Tal Gonen /Partner
Kees Mol /Online marketing
Jens Diepenhorst /Front-end developer
Frank Petiet /Vormgeving & DTP
Suzanne Ophof /Marketing & Project Management
Ties Morskate /Partner

Nader kennismaken?

In een kennismaking merk jij meteen hoe samenwerken met Merkelijkheid voelt en bespreken wij graag hoe wij er samen voor gaan zorgen dat het in orde komt. Mocht er nog tijd over zijn, dan hebben we nog wel wat mooie verhalen over pinguïns.

Ik wil kennismaken

FULL SERVICE MARKETING

Merkelijkheid onderzoekt, bedenkt, ontwerpt en creëert alles wat een merk nodig heeft. Daarom bestaat het vaste team van Merkelijkheid uit specialisten in vrijwel elke discipline. Bij Merkelijkheid werken consultants, (online) marketeers, dtp’ers/vormgevers, front-end developers, projectmanagers en één fotograaf. Met deze vaste kern ontwikkelen we unieke positioneringen en resultaatgerichte merkstrategieën, die we vervolgens perfect implementeren.

Waarom pinguïns

Pinguïns zijn schattig maar hebben geen onderscheidend vermogen. In een groep gedragen zij zich vaak exact hetzelfde en ze lijken allemaal op elkaar. Veel merken hebben ook moeite zich te onderscheiden en gedragen zich daarom vaak als pinguïns.

Omdat we de pinguïn al sinds onze oprichting als voorbeeld gebruiken, kunnen wij ons een wereld zonder pinguïns niet voorstellen. Daarom adopteren wij bij elke nieuwe opdracht een keizerpinguïn via het Wereld Natuur Fonds en steunen wij het werk dat zij doen op de Zuidpool.