Wat zijn de voordelen van adverteren op Facebook?

Adverteren op Facebook

Breid je merkbekendheid uit en zorg ervoor dat jouw merk met kop en schouders boven de concurrentie uitsteekt.

Wat is jouw doel?

emma
Luminis logo
Holtrop Ravesloot logo
PUUR logo
Wisseloord logo
Buma Stemra logo
Pepperminds logo
Muziekgebouw logo
Leidmotiv logo
Kei Kung Fu logo
Infomedics Logo wit
NTS logo wit
Audion logo

Goede content levert goed resultaat

Praktisch

Samen richten wij ons op resultaat: Merkbekendheid en leads/verkoop

Resultaatgericht

Wij weten wat werkt voor anderen en passen dat bij jou toe

Benchmark / data

O.b.v. tientallen campagnes weten we de beste aanpak voor jou

Ervaring
jens

Adverteren op Facebook

Facebook is een van ’s werelds grootste sociale mediaplatforms met meer dan 3 miljard maandelijkse actieve gebruikers. Dit enorme bereik maakt het een onmisbaar platform voor merken die hun doelgroep willen bereiken, betrekken en laten converteren. Een aantal redenen om voor Facebook Adverteren te kiezen:

  • Bereik jouw doelgroep op basis van nauwkeurige targeting
  • Ruime advertentiemogelijkheden voor opvallende, succesvolle campagnes
  • Goede meetbaarheid en veel winst door optimalisatie
kantoor

Onze aanpak

Facebook heeft voor ons geen geheimen meer. Binnen enkele weken (of zelfs sneller) bouwen we samen met jou een opvallende campagne, compleet met heldere planning. We spreken de opzet door en jij krijgt toegang tot een realtime dashboard vol inzichten als de campagne eenmaal live is. We sturen natuurlijk actief bij en houden jou op de hoogte van de resultaten.

Wat vinden onze klanten van ons?

De ervaringen van onze klanten zijn natuurlijk het beste bewijs. Daarom delen wij graag testimonials en uitspraken van daadwerkelijke klanten om aan jou te laten zien dat wij onze beloftes waarmaken. Ben je benieuwd naar het project waardoor zij of hij zo’n lovend verhaal deelt? Daar vertellen we je in een gesprek graag meer over.

Merkelijkheid stond aan de basis van het ontstaan van ons merk.

Merkelijkheid stond aan de basis van het ontstaan van ons merk. Zij hebben ons stap voor stap begeleid in de merkontwikkeling. Zij waren betrokken bij de creatie van ons verhaal, onze naam en onze visuele identiteit. Ook hebben ze onze website gerealiseerd. Wat er nu al staat overtreft al mijn verwachtingen!

Martijn Poldervaart KEI Kung Fu
Merkelijkheid heeft ons geholpen om engagement met ons merk via social media te versnellen.

Merkelijkheid heeft ons geholpen om engagement met ons merk via social media te versnellen. Met behulp van hun snelheid, flexibiliteit en creativiteit hebben we in korte tijd een groot aantal trouwe volgers aan ons weten te binden.

Jacques Hoendervangers Air Miles
Thanks to Merkelijkheid for the hard work.

Thanks to Merkelijkheid for the hard work, support and for thinking with us about how to show to the world the new Wisseloord and all its activities, that are booming nowadays.

Malik Berrabah Wisseloord Studios & Academy
Het is fijn samenwerken met deze professionals.

Het is fijn samenwerken met deze professionals. Naast kennis en kunde zorgen ze altijd voor een creatieve twist!

Marieke van der Spruit GS1 Nederland
Voelt als een echt partnership.

Werken met Merkelijkheid voelt als een echt partnership. Zij zorgen voor aansprekende en hoogwaardige content en een optimale distributie, zo blijft mijn bedrijf zichtbaar.

Johan de Meij Noord-Holland Inbouw
Kortom: toppers!

Merkelijkheid heeft onze website gebouwd en veel (video)content gerealiseerd. Dit doen zij uitstekend en altijd ook nog ruim voor de deadline opgeleverd, kortom: toppers!

Edwin van Reijsen Intratone
Veel deskundigheid in huis.

Merkelijkheid heeft ons in de opstartfase van ons kantoor commercieel ondersteund, met positionering, website en marketingcampagnes. Sympathieke mensen. Veel deskundigheid in huis. We hebben veel van de samenwerking geleerd.

Nicole van Zuilen EBBEN Partners
Een zeer fijne samenwerking.

Een zeer fijne samenwerking. Merkelijkheid voelt goed aan wat wij willen en is als het nodig is lekker dwars. Ze schakelen snel en zijn altijd bereikbaar. Ik zou zeggen: een verlengstuk van ons bedrijf op het gebied van marketing.

Tom Sanders Dumaco

Leadgeneratie Kanalen

Het juiste kanaal kiezen is een belangrijke stap voor leadgeneratie. Jouw merk moet eruit springen waar jouw doelgroep actief is. Omdat elke doelgroep anders is, zijn wij van vele markten thuis. We werken veel met:

google ads

Google Ads

Betaalde zoekadvertenties die directe zichtbaarheid geven op Google. Ideaal voor bedrijven om specifieke diensten te promoten en directe leads te genereren.

google

SEO

Organische zoekmachineoptimalisatie om duurzame zichtbaarheid te bereiken. Bedrijven kunnen thought leadership tonen en kwalitatieve leads aantrekken via informatieve content.

linkedin

LinkedIn

Het professionele netwerkplatform met miljoenen gebruikers. Hier kunnen bedrijven besluitvormers bereiken, relaties opbouwen en gerichte content delen.

instagram

Instagram

Visueel platform waarop bedrijven hun merkverhaal kunnen vertellen, innovaties kunnen tonen en een jonger publiek kunnen bereiken.

facebook

Facebook

Een veelzijdig platform dat veel kansen biedt. Bedrijven kunnen gerichte advertentiecampagnes uitvoeren, waardevolle content delen en directe relaties met potentiële klanten opbouwen.

tiktok

TikTok

Een opkomend kanaal voor bedrijven, vooral om awareness te genereren bij een jongere doelgroep (werving!) en op een creatieve manier de bedrijfscultuur te tonen.

Typisch Merkelijkheid

Wij werken vaak jarenlang voor onze klanten. Waarom? Omdat we samen doelen bereiken. Hoe we dat doen leggen we hieronder kort uit. En daar gaan we in een persoonlijk gesprek graag dieper op in.

Praktisch ingesteld

We gaan aan de slag en bereiken doelen en houden niet zo van lange meetings.

Buitenboordmotor

Wij werken als verlengstuk van jouw marketingafdeling en zetten de specialist in die jullie echt nodig hebben.

Persoonlijk

Je werkt met vaste specialisten die jou en jouw bedrijf goed kennen. Al snel zijn we samen één team.

Nieuwsgierig

Na een tijdje kennen wij jullie door en door. Je hoeft ons dus steeds minder uit te leggen over je product, dienst of voorkeuren.

Wij leren je graag beter kennen

Want het blijft natuurlijk mensenwerk. Laten we een keer kort praten over wat jullie nodig hebben en wij bieden. Lekker vrijblijvend. We zijn er vast snel achter of er een klik is. Heb je 30 minuten voor mij?