Online Marketing

Hoog in Google staan, een kosteneffectieve LinkedIn campagne en emailmarketing zijn allemaal manieren om jouw doelgroep te bereiken. En er zijn nog veel meer mogelijkheden. Maar welke past het best bij jullie? Gebruik onze kennis en ervaring, wij helpen jullie met deze keuze en het inrichten van succesvolle online marketing campagnes.

 

Marketeer
Als niemand je vindt, ben je het best bewaarde geheim. En dat is zonde, want wij zetten jouw merk graag op de kaart. Maxim

Wat is jouw doel?

Je mag natuurlijk ook meerdere opties aanvinken

Onze expertise in Online Marketing

Online marketing is belangrijker dan ooit. De customer journey vindt in toenemende mate online plaats, zelfs in de meest conservatieve markten. Met een uitgekiende online marketing strategie en door het toepassen van best practices zorg jij voor resultaat: meer website bezoekers, conversies en leads.

SEO / Zoekmachine optimalisatie

Doormiddel van SEO-optimalisatie zorgen wij dat jouw website hoger scoort in de Google zoekresultaten; zoekwoordenonderzoek, technische optimalisatie, linkbuilding en monitoring.

Lees meer

SEA / Google Ads

Verhoog de zichtbaarheid van jouw merk en genereer waardevolle leads door middel van zoekmachine advertenties. Onze kennis en bewezen strategieën zorgen voor resultaat.

Lees meer

Content Marketing

Waardevolle en relevante content gebruiken om nieuwe klanten aan te trekken of bestaande klanten te behouden is de kern van content marketing. Een grote kans voor B2B bedrijven.

Lees meer

Social Media Management

Gebruik social media om regelmatig op te vallen en blijf continu in gesprek met jouw doelgroep. Merkelijkheid neemt alle werkzaamheden uit handen.

Lees meer

Social Media Advertising

Social media advertising is een van de meest kostenefficiënte manieren om jouw doelgroep te bereiken en converteren. En wij weten precies hoe.

Lees meer

Email marketing

Wij zorgen voor resultaat met op maat gemaakte e-mail marketingcampagnes en marketing automation.

Lees meer

Rapportage & Dashboards

Onze rapportages en dashboards zorgen ervoor dat jij altijd weet hoe jouw online marketing ervoor staat. Resultaten en KPI’s waar we als team op sturen en elkaar op afrekenen.

Lees meer

Lead Generatie

Onze bewezen aanpak zorgt voor meetbaar resultaat: kwalitatieve leads uit jouw doelgroep. Ideaal voor het uitbreiden van je marktaandeel of het betreden van een nieuwe markt.

Lees meer
Meeting over marketing
Marketeer
Groei realiseren
We kiezen de beste kanalen om jouw doelgroep te bereiken en weten precies hoe we het hoogste rendement op jouw budget realiseren. Maxim

Typisch Merkelijkheid

Wij werken vaak jarenlang voor onze klanten. Waarom? Omdat we samen doelen bereiken. Hoe we dat doen leggen we hieronder kort uit. En daar gaan we in een persoonlijk gesprek graag dieper op in.

Praktisch ingesteld

We gaan aan de slag en bereiken doelen en houden niet zo van lange meetings.

Buitenboordmotor

Wij werken als verlengstuk van jouw marketingafdeling en zetten de specialist in die jullie echt nodig hebben.

Persoonlijk

Je werkt met vaste specialisten die jou en jouw bedrijf goed kennen. Al snel zijn we samen één team.

Nieuwsgierig

Na een tijdje kennen wij jullie door en door. Je hoeft ons dus steeds minder uit te leggen over je product, dienst of voorkeuren.

Wat vinden onze klanten van ons?

De ervaringen van onze klanten zijn natuurlijk het beste bewijs. Daarom delen wij graag testimonials en uitspraken van daadwerkelijke klanten om aan jou te laten zien dat wij onze beloftes waarmaken. Ben je benieuwd naar het project waardoor zij of hij zo’n lovend verhaal deelt? Daar vertellen we je in een gesprek graag meer over.

Wij beschikken met Merkelijkheid over een grote professionele externe marketingafdeling

Wij werken inmiddels al een paar jaar en naar volle tevredenheid met Merkelijkheid samen. Er is echt sprake van een partnership. Wij beschikken met Merkelijkheid over een grote professionele externe marketingafdeling. Zij bedenken daarnaast steeds weer nieuwe dingen die ons verder helpen, zoals een custom digital configurator maar ook aansprekende (video) content die bijdraagt aan onze vindbaarheid en merkwaarde.

Wouter Stokman Stokman BV
Merkelijkheid heeft deze rol in onze herpositionering goed gepakt!

