Delen
Vacatures bij Merkelijkheid:
Podcast

Positionering Nike sterker dan positionering Adidas? – Podcast EP5

Welke van deze twee iconische sportmerken is de winnaar? Wij vragen ons af hoe het kan dat deze twee fashion iconen al zo lang aan de top staan en kijken naar hun positionering door de jaren heen. Welke identiteit hoort bij deze merken en welke keuzes maken zij, ten aanzien van elkaar en hun concurrenten, om deze, sterke, winstgevende positie te behouden?

Luister deze podcast op:

Elke twee weken een nieuwe aflevering over positionering met als belangrijkste segment een kijk naar een bijzonder merk of markt. Zeeman, Shell en Red Bull kwamen al aan bod. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere podcasts.

Bekijk andere podcasts

Don’t be a Penguin

In ‘Don’t be a penguin’ duiken Merkelijkheid oprichters Ties Morskate, Tal Gonen en onafhankelijk presentator Bob Morskate in de wereld van het positioneren. Met meer dan twaalf jaar ervaring op dit vlak zien Ties en Tal dagelijks wat er mis gaat als bedrijven en personen zich in de markt proberen te zetten. In deze video-podcastserie gaan zij in gesprek met elkaar over aansprekende positioneringscases van bekende bedrijven wereldwijd en trekken, aan de hand hiervan, lessen voor de luisteraars. De afleveringen zijn een bron van inspiratie, kennis en vermaak, waarbij het met name draait om de dynamiek tussen de drie mannen, die elkaar verrassen met nieuwe informatie over de bedrijven die ze bespreken, maar elkaar ook zeker proberen uit te dagen in hun denken en lol te maken. Dit is een podcast van Merkelijkheid.

Heb jij een vraag over positioneren of marketing? Of heb je een tof idee voor onze serie? Neem contact op via [email protected] en laat het ons weten.

Vragen? Bekijk alle veel gestelde vragen. Alle vragen
Deel dit artikel