Van programmeertaal naar gebruiksgemak

Website Development

We ontwikkelen websites waar mensen graag en gemakkelijk mee werken, zodat jouw website een levend marketingmiddel wordt.

Wat is jouw doel?

ties
Luminis logo
Holtrop Ravesloot logo
PUUR logo
Wisseloord logo
Buma Stemra logo
Pepperminds logo
Muziekgebouw logo
Leidmotiv logo
Kei Kung Fu logo
Infomedics Logo wit
NTS logo wit
Audion logo

Boost snel je merk met korte content

Open-source

Jaarlijks bouwen, onderhouden en beheren wij meer dan 30 websites en applicaties

30+ websites

Het kan snel gaan, vaak staat met 4 weken de website live

Snel

Een duidelijke all-in prijs, zonder verrassingen achteraf

Fixed fee
jens en ties

Waarom Website Development?

Website development zorgt voor de technische ruggegraat van jouw online aanwezigheid. Een goede basis maakt het mogelijk om jouw diensten/producten en informatie effectief te presenteren en integreert zaken zoals e-commerce, leadgeneratie en algemene marketing. Daarnaast hou je hiermee de deur open voor (betaalbare) toekomstige aanpassingen, want wie weet hoe jouw markt er over 5 jaar uitziet.

kantoor

Onze aanpak

Een heldere website specificatie is de basis van alle website development en maakt een strakke planning mogelijk. Die specificaties stellen we samen op, want wij begrijpen dat jij waarschijnlijk geen expert bent. Wij helpen jou dus met het nemen van die belangrijke beslissingen. Wij werken daarnaast zoveel mogelijk in open-source zodat je niet ineens geconfronteerd wordt met licentiekosten of abonnementen.

Wat vinden onze klanten van ons?

De ervaringen van onze klanten zijn natuurlijk het beste bewijs. Daarom delen wij graag testimonials en uitspraken van daadwerkelijke klanten om aan jou te laten zien dat wij onze beloftes waarmaken. Ben je benieuwd naar het project waardoor zij of hij zo’n lovend verhaal deelt? Daar vertellen we je in een gesprek graag meer over.

Groot vertrouwen in hun expertise op het gebied van merkontwikkeling.

Samen met Merkelijkheid werken wij aan de herpositionering van ons merk. Daarnaast zijn zij partners in content en (financiële) corporate communicatie. Denk aan online jaarverslagen, video’s en animaties. Wij werken heel prettig samen met Merkelijkheid en hebben groot vertrouwen in hun expertise op het gebied van merkontwikkeling.

Annabel Heijen Buma/Stemra
Met Merkelijkheid als onze buitenboordmotor maken we een mooie groei door

Sinds we met Merkelijkheid werken kunnen we ons echt focussen op onze core-business en dat zie je terug in de groei van onze organisatie. De korte lijnen tussen ons en Merkelijheid zijn fijn. Ze weten zich snel de toch wel inhoudelijke materie eigen te maken en komen met nieuwe ideeën. Kortom, een fijne samenwerking.

Dennis Wijnants Metel
Merkelijkheid heeft deze rol in onze herpositionering goed gepakt!

Een scherpe positionering vereist duidelijke keuzes. Hoe zien we onszelf en wat maakt ons uniek? Welke doelgroep willen we aanspreken, en welke niet? Die keuzes zijn moeilijk, omdat je altijd het gevoel hebt een deel van de markt weg te strepen bij het maken van die keuzes. Daarom is het ontzettend waardevol om een marketingpartner te hebben die dit interne gesprek faciliteert, je een spiegel voor houdt en je vervolgens dwingt om die keuzes te maken. Merkelijkheid heeft deze rol in onze herpositionering goed gepakt!

Bart Matthaei Ambrero
Merkelijkheid stond aan de basis van het ontstaan van ons merk.

Merkelijkheid stond aan de basis van het ontstaan van ons merk. Zij hebben ons stap voor stap begeleid in de merkontwikkeling. Zij waren betrokken bij de creatie van ons verhaal, onze naam en onze visuele identiteit. Ook hebben ze onze website gerealiseerd. Wat er nu al staat overtreft al mijn verwachtingen!