Een scherpe positionering vereist duidelijke keuzes. Hoe zien we onszelf en wat maakt ons uniek? Welke doelgroep willen we aanspreken, en welke niet? Die keuzes zijn moeilijk, omdat je altijd het gevoel hebt een deel van de markt weg te strepen bij het maken van die keuzes. Daarom is het ontzettend waardevol om een marketingpartner te hebben die dit interne gesprek faciliteert, je een spiegel voor houdt en je vervolgens dwingt om die keuzes te maken. Merkelijkheid heeft deze rol in onze herpositionering goed gepakt!

Bart Matthaei Ambrero
Zij vormen onze externe marketingafdeling en wij maken gebruik van al hun expertise.

Wij werken met Merkelijkheid intensief samen als partners. Zij vormen onze externe marketingafdeling en wij maken gebruik van al hun expertise. Zij hebben ons geholpen vanuit een positionering richting middelen als onze prachtige website, ze zijn verantwoordelijk voor online- en contentmarketing en ook in de toekomst staan er mooie ontwikkelingen in de planning richting een verdere digitalisering.

Richard Heemskerk HSIBV
Dank je wel Merkelijkheid voor alle inspanningen en begeleiding zover!

Wij zijn heel tevreden over het proces en het resultaat.

Peter van den Brink Albeton
Mede door Merkelijkheid gelukt om gezamenlijk onze commerciële doelstellingen te realiseren

Door continue te sparren met Merkelijkheid, waarbij ze ons regelmatig een spiegel voorhouden (soms pijnlijk hard maar altijd fair), is het mede door hun aanpak gelukt om gezamenlijk onze commerciële doelstellingen te realiseren.

Thom van Oss Apex Dynamics
Wij zijn ontzettend blij met het resultaat en de samenwerking.

De content die jullie hebben gerealiseerd, zoals de bedrijfsfilm is echt fantastisch. Het laat prachtig zien wie wij zijn en over welke competenties Donghua beschikt. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat en de samenwerking.

Frans Morskate Donghua International
Veel deskundigheid in huis.

Merkelijkheid heeft ons in de opstartfase van ons kantoor commercieel ondersteund, met positionering, website en marketingcampagnes. Sympathieke mensen. Veel deskundigheid in huis. We hebben veel van de samenwerking geleerd.

Nicole van Zuilen EBBEN Partners
Snel schakelen, meedenken en professioneel

Snel schakelen, meedenken en professioneel; dat zijn de 3 woorden die bij mij opkomen als ik aan onze samenwerking denk. Door de projectmatige aanpak in combinatie met een flexibele instelling heeft Merkelijkheid de Soleo website verder gebracht dan vooraf verwacht. Ik kijk uit naar verdere in- en aanvulling met verschillende vormen van content.

Sandra Hulsenboom Soleo Groep
De samenwerking verliep uitstekend.

Merkelijkheid heeft voor ons jaarverslag zowel de tekstredactie als de lay-out voor haar rekening genomen. De samenwerking verliep uitstekend. Ze houden zich aan afspraken en zijn flexibel waar nodig. Het eindproduct ziet er gelikt uit!

Frank Broekhuis Royal Ahrend
Kortom: toppers!

Merkelijkheid heeft onze website gebouwd en veel (video)content gerealiseerd. Dit doen zij uitstekend en altijd ook nog ruim voor de deadline opgeleverd, kortom: toppers!

Edwin van Reijsen Intratone
Als één team bouwen aan brand value met aansprekende content

Wij werken als één team met Merkelijkheid aan meer zichtbaarheid en merkwaarde. Zij zijn sterk in de realisatie van aansprekende content en de distributie ervan.

Frederieke Anema TIP Group
Jullie tillen het naar een ander niveau.

Ik vind het fantastisch, jullie tillen het naar een ander niveau en de corporate boodschap is duidelijk, heel knap.

Jan Snellen Sportcentrum VU
De samenwerking met Merkelijkheid kenmerkte zich door een echte “can do attitude”.

Wij hebben in de afgelopen jaren samen meerdere Investment Memoranda ontwikkeld. De samenwerking met Merkelijkheid kenmerkte zich door een echte “can do attitude”. Zij denken altijd mee zowel op procesniveau als in het optimaliseren van design. Dit altijd met een uitstekend eindresultaat en dus veel positieve feedback, ook van onze klanten en investeerders.

Gijs Halm Kempen
Het is fijn samenwerken met deze professionals.

Het is fijn samenwerken met deze professionals. Naast kennis en kunde zorgen ze altijd voor een creatieve twist!

Marieke van der Spruit GS1 Nederland

Heb je vragen?

Ik vertel je graag meer over onze online marketing aanpak en laat je dan graag gelijk voorbeelden zien van de resultaten die wij voor vergelijkbare bedrijven en merken hebben behaald. Je krijgt dan een goed idee van onze kundigheid en werkwijze.