Hortus supplies

HSI (Hortus Supplies International) uit Aalsmeer is de internationale toeleverancier voor tuinbouwproducten. Zij hebben jarenlange ervaring en alle kennis in huis om klanten wereldwijd te helpen meer groei te realiseren. 

De internationale toeleverancier uit Aalsmeer

HSI (Hortus Supplies International) uit Aalsmeer is de internationale toeleverancier voor tuinbouwproducten. Zij hebben jarenlange ervaring en alle kennis in huis om klanten wereldwijd te helpen meer groei te realiseren. Die groei leveren ze als one-stop-shop waar telers echt alles kunnen vinden om bloemen, planten of vruchten (beter) te laten groeien.

Hortus Supplies → de internationale toeleverancier voor tuinbouwproducten

Merkelijkheid is gevraagd dit mooie merk waar het ondernemerschap vanaf spat te ondersteunen. Onze samenwerking kenmerkt zich als een (h)echt partnership waarbij meetbaar resultaat centraal staat.

Vanuit een stevige positioneringsworkshop zijn we gaan bouwen aan meer merkwaarde en meer conversie. Een van de eerste en wellicht het belangrijkste gereedschap dat we mochten realiseren is de website. Binnen twee maanden werd het concept bedacht, ontworpen en de custom WordPress website gelanceerd. Snelheid (techniek) en het eenvoudig toevoegen van meerdere taalswitchen is belangrijk omdat zij ook in geografische markten actief zijn waar sprake kan zijn van tragere verbindingen. Overzicht en navigeerbaarheid binnen de website was een vereiste omdat Hortus beschikt over een breed assortiment, van biologisch afbreekbare tomatenclips tot aan watergekoelde LED armaturen. Aan elke voorwaarde is voldaan, bekijk hier de website 

Vanaf de lancering van de website zijn we op structurele manier aan het bouwen aan meer traffic en meer conversie. Vanuit een zoekwoordenonderzoek zijn een hele serie artikelen geschreven met de juiste zoektermen. Deze artikelen zijn geplaatst op de website en gedistribueerd. Via een custom dashboard worden de resultaten gemonitord, geanalyseerd en besproken. Daarnaast hebben we een prachtige bedrijfsfilm mogen realiseren:

Wij werken met Merkelijkheid intensief samen als partners. Zij vormen onze externe marketingafdeling en wij maken gebruik van al hun expertise. Zij hebben ons geholpen vanuit een positionering richting middelen als onze prachtige website, ze zijn verantwoordelijk voor online- en contentmarketing en ook in de toekomst staan er mooie ontwikkelingen in de planning richting een verdere digitalisering.
Richard Heemskerk
— Directeur Hortus (HSI)

Het verschil dat wij hebben mogen ontwikkelen

Toen de positionering een stevig fundament vormde, hebben we de middelen mogen ontwikkelen. We hebben op basis van een plan van vereisten, een wireframe en designelementen gebouwd aan de nieuwe website waar de beeldtaal de positionering nog verder versterkt. Ook waren we verantwoordelijk voor de fotografie, video producten en het schrijven van de juiste website teksten.

Hortus supplies positionering

Videocontent & online vindbaarheid

Het verhaal van HSI direct in beeld gebracht.

Merkelijkheid is het bureau voor positioneren

Samen met onze opdrachtgevers bouwen wij unieke en succesvolle merken. Van markt- en merkonderzoek tot aan storytelling, van websites tot aan online marketing.

Kennismaken