Portfolio

Wij werken samen met merken die tot grootse dingen in staat zijn. Dat zijn soms kleine organisaties met enkele werknemers tot aan MKB bedrijven of multinationals.  Op deze pagina een kleine selectie van werk dat we voor en met onze opdrachtgevers hebben gerealiseerd. Achter elk resultaat schuilt een mooi partnership dat soms al 10 jaar duurt. Wil jij een echt marketingpartnership ervaren?

positioneren team
mockup ipad Struikelstenen Struikelstenen ipad mockup

Struikelstenen

Struikelsteentjes Maastricht

Stolpersteine, ook bekend als struikelstenen, is een project van de Duitse kunstenaar Gunter Demnig. Het is een over geheel Europa verspreid indrukwekkend monument voor de slachtoffers van het nationaalsocialisme. De Stichting Struikelsteentjes Maastricht is 10 jaar geleden gestart. Inmiddels zijn door alle betrokkenen (vrijwilligers) al 263 van de 406 struikelsteentjes in Maastricht geplaatst. Het onderzoek, het plaatsen van de stenen en het vertellen van de indrukwekkende verhalen zorgt voor een blijvende herinnering voor alle slachtoffers en nabestaanden. Ook spelen de struikelstenen een belangrijke rol in de educatie van huidige en volgende generaties.

Bekijk deze case
mockup ipad NTS NTS ipad mockup

NTS

Accelerating the future

NTS ontwikkelt, maakt, assembleert en test complexe (opto-)mechatronische systemen en mechanische modules, die de innovatie van haar klanten helpen te versnellen. Daarmee draagt NTS bij aan een duurzamere, gezondere en toekomstbestendige wereld. Merkelijkheid is gevraagd om NTS te ondersteunen in het laden van de positionering met een contentmarketingstrategie.

Bekijk deze case
mockup ipad Soleo Soleo ipad mockup

Soleo

de Magie van klantcontact

Soleo is opgericht in 2008. Van B2C Salescenter ontwikkelde Soleo zich al snel tot multichannel contactcenter. Inmiddels beschikt Soleo over 10 locaties in de Benelux en één offshore locatie op Curaçao. De groeiende organisatie is de werkgever van ruim 900 werknemers.

Medio 2018 is door Merkelijkheid, in nauwe samenwerking met de directie, de positionering “de magie van klantcontact” ontwikkeld. Deze positionering heeft bijgedragen aan de groei en de integratie van acquisities.

Bekijk deze case
mockup ipad Stokman Stokman ipad mockup

Stokman

Al 100 jaar de beste transportbandrollen

Stokman SCW is een van de oudste producerende familiebedrijven van Nederland. Inmiddels is de 4e generatie verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding. Het bedrijf is onder die leiding gemoderniseerd, zowel qua bedrijfsprocessen maar ook qua positionering. In een markt die traditioneel te noemen is, valt Stokman op door de progressieve uitstraling en marketingcommunicatie.

Bekijk deze case
mockup ipad Bureau Integriteit Bureau Integriteit ipad mockup

Bureau Integriteit

Experts in integriteit en omgangsvormen

Bureau Integriteit is toonaangevend in onderzoek, training en advies rondom de thema’s integ­riteit en omgangsvormen. Met hun specifieke ad­vies- en onderzoekservaring voeren zij opdrachten uit voor zowel (semi-)overheidsorganisaties als pri­vate organisaties. De ruim 20 medewerkers en aangesloten specialisten, kennen hun weg op het terrein van ethiek, gedragswetenschappen, bestuurskunde, bedrijfsrecherche, financiën, onder­zoek in geautomatiseerde omgevingen en het juri­dische instrumentarium.

Bekijk deze case
mockup ipad Antonius Antonius ipad mockup

Antonius

Manufacturing for Progress

Antonius is een klantgerichte marktleider voor de productie van complexe 3D-vormige producten. Het bedrijf ontstond meer dan 80 jaar geleden als fabrikant van vaak grote vessel heads/bodems en kegels voor de industrie en zet haar engineering- en productiekennis steeds vaker in om samen met opdrachtgevers al vroeg in het ontwerpproces maatwerkoplossingen te bieden. Samen met Antonius ontwikkelde Merkelijkheid een nieuwe positionering.

Bekijk deze case
mockup ipad Buma/Stemra Buma/Stemra ipad mockup

Buma/Stemra

Buma/Stemra en Merkelijkheid > 10 jaar partnership

Buma/Stemra is de collectieve beheersorganisatie voor componisten, tekstschrijvers en muziekuitgevers en zorgt ervoor dat zij een eerlijke vergoeding krijgen voor hun werk. Merkelijkheid is al jaren verantwoordelijk voor content en corporate communicatie. Denk aan de realisatie van jaarverslagen, videoproductie, animaties en campagnes.

