Potentiële klanten naar jouw website leiden

Google Advertising

Resultaatgerichte SEA-advertisingdiensten op Google die zorgen voor meer leads en verkopen. Met onze bewezen strategieën en diepgaande kennis van Google Ads, maken we je merk zichtbaar voor de juiste doelgroepen en genereren waardevolle leads.

Wat is jouw doel?

esther
Luminis logo
Holtrop Ravesloot logo
PUUR logo
Wisseloord logo
Buma Stemra logo
Pepperminds logo
Muziekgebouw logo
Leidmotiv logo
Kei Kung Fu logo
Infomedics Logo wit
NTS logo wit
Audion logo

Een beter rendement behalen op je investering door de resultaten te analyseren.

Meetbare resultaten

Gemiddeld behalen wij voor €25 een lead binnen voor bedrijven in de B2B.

€25 kosten/conv

Doormiddel van jarenlange expertise en het optimaliseren van campagnes weten wij de beste strategie voor vele markten.

Ervaring

Doormiddel van een uitgebreid zoekwoordenonderzoek en marktonderzoek bepalen wij de juiste doelgroep en strategie.

Gerichte doelgroep
maxim

Waarom Google Advertising?

Google is het grootste online platform in de wereld. Al heb je een website is jouw doelgroep actief op Google en die moeten wij gaan bereiken. Doormiddel van Google advertising is de kans heel groot om met jou pagina op plek 1 of 2 te staan in de Google zoekresultaten. In werkelijkheid is dit natuurlijk wel wat complexer maar 1 ding weten wij zeker, je doelgroep bevindt zich op Google en die moeten wij gaan bereiken. Met de juiste strategie en targeting behaalt Merkelijkheid kwalitatieve leads voor zijn klanten.

vergadering

Onze aanpak

Bij Merkelijkheid begrijpen we het belang van het ondersteunen van onze partners bij elk aspect van het SEA-advertisingproces. Onze toegewijde aanpak omvat uitgebreid zoekwoordonderzoek, het identificeren van concurrentievoordelen en het optimaliseren van advertentiecampagnes om uw zichtbaarheid te vergroten. Als uw betrouwbare SEA-partner zorgen we ervoor dat uw bedrijf opvalt in zoekresultaten, en we blijven voortdurend de prestaties volgen en aanpassen om ervoor te zorgen dat u een voorsprong behoudt. Onze SEA-geoptimaliseerde strategieën zorgen ervoor dat uw bedrijf niet alleen gevonden wordt, maar ook blijft groeien in de competitieve wereld van online adverteren.

Wat vinden onze klanten van ons?

De ervaringen van onze klanten zijn natuurlijk het beste bewijs. Daarom delen wij graag testimonials en uitspraken van daadwerkelijke klanten om aan jou te laten zien dat wij onze beloftes waarmaken. Ben je benieuwd naar het project waardoor zij of hij zo’n lovend verhaal deelt? Daar vertellen we je in een gesprek graag meer over.

Mede door Merkelijkheid gelukt om gezamenlijk onze commerciële doelstellingen te realiseren

Door continue te sparren met Merkelijkheid, waarbij ze ons regelmatig een spiegel voorhouden (soms pijnlijk hard maar altijd fair), is het mede door hun aanpak gelukt om gezamenlijk onze commerciële doelstellingen te realiseren.

Thom van Oss Apex Dynamics
Groot vertrouwen in hun expertise op het gebied van merkontwikkeling.

Samen met Merkelijkheid werken wij aan de herpositionering van ons merk. Daarnaast zijn zij partners in content en (financiële) corporate communicatie. Denk aan online jaarverslagen, video’s en animaties. Wij werken heel prettig samen met Merkelijkheid en hebben groot vertrouwen in hun expertise op het gebied van merkontwikkeling.

Annabel Heijen Buma/Stemra
Merkelijkheid is voor ons de “one stop shop” voor al onze marketingactiviteiten.

