Dashboarding
Design & DTP
Fotografie
Interview & Tekst
Klantportal
SEA
SEO
Videocontent

Audion Packaging Machines

Audion Packaging Machines is een producent en leverancier van verpakkingsoplossingen. Met productielocaties in Nederland en Duitsland en een wereldwijd netwerk bedienen zij in meer dan 60 landen afnemers actief in oa de voedsel-, medische en E-fulfillment-markten.

audion

Sinds 2018 is Merkelijkheid de marketing buitenboordmotor van Audion Packaging Machines.

Looptijd

SEO, SEA, LinkedIn campagnes, Dealerportal, Video, Fotografie, Tekst, Design, Dashboarding.

Deliverables

We leveren – met een breed pakket aan diensten en middelen - steeds weer een bijdrage aan de merkwaarde, zichtbaarheid en het commercieel succes van het steeds groeiende Audion Packaging Machines.

Resultaat

Klantvraag

In nauwe samenwerking met het team van Audion Packaging is Merkelijkheid gevraagd om een bijdrage te leveren aan een verbeterd resultaat uit het bestaande marketingbudget. “wij willen meer merkwaarde, zichtbaarheid, traffic en leads in de voor ons relevante doelmarkten”, was de vraag.

Proces en resultaten

Merkelijkheid heeft eerst de huidige situatie in kaart gebracht. Deze 0-meting bestond uit het beoordelen van de huidige campagnes, de domeinauthoriteit en een website- en zoekwoordenanalyse. De uitkomsten hiervan zijn met onze opdrachtgever besproken en op basis daarvan is een aanpak overeengekomen.

Een van de eerste zaken die zijn opgepakt is het opnieuw inrichten van alle Google-adwords campagnes. Hierdoor kregen we meer inzicht in de resultaten en dit stelde ons ook in staat meer actiematig campagnes in te zetten. Dit met als resultaat dat al snel meer bereik werd gerealiseerd met een lager budget. We hebben geadviseerd over de inrichting van de website en deze geoptimaliseerd voor meetbaarheid.

Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met de ontwikkeling van aansprekende content. Op basis van een aantal interviews hebben we artikelen geschreven over bepaalde PMC’s (sealen in cleanroom of buisfolie verpakken in E-fulfillment) en deze na publicatie op de website gedeeld. Daarnaast hebben we ook video content mogen produceren, bijvoorbeeld een film over chef Alain Caron die gebruik maakt van hun vacuümmachine in zijn restaurant Café Caron te Amsterdam.

Inmiddels zijn er talloze artikelen gepubliceerd en aansprekende resultaten geboekt. Deze resultaten zoals websitebezoek en domeinauthoriteit zijn ook terug te zien in de orderintake. Wij zien er erg naar uit om samen met deze mooie opdrachtgever nog veel meer mooie resultaten te gaan boeken.

Merkelijkheid is al een paar jaar onze online marketing en content partner. Met een mooie mix van tekst, video, distributie en analyse bouwen we in een echt partnership aan merkwaarde, trots en conversie.

Margit Hoekstra

-

Audion Packaging Machines

Deze collega's hebben meegewerkt aan dit project

Emma Stroosma

Emma Stroosma

Marketeer

Maxim Laan

Maxim Laan

Marketeer

Ties Morskate

Ties Morskate

Merkstrateeg

Tal Gonen

Tal Gonen

Strateeg

Jurrian Bevelander

Jurrian Bevelander

Videograaf

Sam van Dalen

Sam van Dalen

Contentcreator

Vrijblijvend advies 

Welke aanpak past bij jouw bedrijf? Met concrete voorbeelden vertel ik je precies wat mogelijk is, en welke resultaten je gaat realiseren. In 30 minuten weet je precies wat we bieden.

Plan een gesprek