Bekijk deze case
mockup ipad Eventfabriek Eventfabriek ipad mockup

Eventfabriek

Meetbaar resultaat; nieuwe leads

Eventfabriek is misschien wel het best bewaarde geheim van de event professional. Een uniek team van muzikanten, organisatiebeesten en technici dat vanuit de iconische A’DAM Toren live en online evenementen verzorgt voor aansprekende merken in binnen- en buitenland.

Bekijk deze case
mockup ipad Holtrop Ravesloot Holtrop Ravesloot ipad mockup

Holtrop Ravesloot

A careful contrast in executive search

De positionering van Holtrop Ravesloot is ‘a careful contrast’. Het zorgvuldige contrast dat zij aanbrengen bij elke benoeming van directeuren, bestuurders en commissarissen in zowel het bedrijfsleven als de publieke sector. Het staat voor de zorgvuldige aanpak maar ook voor hun kracht: Holtrop Ravesloot stelt de kandidaten voor die passen bij de uitdagingen waar de organisatie voor staat. Ook als dit kandidaten zijn uit meer onverwachte hoek.

Bekijk deze case
mockup ipad Wisseloord Studios Wisseloord Studios ipad mockup

Wisseloord Studios

Studios, Academy & House of music

Wisseloord is een begrip in de muziekwereld. Zowel de nationale en internationale top van artiesten, producers, schrijvers en technici weten Wisseloord al decennia te vinden. Wisseloord is bekend om de befaamde studio’s, de groten der aarde hebben hier hun muziek opgenomen.

Bekijk deze case
mockup ipad Hortus supplies Hortus supplies ipad mockup

Hortus supplies

We sell products and deliver growth

HSI (Hortus Supplies International) uit Aalsmeer is de internationale toeleverancier voor tuinbouwproducten. Zij hebben jarenlange ervaring en alle kennis in huis om klanten wereldwijd je te helpen meer groei te realiseren. 

Bekijk deze case
mockup ipad Kei Kung Fu Kei Kung Fu ipad mockup

Kei Kung Fu

Dé Kung Fu school in hartje Amsterdam

KEI Kung Fu is een gloednieuwe (opening 2020) Wing Chun academie in het centrum van Amsterdam. Wing Chun (wing tsun of ving tsun) is een vechtkunst uit het zuidoosten van China met diepe wortels in Hong Kong. Wing Chun is een bepaalde stijl uit de vechtsport Kung Fu waarin de nadruk ligt op korte en snelle bewegingen. Wing Chun is gericht op vechten op korte afstand. Bekende Wing Chun beoefenaars waren Yip Man en zijn leerling Bruce Lee. De oprichters van KEI Kung Fu willen deze traditionele sport met respect voor de eeuwenoude traditie op een moderne en hedendaagse manier inzetten. Jong en oud, van student tot master kan bij KEI Kung Fu werken aan zijn of haar conditie, kracht, focus, zelfvertrouwen en martial arts.

Bekijk deze case
mockup ipad BNR Nieuwsradio BNR Nieuwsradio ipad mockup

BNR Nieuwsradio

BNR dé Podcast expert

BNR Nieuwsradio (onderdeel van de FDMG) is een ijzersterk merk met een uitstekende reputatie. Al jarenlang zijn zij op het gebied van lineaire radiostations met focus op businessnieuws marktleider en steeds weer innovatief. Die innovatie blijkt ook uit het feit dat ze het niet-lineaire podcasting vroegtijdig hebben omarmd.

Bekijk deze case
mockup ipad Apex Dynamics Apex Dynamics ipad mockup

Apex Dynamics

Move Forward

Apex Dynamics en Merkelijkheid werken al bijna een decennium samen. In die tijd is Apex Dynamics gegroeid van uitdager in de markt tot aan marktleider op het gebied van tandwielkasten, tandheugels en rondsels van de hoogste kwaliteit. Samen ontwikkelden we positioneringen “loopt harder” en later “move forward”, websites die leads genereren, traffic en merkwaarde met talloze artikelen en een hele database aan videocontent.

Bekijk deze case
mockup ipad Audion Packaging Machines Audion Packaging Machines ipad mockup

Audion Packaging Machines

Contentstrategie centraal bij merkontwikkeling

Audion Packaging Machines is een producent en leverancier van verpakkingsoplossingen. Met productielocaties in Nederland en Duitsland en een wereldwijd netwerk bedienen zij in meer dan 60 landen afnemers actief in oa de voedsel-, medische en E-fulfillment-markten.

Bekijk deze case