Holtrop Ravesloot

De positionering van Holtrop Ravesloot is ‘a careful contrast’. Het zorgvuldige contrast dat zij aanbrengen bij elke benoeming van directeuren, bestuurders en commissarissen in zowel het bedrijfsleven als de publieke sector. Het staat voor de zorgvuldige aanpak maar ook voor hun kracht: Holtrop Ravesloot stelt de kandidaten voor die passen bij de uitdagingen waar de organisatie voor staat. Ook als dit kandidaten zijn uit meer onverwachte hoek.

Holtrop Ravesloot de eerste executive search organisatie van Nederland

De oprichtingsdatum is 60 jaar geleden. Sinds die oprichting is Holtrop Ravesloot betrokken bij de toekomstbestendige inrichting van zowel publieke als private ondernemingen. Dit doen zij door enerzijds de juiste kandidaten aan te dragen voor directie- en toezichthoudende functies en anderzijds als betrokken adviseur mee te denken en ondersteuning te bieden.

Holtrop Ravesloot → een zorgvuldig contrast in executive search

Het in de markt als zeer gedegen bekend staande Holtrop Ravesloot staat garant voor een goed search- en beoordelingsproces. Dat die kandidaat dan ook niet altijd de meest voor de hand liggende is, maakt ze trots. Holtrop Ravesloot gaat namelijk altijd op zoek naar een zorgvuldig contrast. Dat wil zeggen dat een kandidaat aansluiting en draagvlak vindt in uw bestaande cultuur en tegelijkertijd vernieuwend genoeg is om met verfrissende inzichten, vragen en vooral oplossingen te komen.

Dit “zorgvuldig contrast” wordt bereikt door “een zorgvuldig proces” waarin wij uw bondgenoot zijn van start tot aan afronding.

Deze positionering rondom dat “zorgvuldig contrast” hebben wij samen met Holtrop Ravesloot mogen ontwikkelen. In verschillende workshops zijn we met onze positioneringsmethodiek zowel het merk, de markt als de cultuur in kaart gaan brengen. Op basis van die key-findings hebben we vervolgens de creatieve vertaalslag gemaakt naar Holtrop Ravesloot’s corporate story.

Het verschil dat wij hebben mogen ontwikkelen

Toen de positionering een stevig fundament vormde, hebben we de middelen mogen ontwikkelen. We hebben op basis van een plan van vereisten, een wireframe en designelementen gebouwd aan de nieuwe website waar de beeldtaal de positionering nog verder versterkt. Ook waren we verantwoordelijk voor de fotografie en het schrijven van de juiste website teksten.

Holtrop Ravesloot positionering

De toekomst van Holtrop Ravesloot & Merkelijkheid

Nu de positionering staat, in verhaal en middelen, gaan we de komende maanden aan de slag met de online marketing van deze mooie Amstelveense executive search organisatie. Op basis van (SEO) artikelen en SEA advertising, en natuurlijk een constante analyse en regelmatige rapportage, mogen wij Holtrop Ravesloot bijstaan met de implementatie van hun content marketing strategie.

Bekijk de website live