Online Marketing

Hoog in Google staan, een kosteneffectieve LinkedIn campagne en emailmarketing zijn allemaal manieren om jouw doelgroep te bereiken. En er zijn nog veel meer mogelijkheden. Maar welke past het best bij jullie? Gebruik onze kennis en ervaring, wij helpen jullie met deze keuze en het inrichten van succesvolle online marketing campagnes.

 

Marketeer
Als niemand je vindt, ben je het best bewaarde geheim. En dat is zonde, want wij zetten jouw merk graag op de kaart. Maxim

Wat is jouw doel?

Je mag natuurlijk ook meerdere opties aanvinken

Onze expertise in Online Marketing

Online marketing is belangrijker dan ooit. De customer journey vindt in toenemende mate online plaats, zelfs in de meest conservatieve markten. Met een uitgekiende online marketing strategie en door het toepassen van best practices zorg jij voor resultaat: meer website bezoekers, conversies en leads.

SEO / Zoekmachine optimalisatie

Doormiddel van SEO-optimalisatie zorgen wij dat jouw website hoger scoort in de Google zoekresultaten; zoekwoordenonderzoek, technische optimalisatie, linkbuilding en monitoring.

Lees meer

SEA / Google Ads

Verhoog de zichtbaarheid van jouw merk en genereer waardevolle leads door middel van zoekmachine advertenties. Onze kennis en bewezen strategieën zorgen voor resultaat.

Lees meer

Content Marketing

Waardevolle en relevante content gebruiken om nieuwe klanten aan te trekken of bestaande klanten te behouden is de kern van content marketing. Een grote kans voor B2B bedrijven.

Lees meer

Social Media Management

Gebruik social media om regelmatig op te vallen en blijf continu in gesprek met jouw doelgroep. Merkelijkheid neemt alle werkzaamheden uit handen.

Lees meer

Social Media Advertising

Social media advertising is een van de meest kostenefficiënte manieren om jouw doelgroep te bereiken en converteren. En wij weten precies hoe.

Lees meer

Email marketing

Wij zorgen voor resultaat met op maat gemaakte e-mail marketingcampagnes en marketing automation.

Lees meer

Rapportage & Dashboards

Onze rapportages en dashboards zorgen ervoor dat jij altijd weet hoe jouw online marketing ervoor staat. Resultaten en KPI’s waar we als team op sturen en elkaar op afrekenen.

Lees meer

Lead Generatie

Onze bewezen aanpak zorgt voor meetbaar resultaat: kwalitatieve leads uit jouw doelgroep. Ideaal voor het uitbreiden van je marktaandeel of het betreden van een nieuwe markt.

Lees meer
Meeting over marketing
Marketeer
Groei realiseren
We kiezen de beste kanalen om jouw doelgroep te bereiken en weten precies hoe we het hoogste rendement op jouw budget realiseren. Maxim

Typisch Merkelijkheid

Wij werken vaak jarenlang voor onze klanten. Waarom? Omdat we samen doelen bereiken. Hoe we dat doen leggen we hieronder kort uit. En daar gaan we in een persoonlijk gesprek graag dieper op in.

Praktisch ingesteld

We gaan aan de slag en bereiken doelen en houden niet zo van lange meetings.

Buitenboordmotor

Wij werken als verlengstuk van jouw marketingafdeling en zetten de specialist in die jullie echt nodig hebben.

Persoonlijk

Je werkt met vaste specialisten die jou en jouw bedrijf goed kennen. Al snel zijn we samen één team.

Nieuwsgierig

Na een tijdje kennen wij jullie door en door. Je hoeft ons dus steeds minder uit te leggen over je product, dienst of voorkeuren.

Wat vinden onze klanten van ons?

De ervaringen van onze klanten zijn natuurlijk het beste bewijs. Daarom delen wij graag testimonials en uitspraken van daadwerkelijke klanten om aan jou te laten zien dat wij onze beloftes waarmaken. Ben je benieuwd naar het project waardoor zij of hij zo’n lovend verhaal deelt? Daar vertellen we je in een gesprek graag meer over.

Mede door Merkelijkheid gelukt om gezamenlijk onze commerciële doelstellingen te realiseren

Door continue te sparren met Merkelijkheid, waarbij ze ons regelmatig een spiegel voorhouden (soms pijnlijk hard maar altijd fair), is het mede door hun aanpak gelukt om gezamenlijk onze commerciële doelstellingen te realiseren.

Thom van Oss Apex Dynamics
Een zeer fijne samenwerking.

Een zeer fijne samenwerking. Merkelijkheid voelt goed aan wat wij willen en is als het nodig is lekker dwars. Ze schakelen snel en zijn altijd bereikbaar. Ik zou zeggen: een verlengstuk van ons bedrijf op het gebied van marketing.

Tom Sanders Dumaco
Veel deskundigheid in huis.