Merkelijkheid is dé oplossing voor digitale marketing. Ze begrijpen onze branche en leveren een strategie die naadloos aansluit bij onze werkwijze. Ze hebben ons geholpen met een nieuwe website, sociale media en campagnes, en denken actief mee over onze strategie. We zijn erg tevreden met de resultaten.

André de Lijser Variodrive
De samenwerking verliep uitstekend.

Merkelijkheid heeft voor ons jaarverslag zowel de tekstredactie als de lay-out voor haar rekening genomen. De samenwerking verliep uitstekend. Ze houden zich aan afspraken en zijn flexibel waar nodig. Het eindproduct ziet er gelikt uit!

Frank Broekhuis Royal Ahrend
Het is fijn samenwerken met deze professionals.

Het is fijn samenwerken met deze professionals. Naast kennis en kunde zorgen ze altijd voor een creatieve twist!

Marieke van der Spruit GS1 Nederland
Jullie tillen het naar een ander niveau.

Ik vind het fantastisch, jullie tillen het naar een ander niveau en de corporate boodschap is duidelijk, heel knap.

Jan Snellen Sportcentrum VU
Snel schakelen, meedenken en professioneel

Snel schakelen, meedenken en professioneel; dat zijn de 3 woorden die bij mij opkomen als ik aan onze samenwerking denk. Door de projectmatige aanpak in combinatie met een flexibele instelling heeft Merkelijkheid de Soleo website verder gebracht dan vooraf verwacht. Ik kijk uit naar verdere in- en aanvulling met verschillende vormen van content.

Sandra Hulsenboom Soleo Groep
Merkelijkheid is al een paar jaar onze online marketing en content partner.

Merkelijkheid is al een paar jaar onze online marketing en content partner. Met een mooie mix van tekst, video, distributie en analyse bouwen we in een echt partnership aan merkwaarde, trots en conversie.

Margit Hoekstra Audion Packaging Machines

Google Advertising

Google advertising, hoe werkt dat?

Advertentievorm

Stem het type advertentie af op jouw doelen en doelgroep voor een maximaal Google Ads resultaat.

Doelgericht

Zeer nauwkeurige targeting van jouw doelgroep zorgt voor efficiënte en effectieve Google Ads campagnes.

Optimalisatie

Met krachtige meet- en analyse software volgen we de prestaties van advertenties en optimaliseren we voor steeds betere resultaten.

Leadgeneratie

Campagnes gericht op leadgeneratie of verkoop zorgen voor een concreet resultaat dat je direct terug ziet in de prestaties van jouw merk.

Waarom kiezen voor SEA Advertising op Google bij Merkelijkheid?

Maximaliseer Uw Zichtbaarheid

Onze SEA-experts zorgen ervoor dat uw advertenties worden weergegeven aan potentiële klanten die actief op zoek zijn naar uw producten of diensten op Google. Met een gerichte benadering vergroten we uw merkbekendheid en uw kansen op conversie.

ROI-gericht

We begrijpen het belang van een maximale ROI. Ons team optimaliseert uw advertentiecampagnes voortdurend om ervoor te zorgen dat uw budget effectief wordt besteed. We streven ernaar om uw investeringen om te zetten in meetbare resultaten en hiermee leads/verkoop te genereren voor onze klanten.

Kwalitatieve Leads

Het draait niet alleen om klikken; het gaat om het genereren van waardevolle leads. Onze strategieën richten zich op het aantrekken van potentiële klanten die echt interesse hebben in uw aanbod, wat resulteert in hogere conversiepercentages.

Transparantie en Rapportage

Bij Merkelijkheid geloven we in open communicatie. U krijgt regelmatige rapporten en inzichten in de prestaties van uw Google Ads-campagnes, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er gebeurt.

Wij leren je graag beter kennen

Want het blijft natuurlijk mensenwerk. Laten we een keer kort praten over wat jullie nodig hebben en wij bieden. Lekker vrijblijvend. We zijn er vast snel achter of er een klik is. Heb je 30 minuten voor mij?