Worden jouw website vragen snel opgepakt?

Website Hosting & Maintenance

Vast contactpersoon, goed (telefonisch) bereikbaar en we helpen je graag, dat is de service die wij bieden

Wat is jouw doel?

esther
Luminis logo
Holtrop Ravesloot logo
PUUR logo
Wisseloord logo
Buma Stemra logo
Pepperminds logo
Muziekgebouw logo
Leidmotiv logo
Kei Kung Fu logo
Infomedics Logo wit
NTS logo wit
Audion logo

Snelle, goed beveiligde servers in Nederland

AVG Proof

We helpen je goed en graag

Vriendelijk en helder

Zeker tijdens kantooruren een goed bereikbare website

99% uptime

We werken altijd met een simpele, vaste prijs

Geen verrassingen
jens

Waarom website hosting & onderhoud?

Ken je dat? Je hebt een probleem met je website en je wordt van het kastje naar de muur gestuurd? De website is te belangrijk voor jouw merk om deze onzekerheid toe te laten. Daarom kiezen onze klanten ervoor om alle website hosting en onderhoud bij Merkelijkheid onder te brengen. Wij beantwoorden vragen, helpen je om een verandering door te voeren en zorgen ervoor dat alles helemaal op orde blijft.

tal

Onze aanpak

We zorgen ervoor dat alle onderdelen van jouw website up-to-date zijn en de software is bijgewerkt om bots en hackers te voorkomen. We draaien regelmatig back-ups en zijn telefonisch goed bereikbaar voor vragen of hulp. Het geeft rust als je weet dat jouw website in goede handen is bij één aanspreekpunt.

Wat vinden onze klanten van ons?

De ervaringen van onze klanten zijn natuurlijk het beste bewijs. Daarom delen wij graag testimonials en uitspraken van daadwerkelijke klanten om aan jou te laten zien dat wij onze beloftes waarmaken. Ben je benieuwd naar het project waardoor zij of hij zo’n lovend verhaal deelt? Daar vertellen we je in een gesprek graag meer over.

De samenwerking met Merkelijkheid was stimulerend en interactief

We hebben veel goede reacties gehad op ons jaarverslag. De samenwerking met Merkelijkheid was stimulerend en interactief. Daarnaast was de doorlooptijd erg kort en zijn we binnen het budget gebleven. Dus alleen maar complimenten!

Anne Jan Stuij Gispen
Merkelijkheid heeft ons geholpen om engagement met ons merk via social media te versnellen.

Merkelijkheid heeft ons geholpen om engagement met ons merk via social media te versnellen. Met behulp van hun snelheid, flexibiliteit en creativiteit hebben we in korte tijd een groot aantal trouwe volgers aan ons weten te binden.

Jacques Hoendervangers Air Miles
Deze integrale aanpak werkt voor ons perfect.

Door de samenwerking met Merkelijkheid kunnen wij profiteren van alle specialismen op het gebied van marketing met maar 1 aanspreekpunt. Deze integrale aanpak werkt voor ons perfect.

Cristel Rijnen Injection Point
Merkelijkheid heeft deze rol in onze herpositionering goed gepakt!

Een scherpe positionering vereist duidelijke keuzes. Hoe zien we onszelf en wat maakt ons uniek? Welke doelgroep willen we aanspreken, en welke niet? Die keuzes zijn moeilijk, omdat je altijd het gevoel hebt een deel van de markt weg te strepen bij het maken van die keuzes. Daarom is het ontzettend waardevol om een marketingpartner te hebben die dit interne gesprek faciliteert, je een spiegel voor houdt en je vervolgens dwingt om die keuzes te maken. Merkelijkheid heeft deze rol in onze herpositionering goed gepakt!

Bart Matthaei Ambrero
Met veel plezier lanceren we de website tijdens ons 10-jarig jubileum.

Met veel plezier lanceren we de website tijdens ons 10-jarig jubileum. Mijn dank gaat specifiek uit naar het team van Marketing & Communicatie dat samen met Merkelijkheid een groot, zeg maar megaproject, heeft gerealiseerd binnen tijd, middelen en budget. eX:plain is zichtbaar gereed voor de komende jaren.

Jobke van den Berg Stichting eX:plain
Dank je wel Merkelijkheid voor alle inspanningen en begeleiding zover!

Wij zijn heel tevreden over het proces en het resultaat.

Peter van den Brink Albeton
Veel deskundigheid in huis.

Merkelijkheid heeft ons in de opstartfase van ons kantoor commercieel ondersteund, met positionering, website en marketingcampagnes. Sympathieke mensen. Veel deskundigheid in huis. We hebben veel van de samenwerking geleerd.

Nicole van Zuilen EBBEN Partners
Voelt als een echt partnership.

Werken met Merkelijkheid voelt als een echt partnership. Zij zorgen voor aansprekende en hoogwaardige content en een optimale distributie, zo blijft mijn bedrijf zichtbaar.

Johan de Meij Noord-Holland Inbouw

Website hosting en onderhoud

De software en hulpmiddelen die relevant zijn voor website hosting en onderhoud maken een introductie hiervan al snel complex. We lichten er 3 uit om je een idee te geven.

CloudLinux

CloudLinux OS bescherms onze servers tegen aanvallen door het virtualiseren van de bestandssystemen van gebruikers en voorkomt het uitlekken van gevoelige informatie.

Cloudflare

Cloudflare is een van de grootste netwerken van het internet en wordt gebruikt om zowel de prestaties als veiligheid van web applicaties en website te verbeteren.

Laatste PHP versie

Deze open-source scripttaal is het fundament voor ons open-source CMS WordPress en heeft een marktaandeel van bijna 50%.

Typisch Merkelijkheid

Wij werken vaak jarenlang voor onze klanten. Waarom? Omdat we samen doelen bereiken. Hoe we dat doen leggen we hieronder kort uit. En daar gaan we in een persoonlijk gesprek graag dieper op in.

Praktisch ingesteld

We gaan aan de slag en bereiken doelen en houden niet zo van lange meetings.

Buitenboordmotor

Wij werken als verlengstuk van jouw marketingafdeling en zetten de specialist in die jullie echt nodig hebben.

Persoonlijk

Je werkt met vaste specialisten die jou en jouw bedrijf goed kennen. Al snel zijn we samen één team.

Nieuwsgierig

Na een tijdje kennen wij jullie door en door. Je hoeft ons dus steeds minder uit te leggen over je product, dienst of voorkeuren.

Wij leren je graag beter kennen

Want het blijft natuurlijk mensenwerk. Laten we een keer kort praten over wat jullie nodig hebben en wij bieden. Lekker vrijblijvend. We zijn er vast snel achter of er een klik is. Heb je 30 minuten voor mij?