Merkelijkheid heeft ons in de opstartfase van ons kantoor commercieel ondersteund, met positionering, website en marketingcampagnes. Sympathieke mensen. Veel deskundigheid in huis. We hebben veel van de samenwerking geleerd.

Nicole van Zuilen EBBEN Partners
Wij zijn ontzettend blij met het resultaat en de samenwerking.

De content die jullie hebben gerealiseerd, zoals de bedrijfsfilm is echt fantastisch. Het laat prachtig zien wie wij zijn en over welke competenties Donghua beschikt. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat en de samenwerking.

Frans Morskate Donghua International
Merkelijkheid stond aan de basis van het ontstaan van ons merk.

Merkelijkheid stond aan de basis van het ontstaan van ons merk. Zij hebben ons stap voor stap begeleid in de merkontwikkeling. Zij waren betrokken bij de creatie van ons verhaal, onze naam en onze visuele identiteit. Ook hebben ze onze website gerealiseerd. Wat er nu al staat overtreft al mijn verwachtingen!

Martijn Poldervaart KEI Kung Fu
Merkelijkheid is al een paar jaar onze online marketing en content partner.

Merkelijkheid is al een paar jaar onze online marketing en content partner. Met een mooie mix van tekst, video, distributie en analyse bouwen we in een echt partnership aan merkwaarde, trots en conversie.

Margit Hoekstra Audion Packaging Machines
Merkelijkheid heeft deze rol in onze herpositionering goed gepakt!

Een scherpe positionering vereist duidelijke keuzes. Hoe zien we onszelf en wat maakt ons uniek? Welke doelgroep willen we aanspreken, en welke niet? Die keuzes zijn moeilijk, omdat je altijd het gevoel hebt een deel van de markt weg te strepen bij het maken van die keuzes. Daarom is het ontzettend waardevol om een marketingpartner te hebben die dit interne gesprek faciliteert, je een spiegel voor houdt en je vervolgens dwingt om die keuzes te maken. Merkelijkheid heeft deze rol in onze herpositionering goed gepakt!

Bart Matthaei Ambrero
Thanks to Merkelijkheid for the hard work.

Thanks to Merkelijkheid for the hard work, support and for thinking with us about how to show to the world the new Wisseloord and all its activities, that are booming nowadays.

Malik Berrabah Wisseloord Studios & Academy
Merkelijkheid is voor ons de “one stop shop” voor al onze marketingactiviteiten.

Merkelijkheid is dé oplossing voor digitale marketing. Ze begrijpen onze branche en leveren een strategie die naadloos aansluit bij onze werkwijze. Ze hebben ons geholpen met een nieuwe website, sociale media en campagnes, en denken actief mee over onze strategie. We zijn erg tevreden met de resultaten.

André de Lijser Variodrive
De samenwerking met Merkelijkheid was stimulerend en interactief

We hebben veel goede reacties gehad op ons jaarverslag. De samenwerking met Merkelijkheid was stimulerend en interactief. Daarnaast was de doorlooptijd erg kort en zijn we binnen het budget gebleven. Dus alleen maar complimenten!

Anne Jan Stuij Gispen
Jullie tillen het naar een ander niveau.

Ik vind het fantastisch, jullie tillen het naar een ander niveau en de corporate boodschap is duidelijk, heel knap.

Jan Snellen Sportcentrum VU
Nu beschikken we over een flitsende mooie nieuwe website waar we ontzettend trots op zijn

We hadden een website, die was niet meer van deze tijd. Nu beschikken we over een flitsende mooie nieuwe website waar we ontzettend trots op zijn. We willen jullie bedanken voor al het werk dat jullie pro-deo voor ons hebben gedaan, van de website tot de organisatie van de mooie bijeenkomst in het Stadhuis. Een mooiere bekroning op ons werk hadden we ons niet voor kunnen stellen.

Marij van den Bosch Stichting Struikelstenen Maastricht
Met veel plezier lanceren we de website tijdens ons 10-jarig jubileum.

Met veel plezier lanceren we de website tijdens ons 10-jarig jubileum. Mijn dank gaat specifiek uit naar het team van Marketing & Communicatie dat samen met Merkelijkheid een groot, zeg maar megaproject, heeft gerealiseerd binnen tijd, middelen en budget. eX:plain is zichtbaar gereed voor de komende jaren.

Jobke van den Berg Stichting eX:plain
Al direct was er een klik.

Via een kennis kwamen wij in contact met Merkelijkheid. Al direct was er een klik. Dat kwam omdat hun verfrissende manier van benaderen een totaal ander licht werpt op de situatie. Al snel konden ze zich een beeld vormen van onze toch wel onbekende markt van diensten en producten in de bovenleiding van tram en trolleybus.

John Verheul Kummler+Matter

Heb je vragen?

Ik vertel je graag meer over onze online marketing aanpak en laat je dan graag gelijk voorbeelden zien van de resultaten die wij voor vergelijkbare bedrijven en merken hebben behaald. Je krijgt dan een goed idee van onze kundigheid en werkwijze.