Delen
Vacatures bij Merkelijkheid:
Merkelijkheid

Vacature Office / Project manager: enthousiaste aanpakker gezocht

enthousiaste aanpakker gezocht

Deze vacature is niet meer beschikbaar.

Wij zijn op zoek naar een office & project manager voor minimaal 20 uur per week. Werktijden zijn in overleg zo in te delen dat het voor jou goed past. We zoeken iemand die met sprankelende energie bijdraagt aan de verdere groei van Merkelijkheid. Je creëert overzicht en bent de essentiële verbinding tussen jouw collega’s en opdrachtgevers.

Merkelijkheid blijft groeien, in de eerste twee maanden van 2020 hebben wij talloze nieuwe opdrachtgevers mogen verwelkomen. Toen werden ook wij geconfronteerd met de gevolgen van Covid-19. Desondanks hebben wij deze crisis op eigen kracht doorstaan en zien inmiddels dat we weer volop groeien. Om deze groei in goede banen te leiden zijn we op zoek naar een echte duizendpoot.

Merkelijkheid weet zich al bijna 10 jaar te onderscheiden in de markt omdat wij de positionering in elk traject centraal stellen. Online marketing of het ontwikkelen van middelen zoals websites zijn tools om de positionering te laden en sterkere en succesvolle merken te bouwen.

Samen met een enthousiast team van consultants, online marketeers, website developers en designers bouwen wij aan het succes van onze opdrachtgevers. Jij bent de verbindende factor tussen al deze professionals en onze opdrachtgevers. Omdat je vaak het eerste aanspreekpunt bent zoeken we naar iemand met een hele klantgerichte instelling, onze opdrachtgevers moeten het leuk vinden om met jou te praten.

Werkzaamheden

Jouw taken bestaan in ieder geval uit:

  • Klantcontact – je bent veel in contact met klanten en jouw hele team
  • Projectmanagement – je bent verantwoordelijk voor planning en het bewaken van de voortgang;
  • Administratie – je zorgt ervoor dat er gefactureerd wordt en controleert of de facturen (op tijd) worden betaald;
  • Officemanagement – Je zorgt ervoor dat ons kantoor blijft draaien. Je bent verantwoordelijk voor het bestellen van kantoorbenodigdheden maar ook voor de boodschappen;
  • Je beheert onze agenda’s;
  • Je voert lichte marketing-communicatiewerkzaamheden uit zoals het controleren van ons werk;
  • Jouw aanwezigheid zorgt voor een stuk extra gezelligheid.

Ons aansprekende kantoor zit op een mooie locatie op de grens van Amsterdam en Amstelveen. Op vrijdag sluiten we graag de week met elkaar af met een borrel, we staan positief tegenover van huis werken maar jouw functie vraagt wel om een regelmatige fysieke aanwezigheid op ons kantoor.

Wat zoeken wij in jou?

Jij bent de spil van ons groeiende bedrijf. Je bent vaak het eerste aanspreekpunt voor opdrachtgevers en ook de schakel tussen jouw collega’s en deze opdrachtgevers. Daarom is het uitstekend beheersen van het Nederlands belangrijk en verwachten we dat je ook jezelf prima kan uitdrukken in het Engels. Ook begrijp je Microsoft Word en Excel. Jij creëert dus het overzicht dat jouw collega’s helpt excelleren.

Pand merkelijkheid

Ons kantoor aan de Amsterdamseweg

Denk jij dat deze baan perfect bij jou past? Solliciteren kan door jouw CV en motivatie voor 4 september 2020 te sturen naar [email protected]. In september hoor jij of je uitgenodigd bent voor een persoonlijke kennismaking.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Vragen? Bekijk alle veel gestelde vragen. Alle vragen
Deel dit artikel