat kost dat? Dat is wat jij wilt weten. Daar geven we graag antwoord op na een korte kennismaking. In 30 minuten weten we allebei wat voor vlees we in de kuip hebben. Beloofd.

Bestel het boek