Website → het belangrijkste marketingkanaal van jouw merk

Jouw website is het belangrijkste marketing- en communicatiekanaal van jouw merk. Jouw(potentiële) doelgroep oriënteert zich online, vind jouw merk en land op jouw website. Dit is vaak een van de eerste en een hele belangrijke touchpoint in de digitale klantreis. Dat die klantreis ook in de toekomst steeds digitaler wordt is evident. Na een (her)positionering is de website meestal de eerste implementatievraag. Is een nieuwe website noodzakelijk of is een update voldoende? Wij bedenken websiteconcepten, ontwerpen en bouwen de website die jouw positionering versterkt en zorgt voor leads. Dat jouw website SEO geoptimaliseerd is, extreem snel en gebouwd op basis van de laatste techniek vinden wij vanzelfsprekend.

Waarom Merkelijkheid

Als jouw positionering het verschil moet gaan maken heb je hulp nodig. Jullie zijn organisatieblind – hebben de spreekwoordelijke oogkleppen op – en hebben moeite om met een frisse blik naar jullie merk en markt kijken. En hoe kom je binnen afzienbare tijd tot een aansprekend resultaat?

Positioneren is ons vak en dit doen wij al 10 jaar. Wij hebben al in veel verschillende markten met dit bijltje gehakt en hebben keer op keer de creativiteit en inzet geleverd die het verschil maakte. We vertellen je graag meer over onze eigen methodiek en aanpak, maar de kern is dat wij het nooit moeilijker maken dan het is. Resultaat staat centraal.

 

Positioneren illustratie

Digitale identiteit

Een digitale identiteit is de bekende huisstijl maar dan voor digitale uitingen. Veel handiger, want bijna al onze communicatie is tegenwoordig digitaal. Dat begint bijvoorbeeld bij de ontwikkeling van een logo, maar wordt al snel praktisch; hoe ziet de emailhandtekening eruit, hoe gebruiken we het font, welke kleurcodes zijn er en hoe pas je ze toe? Dat alles en meer vatten we in één digitale huisstijlgids die iedereen kan gebruiken. En digitaal betekent dat we hem ook kunnen bijhouden en vernieuwen.

Een digitale identiteit is altijd maatwerk, we gaan graag in gesprek over jouw wensen en eisen.

Website bouwen

Anders dan bij een digitale identiteit verloopt het ontwikkelproces voor een website vrijwel altijd hetzelde. Wij onderscheiden daarbij de volgende stappen:

  1. Website specificatie
  2. Wireflow
  3. Website design
  4. Ontwikkeling
  5. Content plaatsen
  6. Lancering

Deze stapsgewijze aanpak maakt dat jij in elke fase aan de knoppen zit en begrijpt voor welke keuzes we staan. Jouw team wordt al in een vroeg stadium betrokken, samen plaatsen of ontwikkelen we de content die de kern vormt van jouw content. Dit maakt dat jullie na de lancering ook gelijk met de website aan de slag kunnen.

Vrouw positioneren

Hosting en onderhoud

Merkelijkheid verzorgt voor zijn opdrachtgevers ook de veilige hosting en het onderhoud van websites. Zo heb je één aanspreekpunt voor alles over positionering, website en digitale huisstijl!

Awards

Merkelijkheid won verschillende awards voor haar digitale werk. De unieke, door ons ontwikkelde, Wisseloord website werd genomineerd voor twee Awwwards (design en mobile excellence). Bekijk hieronder de klantcase.

Wisseloord Studios

Wisseloord is een begrip in de muziekwereld. Zowel de nationale en internationale top van artiesten, producers, schrijvers en technici weten Wisseloord al decennia te vinden. Wisseloord is bekend om de befaamde studio’s, de groten der aarde hebben hier hun muziek opgenomen.

Jouw website aanpakken?

Aan de hand van tientallen voorbeelden laten we je graag zien hoe we te werk gaan en wat dat oplevert. Ontmoet het team dat samen met jou de positionering in de praktijk gaat brengen.
Nog sneller schakelen? → Bel ons gewoon op 020 – 854 01 88