Merkelijkheid

Vacature: Project manager (INGEVULD door Kirsten :-))

* Deze vacature is inmiddels ingevuld. Wil jij toch aan de slag bij Merkelijkheid? Stuur een open sollicitatie! *

Zie jij jezelf in een dynamisch en snelgroeiend bedrijf met leuke collega’s het verschil maken? Heb jij ervaring met projectmanagement? Dan zijn we op zoek naar jou!

Merkelijkheid is op zoek naar een project manager voor minimaal 24 uur per week. Werktijden zijn in overleg in te delen, deels thuiswerken behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. We zoeken iemand die met sprankelende energie bijdraagt aan de verdere groei van Merkelijkheid. Je creëert overzicht en bent de essentiële verbinding tussen jouw collega’s en opdrachtgevers. Je werkt nauw samen met de directie en het officemanagement.

Merkelijkheid weet zich al meer dan 10 jaar te onderscheiden in de markt omdat wij de positionering in elk traject centraal stellen. Online marketing of het ontwikkelen van middelen zoals websites zijn tools om de positionering te laden en sterkere en succesvolle merken te bouwen.

Samen met een enthousiast team van consultants, online marketeers, web developers en designers bouwen wij aan het succes van onze opdrachtgevers. Jij bent de verbindende factor tussen al deze professionals, directie en onze opdrachtgevers. Omdat je vaak het eerste aanspreekpunt bent zoeken we naar iemand met een klantgerichte instelling, onze opdrachtgevers moeten het leuk vinden om met jou te praten.

Werkzaamheden

Jouw taken bestaan in ieder geval uit:

 • Klantcontact – je bent vaak het eerste aanspreekpunt van onze klanten 
 • Projectmanagement – je bent verantwoordelijk voor planning, budgetten en de voortgang;
 • Je beheert onze agenda’s;
 • Je voert lichte marketing-communicatiewerkzaamheden uit zoals het controleren van ons werk;
 • Je bent samen met het office management betrokken bij algemene zaken zoals de aanstaande verhuizing naar een groter kantoorpand;
 • Jouw aanwezigheid zorgt voor overzicht en gezelligheid.

Wij bieden

 • Dynamiek van snel groeiende organisatie (2020/2021 FD-gazelle);
 • Een uitstekend salaris;
 • Veel flexibiliteit om jouw werk zo goed als mogelijk in te richten;
 • Afwisselend werk voor uiteenlopende bekende en minder bekende opdrachtgevers;
 • Opleidingsmogelijkheden, als jij wilt ontwikkelen stimuleren wij dat;
 • Experts op verschillende gebieden, wij maken prijswinnende middelen (DIA, Awwwards);
 • Borrels, uitjes, dagelijkse check-ins en altijd een leuke werksfeer waar ook gelachen moet worden.

Ons kantoor zit momenteel op een mooie locatie op de grens van Amsterdam en Amstelveen. We gaan echter komende zomer verhuizen (meer ruimte nodig), waarheen weten we nog niet maar we blijven zeker in de buurt van Amsterdam/Amstelveen.

Jij bent de spil van ons groeiende bedrijf. Je bent vaak het eerste aanspreekpunt voor opdrachtgevers en ook de schakel tussen jouw collega’s en deze opdrachtgevers. Daarom is het uitstekend beheersen van het Nederlands belangrijk en verwachten we dat je ook jezelf prima kan uitdrukken in het Engels. Ook begrijp je Microsoft Word en Excel. Jij creëert dus het overzicht dat jouw collega’s helpt excelleren.

Denk jij dat deze baan perfect bij jou past? Solliciteren kan door jouw CV en motivatie te sturen naar t.morskate@merkelijkheid.com.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Vragen? Bekijk alle veel gestelde vragen. Alle vragen
Deel dit artikel