Merkelijkheid

Lancering 4 unieke websites: klaar voor online marketing

Lancering 4 unieke websites: klaar voor online marketing

Hoe maak je een Positionering of Merkidentiteit concreet? Een website is veel meer dan een visitekaartje, het is de online marketing spil van jouw bedrijf. Merkelijkheid vertaalt de propositie of positionering van een merk in een aansprekende, resultaatgerichte website. Onze unieke aanpak zorgt ervoor dat we dit doortastend doen en dat resulteert in een vlotte doorlooptijd. Hierdoor hebben wij in de eerste twee maanden van 2020 alweer vier websites op mogen leveren. Deze lopen we in dit artikel kort langs. Wil je meer weten over een specifieke case? Klik dan op de bijbehorende link.

Website en content Stokman SCW

Dit bijna een eeuw oude familiebedrijf koos voor Merkelijkheid als full-service marketingbureau. Een van de eerste stappen is de nieuwe website van deze specialist in bulkgoederen transport. Binnen enkele weken zal deze website nog verder uitgebreid worden met een unieke product configurator.

In combinatie met Online Marketing en lead generatie gaat deze website voor een sterk verbeterde zichtbaarheid en concurrentiepositie zorgen.

Website 365 Dagen Succesvol

Kunnen jullie binnen een week een nieuwe website ontwerpen, bouwen en hosten? Met deze vraag kwam 365 Dagen Succesvol voor hun Superrelatie Weekendconcept.

Aan de hand van een superstrakke planning ging eerst onze digital designer aan de slag. Na wat laatste aanpassingen is het stokje overgegeven aan onze developer en stond het project ruim voor de deadline klaar voor contentinvoer.

Wil je blijven leren over Online Marketing?

Sluit je aan bij 2.250 Online Marketing professionals en ontvang wekelijks een mail met een nieuw inzicht, artikel of whitepaper.

  Website en Google ads voor Kei Kung Fu

  Een nieuwe Kung Fu School in Amsterdam rekent op Merkelijkheid voor de positionering, ontwikkeling en marketing van hun nieuwe merk. