Design & DTP
Interview & Tekst
Social media beheer
Website
Whitepapermarketing

Aalberts Surface Technologies

Aalberts Surface Technologies is de toonaangevende wereldwijde dienstverlener op het gebied van oppervlaktetechnologie, die materialen verbetert door middel van coatings en andere oppervlaktetechnologieën zoals warmtebehandeling, voor regionale en wereldwijde klanten. Ze hebben al meer dan 80 jaar ervaring met het coaten en warmtebehandelen van componenten voor verschillende industrieën, zoals de auto-industrie, werktuigbouwkunde en medische technologie. Aalberts Surface Technologies omvat verschillende divisies. Wij waren al betrokken bij de positionering en merktontwikkeling van het Europese samenwerkingsverband met vestigingen in Duitsland, Nederland, Frankrijk, Spanje en Scandinavië. Momenteel zijn we als content en distributiepartner actief voor verschillende Europese vestigingen.

Werken bij aalberts

Sinds de oprichting van Merkelijkheid in 2011 zijn wij de marketing buitenboordmotor van verschillende Aalberts (bedrijven).

Looptijd

Huisstijl, Websites, Design, Whitepapers, Fotografie, LinkedIn distributie.

Deliverables

Aalberts Surface Technologies beschikt over een breed spectrum aan inhoudelijke middelen zoals whitepapers over hightech processen. Daarmee bereiken zij de voor hun relevante doelgroepen.

Resultaat

Werken bij aalberts
Werken bij aalberts

Diepgaande content

Aalberts Surface Technologies is een specialist op het gebied van warmte- en oppervlaktebehandelingen voor uiteenlopende industriële markten zoals automotive, lucht- en ruimtevaart, energie, olie en gas, voedsel en farmaceutische industrie. De doelgroep is specifiek, maar tegelijkertijd ook divers op het gebied van technische kennis. De een weet precies welk proces het best past bij een product, de ander heeft heel andere criteria of uitdagingen. Dat is het uitgangspunt bij het ontwikkelen van aansprekende content en artikelen.

Voor Aalberts Surface Technologies is de basis vaak een whitepaper. Een diepgaand document dat de verschillende aspecten van bijvoorbeeld een proces of systeem toelicht. Op basis van uitgebreide interviews met zowel account managers als technici wordt de juiste kennis en informatie opgehaald en vervolgens gebundeld in één coherent verhaal. Dit verhaal spreekt zowel de niet-technicus als de specialisten aan omdat er een duidelijke gelaagdheid is aangebracht en het verhaal dus te volgen blijft. We worden telkens technischer. Het resulteert in inhoudelijke stukken die in de praktijk ook dienst doen als brochure.

Merkelijkheid was verantwoordelijk voor het concept en de realisatie van talloze whitepapers. Van interview en tekst tot aan fotografie, design én DTP.

 

Short form

Het mooie aan diepgaande uitgebreide content is dat deze ook op te knippen of verwerken is in korte stukken of uitingen. Wij ondersteunden Aalberts surface technologies dan ook met het omzetten van de bestaande content naar bijvoorbeeld:

  • Social media posts
  • infographics
  • fotografie
  • artikelen in vakbladen

Distributie

Mooie contact is één, een goede distributie is twee. Daarom ondersteunt Merkelijkheid Aalberts Surface Technologies met de distributie van de beschikbare content via de verschillende kanalen waaronder LinkedIn. Een structurele aanpak zorgt voor een goede zichtbaarheid en aanknopingspunten voor gesprek met voor hun relevante contacten.

Deze collega's hebben meegewerkt aan dit project

Jurrian Bevelander

Jurrian Bevelander

Videograaf

Rikkert Honing

Rikkert Honing

Designer

Sam van Dalen

Sam van Dalen

Contentcreator

Tal Gonen

Tal Gonen

Strateeg

Sam Verloop

Sam Verloop

Designer

Ties Morskate

Ties Morskate

Merkstrateeg

Vrijblijvend advies 

Welke aanpak past bij jouw bedrijf? Met concrete voorbeelden vertel ik je precies wat mogelijk is, en welke resultaten je gaat realiseren. In 30 minuten weet je precies wat we bieden.

Plan een gesprek

Bestel het boek