Heeft jouw bedrijf het potentieel van e-mail marketing al ontdekt?

E-mail marketing

Wij boosten jouw online betrokkenheid met op maat gemaakte e-mail marketingcampagnes.

Wat is jouw doel?

esther
Luminis logo
Holtrop Ravesloot logo
PUUR logo
Wisseloord logo
Buma Stemra logo
Pepperminds logo
Muziekgebouw logo
Leidmotiv logo
Kei Kung Fu logo
Infomedics Logo wit
NTS logo wit
Audion logo

Met e-mailmarketing creëer je een persoonlijke connectie tussen de klant en jouw bedrijf.

Persoonlijke connectie

Meetbare resultaten voor constante verbetering

Meetbaar

Duidelijke, vaste prijzen voorkomt verassingen

Vaste prijzen

Ons team heeft jarenlange ervaring met het opstellen van e-mail campagnes

10+ jaar ervaring
emma

Waarom E-mail marketing?

E-mail marketing is een goedkope manier om je doelgroep te bereiken en persoonlijke relaties op te bouwen met klanten. Met op maat gemaakte inhoud en regelmatige interactie, blijf je op de radar van je klanten terwijl je belangrijke data verzamelt om je aanpak te verbeteren.

tal en esther

Onze aanpak

We duiken eerst diep in op je bedrijfsdoelen en je doelgroep. Daarna zetten we een strak e-mail marketingplan op om de betrokkenheid van jouw bedrijf te boosten. Onze experts stellen e-mailcampagnes in op die echt aankomen bij je publiek, en we blijven sleutelen en verbeteren voor de beste resultaten.

Wat vinden onze klanten van ons?

De ervaringen van onze klanten zijn natuurlijk het beste bewijs. Daarom delen wij graag testimonials en uitspraken van daadwerkelijke klanten om aan jou te laten zien dat wij onze beloftes waarmaken. Ben je benieuwd naar het project waardoor zij of hij zo’n lovend verhaal deelt? Daar vertellen we je in een gesprek graag meer over.

Veel deskundigheid in huis.

Merkelijkheid heeft ons in de opstartfase van ons kantoor commercieel ondersteund, met positionering, website en marketingcampagnes. Sympathieke mensen. Veel deskundigheid in huis. We hebben veel van de samenwerking geleerd.

Nicole van Zuilen EBBEN Partners
Als één team bouwen aan brand value met aansprekende content

Wij werken als één team met Merkelijkheid aan meer zichtbaarheid en merkwaarde. Zij zijn sterk in de realisatie van aansprekende content en de distributie ervan.

Frederieke Anema TIP Group
Jullie tillen het naar een ander niveau.

Ik vind het fantastisch, jullie tillen het naar een ander niveau en de corporate boodschap is duidelijk, heel knap.

Jan Snellen Sportcentrum VU
Merkelijkheid heeft deze rol in onze herpositionering goed gepakt!

Een scherpe positionering vereist duidelijke keuzes. Hoe zien we onszelf en wat maakt ons uniek? Welke doelgroep willen we aanspreken, en welke niet? Die keuzes zijn moeilijk, omdat je altijd het gevoel hebt een deel van de markt weg te strepen bij het maken van die keuzes. Daarom is het ontzettend waardevol om een marketingpartner te hebben die dit interne gesprek faciliteert, je een spiegel voor houdt en je vervolgens dwingt om die keuzes te maken. Merkelijkheid heeft deze rol in onze herpositionering goed gepakt!

Bart Matthaei Ambrero
Kortom: toppers!

Merkelijkheid heeft onze website gebouwd en veel (video)content gerealiseerd. Dit doen zij uitstekend en altijd ook nog ruim voor de deadline opgeleverd, kortom: toppers!

Edwin van Reijsen Intratone
Merkelijkheid is al een paar jaar onze online marketing en content partner.

Merkelijkheid is al een paar jaar onze online marketing en content partner. Met een mooie mix van tekst, video, distributie en analyse bouwen we in een echt partnership aan merkwaarde, trots en conversie.

Margit Hoekstra Audion Packaging Machines
De samenwerking met Merkelijkheid kenmerkte zich door een echte “can do attitude”.

Wij hebben in de afgelopen jaren samen meerdere Investment Memoranda ontwikkeld. De samenwerking met Merkelijkheid kenmerkte zich door een echte “can do attitude”. Zij denken altijd mee zowel op procesniveau als in het optimaliseren van design. Dit altijd met een uitstekend eindresultaat en dus veel positieve feedback, ook van onze klanten en investeerders.

Gijs Halm Kempen
Met veel plezier lanceren we de website tijdens ons 10-jarig jubileum.

Met veel plezier lanceren we de website tijdens ons 10-jarig jubileum. Mijn dank gaat specifiek uit naar het team van Marketing & Communicatie dat samen met Merkelijkheid een groot, zeg maar megaproject, heeft gerealiseerd binnen tijd, middelen en budget. eX:plain is zichtbaar gereed voor de komende jaren.

Jobke van den Berg Stichting eX:plain

E-mail marketing

Creëer een sterkere band met je publiek, hou ze geïnteresseerd en bouw loyaliteit op, Met de juiste e-mail marketingstrategie. Het gaat niet alleen om het versturen van e-mails; het gaat erom iets waardevols te bieden, je publiek te begrijpen en een manier van communiceren te vinden die werkt.

Personalisatie

Gepersonaliseerde e-mail marketing voor je website/shop of nieuwsbrieven.

Analyse & Optimalisatie

Wij analyseren de data om jou diepere inzichten te bieden, en aan de hand van die data kunnen wij de campagne nog beter inrichten.

Automatisering

Bespaar tijd en verhoog de effectiviteit met geautomatiseerde e-mails

Over Merkelijkheid:
hoe gaan we te werk?

Praktisch ingesteld

We gaan aan de slag en bereiken doelen en houden niet zo van lange meetings.

Buitenboordmotor

Wij werken als verlengstuk van jouw marketingafdeling en zetten de specialist in die jullie echt nodig hebben.

Persoonlijk

Je werkt met vaste specialisten die jou en jouw bedrijf goed kennen. Al snel zijn we samen één team.

Nieuwsgierig

Na een tijdje kennen wij jullie door en door. Je hoeft ons dus steeds minder uit te leggen over je product, dienst of voorkeuren.

Wij leren je graag beter kennen

Want het blijft natuurlijk mensenwerk. Laten we een keer kort praten over wat jullie nodig hebben en wij bieden. Lekker vrijblijvend. We zijn er vast snel achter of er een klik is. Heb je 30 minuten voor mij?