020 854 01 88

Meer resultaat uit het marketingbudget realiseren voor leidende producent van verpakkingsoplossingen mede door optimaliseren inzet op SEO/SEA

Audion Packaging Machines

 

Audion Packaging Machines is een producent en leverancier van verpakkingsoplossingen. Met productielocaties in Nederland en Duitsland en een wereldwijd netwerk bedienen zij in meer dan 60 landen afnemers actief in oa de voedsel-, medische en E-fulfillment-markten.

Klantvraag

In nauwe samenwerking met het team van Audion Packaging is Merkelijkheid gevraagd om een bijdrage te leveren aan een verbeterd resultaat uit het bestaande marketingbudget.

 

Hoe scoort jouw online marketing?

Krijg een helder rapport waaruit blijkt hoe jouw online marketing ervoor staat ten opzichte van jouw concurrenten. Geen automatische rommel, een van onze experts bestudeert daadwerkelijk jouw online marketing.

Proces en resultaten

Merkelijkheid heeft eerst de huidige situatie in kaart gebracht. Deze 0-meting bestond uit het beoordelen van de huidige campagnes, de domeinauthoriteit en een website- en zoekwoordenanalyse. De uitkomsten hiervan zijn met onze opdrachtgever besproken en op basis daarvan is een aanpak overeengekomen.

Een van de eerste zaken die zijn opgepakt is het opnieuw inrichten van alle Google-adwords campagnes. Hierdoor kregen we meer inzicht in de resultaten en dit stelde ons ook in staat meer actiematig campagnes in te zetten. Dit met als resultaat dat al snel meer bereik werd gerealiseerd met een lager budget. We hebben geadviseerd over de inrichting van de website en deze geoptimaliseerd voor meetbaarheid.

Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met de ontwikkeling van aansprekende content. Op basis van een aantal interviews hebben we artikelen geschreven over bepaalde PMC’s (sealen in cleanroom of buisfolie verpakken in E-fulfillment) en deze na publicatie op de website gedeeld. Daarnaast hebben we ook video content mogen produceren, bijvoorbeeld een film over chef Alain Caron die gebruik maakt van hun vacu├╝mmachine in zijn restaurant Caf├ę Caron te Amsterdam.

Inmiddels zijn er talloze artikelen gepubliceerd en aansprekende resultaten geboekt. Deze resultaten zoals websitebezoek en domeinauthoriteit zijn ook terug te zien in de orderintake. Wij zien er erg naar uit om samen met deze mooie opdrachtgever nog veel meer mooie resultaten te gaan boeken.

Ons partnership bestaat uit oa:

  • Advies
  • Interview & Tekst
  • SEO
  • SEA
  • Contentmarketing
  • Social media beheer
  • Analyse & Rapportage
  • Video productie
  • DTP & vormgeving
  • LinkedIn advertising

 

Hoe scoort jouw online marketing?

Krijg een helder rapport waaruit blijkt hoe jouw online marketing ervoor staat ten opzichte van jouw concurrenten. Geen automatische rommel, een van onze experts bestudeert daadwerkelijk jouw online marketing.