Delen
Vacatures bij Merkelijkheid:
Merkelijkheid

Vacature Online Marketeer

Deze vacature is niet meer beschikbaar.

Wij zoeken – voor minimaal 32 uur per week – een online marketeer die de basis van het vak onder de knie heeft en op zoek is naar de volgende stap. Kan jij data analyseren en vertalen naar beter presterende online marketing strategieën? Dan bieden wij jou bij Merkelijkheid de ruimte om te groeien naar de functie van strategisch online marketing consultant.

vacature online marketeerJij hebt in deze functie vaak direct contact met opdrachtgevers en krijgt veel vrijheid om echte (lange termijn) resultaten voor ze te boeken. Je werkt in een gedreven team van consultants, (online) marketeers, website developers en designers. We verwachten van jou dat jij jezelf blijft ontwikkelen, je bouwt aan het succes van onze klanten en Merkelijkheid verder brengt. Eigen initiatief en ondernemerschap wordt erg op prijs gesteld.

Merkelijkheid weet zich al bijna 10 jaar te onderscheiden in de markt omdat zij de positionering in elk traject centraal stellen. Online marketing of het ontwikkelen van middelen zoals websites zijn tools om de positionering te laden en sterkere en succesvolle merken te bouwen.

We beschikken over een mooi kantoor met tuin, maar over thuiswerken zijn we natuurlijk ook positief. Natuurlijk vinden we het wel fijn om elkaar regelmatig te zien, samen te creëren en de energie te laten knallen! Op vrijdag proberen we altijd samen te zijn, de week af te sluiten met een borrel.

We bieden een goed salaris en zijn duidelijk over hoe dat zich verder kan ontwikkelen.

Wij vragen

Wat wij vragen:

  • Minimaal 2 jaar werkervaring in een online marketing (junior) functie;
  • In staat om zelfstandig campagnes op te zetten, te analyseren en vervolgens te optimaliseren;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend;
  • Je beheerst het Engels goed;
  • Je bent ervaren in Google Ads, Analytics, Facebook en LinkedIn

Wij bieden

Wat wij bieden:

  • Een afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid;
  • Een leuk team van experts op verschillende marketingcompetenties;
  • Doorgroei mogelijkheden naar marketeer of marketingconsultant;
  • Een goed salaris;
  • Veel persoonlijke aandacht en begeleiding in jouw groei.

Solliciteren kan door jouw CV en motivatie voor 4 september 2020 te sturen naar [email protected]. In september hoor jij of je uitgenodigd bent voor een persoonlijke kennismaking.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vragen? Bekijk alle veel gestelde vragen. Alle vragen
Deel dit artikel