Wie zijn wij...

Ties Morskate > Partner
< Tal gonen Partner
Suzanne Ophof >
< Kees Mol

Nader kennismaken?

In een kennismaking merk jij meteen hoe samenwerken met Merkelijkheid voelt en bespreken wij graag hoe wij er samen voor gaan zorgen dat het in orde komt. Mocht er nog tijd over zijn, dan hebben we nog wel wat mooie verhalen over pinguïns.

Ik wil kennismaken

Een netwerk van specialisten

Merkelijkheid onderzoekt, bedenkt, ontwerpt en creëert alles wat een merk nodig heeft. Soms vraagt de beste oplossing om een specialisme dat wij (nog) niet op tot in de puntjes beheersen. Dan vertrouwen wij op een prachtig netwerk van topspecialisten met wie wij altijd heerlijk samenwerken. Denk aan filmgekken, codekrakers, animatiemeneren, plaatjesmakers en praatjesmakers.

Waarom pinguïns

Pinguïns zijn schattig maar hebben geen onderscheidend vermogen. In een groep gedragen zij zich vaak exact hetzelfde en ze lijken allemaal op elkaar. Veel merken hebben ook moeite zich te onderscheiden en gedragen zich daarom vaak als pinguïns.

Omdat we de pinguïn al sinds onze oprichting als voorbeeld gebruiken, kunnen wij ons een wereld zonder pinguïns niet voorstellen. Daarom adopteren wij bij elke nieuwe opdracht een keizerpinguïn via het Wereld Natuur Fonds en steunen wij het werk dat zij doen op de Zuidpool.