Kei Kung Fu

KEI Kung Fu is een gloednieuwe (opening 2020) Wing Chun academie in het centrum van Amsterdam. Wing Chun (wing tsun of ving tsun) is een vechtkunst uit het zuidoosten van China met diepe wortels in Hong Kong. Wing Chun is een bepaalde stijl uit de vechtsport Kung Fu waarin de nadruk ligt op korte en snelle bewegingen. Wing Chun is gericht op vechten op korte afstand. Bekende Wing Chun beoefenaars waren Yip Man en zijn leerling Bruce Lee. De oprichters van KEI Kung Fu willen deze traditionele sport met respect voor de eeuwenoude traditie op een moderne en hedendaagse manier inzetten. Jong en oud, van student tot master kan bij KEI Kung Fu werken aan zijn of haar conditie, kracht, focus, zelfvertrouwen en martial arts.

De juiste balans

Op zoek zijn naar die juiste balans is zoals de grote meesters ons al als boodschap meegaven een reis, waarbij de reis of de ontwikkeling belangrijker is dan het doel. Die reis staat centraal in onze naam, de op de natuur geïnspireerde naam “KEI”. Bij binnenkomst zie je hun KEI staan, deze mooie steen was ooit een ruw rotsblok. Door het werk van de natuur in de vorm van een rivier, door watererosie is deze in miljoenen jaren getransformeerd tot een prachtig object. Deze metafoor is waar KEI Kung Fu voor staat, wij willen de plek zijn waar iedereen in een prachtige en veilige omgeving, van jong tot oud en met behulp van Wing Chun aan zichzelf kan werken en daarmee een transformatie kan doormaken.

“In elke KEI kan een prachtige diamant schuilen, voor ons betekent dat dat wij ons er hard voor maken om samen met jou het beste eruit te halen. Dit doen we op een mooie, hedendaagse inspirerende manier en altijd met respect voor elkaar en eeuwenoude tradities”

KEI Kung Fu → een nieuw merk met een unieke positionering

Merkelijkheid mocht vanaf het prille begin de oprichters van KEI Kung Fu bijstaan. In een positioneringstraject is de markt onderzocht, het toekomstige merk gebouwd en vanuit die stevige basis hebben we de onderscheidende naam, de beeldtaal (logo) en middelen zoals website gerealiseerd. Tot op heden zijn wij als contentpartners en online marketingpartner betrokken en mogen wij een bijdrage leveren aan het succes en het groeiende ledenaantal.

Merkelijkheid stond aan de basis van het ontstaan van ons merk. Zij hebben ons stap voor stap begeleid in de merkontwikkeling. Zij waren betrokken bij de creatie van ons verhaal, onze naam en onze visuele identiteit. Ook hebben ze onze website gerealiseerd. Zij zijn ook nu nog betrokken als content partner en dragen daarmee bij aan meer traffic en meer leden, zij overtreffen elke keer weer al mijn verwachtingen!
Martijn Poldervaart
— (Mede) Eigenaar KEI Kung Fu

De toekomst van KEI Kung Fu & Merkelijkheid

KEI Kung Fu is inmiddels een ijzersterk merk en elke week melden zich meer leden aan. Het succes van deze unieke school voor Wing Chun in hartje Amsterdam zit hem primair in de passie bij de mensen van KEI Kung Fu voor hun leden en deze zelfverdedigingsport. Wij leveren een bijdrage in het ontsluiten van de verhalen, het zorgen voor vindbaarheid en het continue meten, analyseren en optimaliseren van hun marketing.

Bekijk de website live