Delen
Vacatures bij Merkelijkheid:
Merkelijkheid

Vacature: Office Manager (min. 24u p/w), deel je eigen werktijden in! (INGEVULD door Esther :-))

Deze vacature staat niet meer open.

Merkelijkheid uit Amstelveen blijft groeien, alleen al in de eerste kwartaal van 2021 hebben wij talloze aansprekende opdrachtgevers mogen verwelkomen. Wij zijn een dynamisch full service marketingbureau met de focus op positioneren.

Onze opdrachtgevers noemen wij onze partners, wij geloven erin dat een partnership de enige manier is om samen echte resultaten te bereiken.

Bij Merkelijkheid werk je nu in een vast team van 8 collega’s en we blijven groeien. Wij beschikken over een mooi kantoor op de grens van Amsterdam en Amstelveen. We lunchen natuurlijk samen en als het een beetje mooi weer is doen we dat in onze kantoortuin. Bij Merkelijkheid is het bewaken van de balans tussen werk en privé belangrijk.

Wat zoeken wij in jou?

Jij bent de spil in ons groeiende bedrijf. Je bent vaak het eerste aanspreekpunt voor opdrachtgevers, maar ook de schakel tussen jouw collega’s en deze opdrachtgevers. Jij bent een belangrijke schakel in de verdere groei van Merkelijkheid. Dat doe je door jouw collega’s te ontlasten met zaken als telefoonbeheer, agendabeheer, facturatie en alles wat met het runnen van een kantoor te maken heeft. Omdat je het eerste aanspreekpunt bent vinden we het natuurlijk belangrijk dat je enthousiast bent, wij zouden het fantastisch vinden als wij horen dat onze opdrachtgevers jouw enthousiasme ervaren.

Natuurlijk verwachten we dat je de Nederlandse taal uitstekend beheerst en dat je jezelf prima kunt uitdrukken in het Engels. Aanpakken moet jou natuurlijk ook niet vreemd zijn.

Wat bieden wij?

  • Een marktconform salaris (€ 2.250,- tot 2.750,- o.b.v. 40 uur afhankelijk van ervaring )
  • De mogelijkheid om jouw werktijden op een voor jou passende manier in te delen
  • Een leuk team en een dynamische omgeving met mooie aansprekende opdrachtgevers
  • Mogelijkheden om door te groeien richting (online) marketeer

Enthousiast?

Stuur dan je CV en motivatie voor 15 mei naar [email protected]

Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature, neem dan contact op met Ties Morskate (partner) op 020-8540188

 

Vragen? Bekijk alle veel gestelde vragen. Alle vragen
Deel dit artikel