Online Marketing

Hoog in Google staan, een kosteneffectieve LinkedIn campagne en emailmarketing zijn allemaal manieren om jouw doelgroep te bereiken. En er zijn nog veel meer mogelijkheden. Maar welke past het best bij jullie? Gebruik onze kennis en ervaring, wij helpen jullie met deze keuze en het inrichten van succesvolle online marketing campagnes.

 

Marketeer
Als niemand je vindt, ben je het best bewaarde geheim. En dat is zonde, want wij zetten jouw merk graag op de kaart. Maxim

Wat is jouw doel?

Je mag natuurlijk ook meerdere opties aanvinken

Onze expertise in Online Marketing

Online marketing is belangrijker dan ooit. De customer journey vindt in toenemende mate online plaats, zelfs in de meest conservatieve markten. Met een uitgekiende online marketing strategie en door het toepassen van best practices zorg jij voor resultaat: meer website bezoekers, conversies en leads.

SEO / Zoekmachine optimalisatie

Doormiddel van SEO-optimalisatie zorgen wij dat jouw website hoger scoort in de Google zoekresultaten; zoekwoordenonderzoek, technische optimalisatie, linkbuilding en monitoring.

Lees meer

SEA / Google Ads

Verhoog de zichtbaarheid van jouw merk en genereer waardevolle leads door middel van zoekmachine advertenties. Onze kennis en bewezen strategieën zorgen voor resultaat.

Lees meer

Content Marketing

Waardevolle en relevante content gebruiken om nieuwe klanten aan te trekken of bestaande klanten te behouden is de kern van content marketing. Een grote kans voor B2B bedrijven.

Lees meer

Social Media Management

Gebruik social media om regelmatig op te vallen en blijf continu in gesprek met jouw doelgroep. Merkelijkheid neemt alle werkzaamheden uit handen.

Lees meer

Social Media Advertising

Social media advertising is een van de meest kostenefficiënte manieren om jouw doelgroep te bereiken en converteren. En wij weten precies hoe.

Lees meer

Email marketing

Wij zorgen voor resultaat met op maat gemaakte e-mail marketingcampagnes en marketing automation.

Lees meer

Rapportage & Dashboards

Onze rapportages en dashboards zorgen ervoor dat jij altijd weet hoe jouw online marketing ervoor staat. Resultaten en KPI’s waar we als team op sturen en elkaar op afrekenen.

Lees meer

Lead Generatie

Onze bewezen aanpak zorgt voor meetbaar resultaat: kwalitatieve leads uit jouw doelgroep. Ideaal voor het uitbreiden van je marktaandeel of het betreden van een nieuwe markt.

Lees meer
Meeting over marketing
Marketeer
Groei realiseren
We kiezen de beste kanalen om jouw doelgroep te bereiken en weten precies hoe we het hoogste rendement op jouw budget realiseren. Maxim

Typisch Merkelijkheid

Wij werken vaak jarenlang voor onze klanten. Waarom? Omdat we samen doelen bereiken. Hoe we dat doen leggen we hieronder kort uit. En daar gaan we in een persoonlijk gesprek graag dieper op in.

Praktisch ingesteld

We gaan aan de slag en bereiken doelen en houden niet zo van lange meetings.

Buitenboordmotor

Wij werken als verlengstuk van jouw marketingafdeling en zetten de specialist in die jullie echt nodig hebben.

Persoonlijk

Je werkt met vaste specialisten die jou en jouw bedrijf goed kennen. Al snel zijn we samen één team.

Nieuwsgierig

Na een tijdje kennen wij jullie door en door. Je hoeft ons dus steeds minder uit te leggen over je product, dienst of voorkeuren.

Wat vinden onze klanten van ons?

De ervaringen van onze klanten zijn natuurlijk het beste bewijs. Daarom delen wij graag testimonials en uitspraken van daadwerkelijke klanten om aan jou te laten zien dat wij onze beloftes waarmaken. Ben je benieuwd naar het project waardoor zij of hij zo’n lovend verhaal deelt? Daar vertellen we je in een gesprek graag meer over.

Merkelijkheid heeft ons geholpen om engagement met ons merk via social media te versnellen.

Merkelijkheid heeft ons geholpen om engagement met ons merk via social media te versnellen. Met behulp van hun snelheid, flexibiliteit en creativiteit hebben we in korte tijd een groot aantal trouwe volgers aan ons weten te binden.

Jacques Hoendervangers Air Miles
Groot vertrouwen in hun expertise op het gebied van merkontwikkeling.

Samen met Merkelijkheid werken wij aan de herpositionering van ons merk. Daarnaast zijn zij partners in content en (financiële) corporate communicatie. Denk aan online jaarverslagen, video’s en animaties. Wij werken heel prettig samen met Merkelijkheid en hebben groot vertrouwen in hun expertise op het gebied van merkontwikkeling.

