Dashboarding
Design & DTP
Fotografie
Positionering
SEA
SEO
Website
Whitepapermarketing

VARIODRIVE

In een snel veranderende wereld vormen e-mobility en servo systemen de kern van talloze ontwikkelingen. In dit dynamische scenario staat VARIODRIVE als betrouwbare partner voor machinebouwers klaar. Zij fungeren als de verbindingsfactor die de motion uitdagingen van machinebouwers omzet in innovatieve kansen. Hun visie is dat er behoefte is aan meer dan componenten, VARIODRIVE denkt dan ook altijd mee over de rol van motion in totaaloplossingen. We bespreken graag de vraagstukken die onze klanten hebben en op welke manier onze toegevoegde waarde bijdraagt aan een veranderende wereld.

Merkelijkheid is de marketing buitenboordmotor van VARIODRIVE sinds 2022

Looptijd

Positionering, Website, Fotografie, Dashboarding, Social Media Beheer, LinkedIn advertising, Whitepapers, Interview & Tekst, Design & DTP

Deliverables

Groeiende merkwaarde, meer zichtbaarheid, traffic en conversie.

Resultaat

Navigerend naar Elektrificatie: Strategische Partnerschap tussen VARIODRIVE en Merkelijkheid

Naast het ontwikkelen van een compleet nieuwe website, het beheer van de sociale media en het ontwikkelen en uitvoeren van campagnes is Merkelijkheid een partner die meedenkt samen met ons over de te volgen strategie.
Elektrificatie is momenteel een speerpunt voor VARIODRIVE. Dan betreft het de elektrificatie van applicaties zoals mobiele werktuigen. Merkelijkheid denkt mee over de strategie met als doel om in dit segment een prominente rol te spelen. Samen ontwikkelen we content en zorgen voor de optimale distributie ervan. Op deze manier komen we in contact met voor ons relevante partijen.

Werkzaamheden

  • Positionering
  • Website
  • Fotografie
  • Interview
  • Tekst productie
  • Dashboarding
  • Social media beheer
  • LinkedIn advertising
  • Whitepaper marketing
  • Design & DTP

Merkelijkheid is dé oplossing voor digitale marketing. Ze begrijpen onze branche en leveren een strategie die naadloos aansluit bij onze werkwijze. Ze hebben ons geholpen met een nieuwe website, sociale media en campagnes, en denken actief mee over onze strategie. We zijn erg tevreden met de resultaten.

André de Lijser

-

Variodrive

Tal Gonen

Tal Gonen

Strateeg

Ties Morskate

Ties Morskate

Merkstrateeg

Sam Verloop

Sam Verloop

Designer

Sam van Dalen

Sam van Dalen

Contentcreator

Maxim Laan

Maxim Laan

Marketeer

Kirsten Houben

Kirsten Houben

Projectmanager

Jens Diepenhorst

Jens Diepenhorst

Developer

Emma Stroosma

Emma Stroosma

Marketeer

Vrijblijvend advies 

Welke aanpak past bij jouw bedrijf? Met concrete voorbeelden vertel ik je precies wat mogelijk is, en welke resultaten je gaat realiseren. In 30 minuten weet je precies wat we bieden.

Plan een gesprek