Martijn Poldervaart KEI Kung Fu
Kortom: toppers!

Merkelijkheid heeft onze website gebouwd en veel (video)content gerealiseerd. Dit doen zij uitstekend en altijd ook nog ruim voor de deadline opgeleverd, kortom: toppers!

Edwin van Reijsen Intratone
Jullie tillen het naar een ander niveau.

Ik vind het fantastisch, jullie tillen het naar een ander niveau en de corporate boodschap is duidelijk, heel knap.

Jan Snellen Sportcentrum VU
Nu beschikken we over een flitsende mooie nieuwe website waar we ontzettend trots op zijn

We hadden een website, die was niet meer van deze tijd. Nu beschikken we over een flitsende mooie nieuwe website waar we ontzettend trots op zijn. We willen jullie bedanken voor al het werk dat jullie pro-deo voor ons hebben gedaan, van de website tot de organisatie van de mooie bijeenkomst in het Stadhuis. Een mooiere bekroning op ons werk hadden we ons niet voor kunnen stellen.

Marij van den Bosch Stichting Struikelstenen Maastricht
Merkelijkheid heeft ons geholpen om engagement met ons merk via social media te versnellen.

Merkelijkheid heeft ons geholpen om engagement met ons merk via social media te versnellen. Met behulp van hun snelheid, flexibiliteit en creativiteit hebben we in korte tijd een groot aantal trouwe volgers aan ons weten te binden.

Jacques Hoendervangers Air Miles

Website Development

Alles is mogelijk. Maar dat maakt het niet makkelijker om keuzes te maken. Wij hebben gelukkig wel een heel aantal voorkeuren die website development een stuk sneller en leuker maken. Een aantal daarvan delen we hieronder, als je ons spreekt vertellen we je graag (veel) meer hierover.

Mobile-first

Steeds meer mensen gebruiken smartphones om online te gaan. Mobile-first ontwikkeling zorgt voor een betere gebruikerservaring op mobiele apparaten, wat de toegankelijkheid en het bereik vergroot.

SEO geoptimaliseerd

Op nummer 1 komen in de zoekmachine (Google) stelt ook technisch een aantal eisen aan een website. Daar houden wij al tijdens de ontwikkeling rekening mee zodat jouw website goed scoort.

WordPress

42% van het internet draait op WordPress en is door de continue updates een uitzonderlijk veilige en toekomstbestendig content mangement systeem (CMS).

Makkelijk onderhoud

Wij maken het onderhoud van de website zo makkelijk mogelijk. Geen nare verrassingen maar een website die het jarenlang goed blijft doen met een basis aan onderhoudswerk.

Bootstrap

Een praktische set bouwstenen voor goed presterende website helpt ons om snel meters te maken en niet telkens het wiel opnieuw uit te hoeven vinden.

Zelf aanpassen

Jij kan zonder problemen jouw eigen website updaten. Met een korte uitleg weet jij genoeg en kan je elke pagina aanpassen of zelf berichten plaatsen.

Typisch Merkelijkheid

Wij werken vaak jarenlang voor onze klanten. Waarom? Omdat we samen doelen bereiken. Hoe we dat doen leggen we hieronder kort uit. En daar gaan we in een persoonlijk gesprek graag dieper op in.

Praktisch ingesteld

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Buitenboordmotor

Wij werken als verlengstuk van jouw marketingafdeling en zetten de specialist in die jullie echt nodig hebben.

Persoonlijk

Je werkt met vaste specialisten die jou en jouw bedrijf goed kennen. Al snel zijn we samen één team.

Nieuwsgierig

Na een tijdje kennen wij jullie door en door. Je hoeft ons dus steeds minder uit te leggen over je product, dienst of voorkeuren.

Wij leren je graag beter kennen

Want het blijft natuurlijk mensenwerk. Laten we een keer kort praten over wat jullie nodig hebben en wij bieden. Lekker vrijblijvend. We zijn er vast snel achter of er een klik is. Heb je 30 minuten voor mij?