Annabel Heijen Buma/Stemra
Merkelijkheid stond aan de basis van het ontstaan van ons merk.

Merkelijkheid stond aan de basis van het ontstaan van ons merk. Zij hebben ons stap voor stap begeleid in de merkontwikkeling. Zij waren betrokken bij de creatie van ons verhaal, onze naam en onze visuele identiteit. Ook hebben ze onze website gerealiseerd. Wat er nu al staat overtreft al mijn verwachtingen!

Martijn Poldervaart KEI Kung Fu
De samenwerking met Merkelijkheid kenmerkte zich door een echte “can do attitude”.

Wij hebben in de afgelopen jaren samen meerdere Investment Memoranda ontwikkeld. De samenwerking met Merkelijkheid kenmerkte zich door een echte “can do attitude”. Zij denken altijd mee zowel op procesniveau als in het optimaliseren van design. Dit altijd met een uitstekend eindresultaat en dus veel positieve feedback, ook van onze klanten en investeerders.

Gijs Halm Kempen
Thanks to Merkelijkheid for the hard work.

Thanks to Merkelijkheid for the hard work, support and for thinking with us about how to show to the world the new Wisseloord and all its activities, that are booming nowadays.

Malik Berrabah Wisseloord Studios & Academy
Wij zijn ontzettend blij met het resultaat en de samenwerking.

De content die jullie hebben gerealiseerd, zoals de bedrijfsfilm is echt fantastisch. Het laat prachtig zien wie wij zijn en over welke competenties Donghua beschikt. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat en de samenwerking.

Frans Morskate Donghua International
Wij beschikken met Merkelijkheid over een grote professionele externe marketingafdeling

Wij werken inmiddels al een paar jaar en naar volle tevredenheid met Merkelijkheid samen. Er is echt sprake van een partnership. Wij beschikken met Merkelijkheid over een grote professionele externe marketingafdeling. Zij bedenken daarnaast steeds weer nieuwe dingen die ons verder helpen, zoals een custom digital configurator maar ook aansprekende (video) content die bijdraagt aan onze vindbaarheid en merkwaarde.

Wouter Stokman Stokman BV
Met Merkelijkheid als onze buitenboordmotor maken we een mooie groei door

Sinds we met Merkelijkheid werken kunnen we ons echt focussen op onze core-business en dat zie je terug in de groei van onze organisatie. De korte lijnen tussen ons en Merkelijheid zijn fijn. Ze weten zich snel de toch wel inhoudelijke materie eigen te maken en komen met nieuwe ideeën. Kortom, een fijne samenwerking.

Dennis Wijnants Metel
Met verwondering denken we terug aan de creativiteit die gelegd is in onze merkontwikkeling

Met verwondering denken we terug aan de creativiteit die gelegd is in onze merkontwikkeling en de mooie voorstellen die zijn gedaan, we zien daarnaast erg uit naar de toekomst!

Matthijs Freijters Led Wereld
Dank je wel Merkelijkheid voor alle inspanningen en begeleiding zover!

Wij zijn heel tevreden over het proces en het resultaat.

Peter van den Brink Albeton
Al direct was er een klik.

Via een kennis kwamen wij in contact met Merkelijkheid. Al direct was er een klik. Dat kwam omdat hun verfrissende manier van benaderen een totaal ander licht werpt op de situatie. Al snel konden ze zich een beeld vormen van onze toch wel onbekende markt van diensten en producten in de bovenleiding van tram en trolleybus.

John Verheul Kummler+Matter
De samenwerking met Merkelijkheid was stimulerend en interactief

We hebben veel goede reacties gehad op ons jaarverslag. De samenwerking met Merkelijkheid was stimulerend en interactief. Daarnaast was de doorlooptijd erg kort en zijn we binnen het budget gebleven. Dus alleen maar complimenten!

Anne Jan Stuij Gispen
Veel deskundigheid in huis.

Merkelijkheid heeft ons in de opstartfase van ons kantoor commercieel ondersteund, met positionering, website en marketingcampagnes. Sympathieke mensen. Veel deskundigheid in huis. We hebben veel van de samenwerking geleerd.

Nicole van Zuilen EBBEN Partners
Voelt als een echt partnership.

Werken met Merkelijkheid voelt als een echt partnership. Zij zorgen voor aansprekende en hoogwaardige content en een optimale distributie, zo blijft mijn bedrijf zichtbaar.

Johan de Meij Noord-Holland Inbouw

Heb je vragen?

Ik vertel je graag meer over onze online marketing aanpak en laat je dan graag gelijk voorbeelden zien van de resultaten die wij voor vergelijkbare bedrijven en merken hebben behaald. Je krijgt dan een goed idee van onze kundigheid en werkwijze.

Bestel het boek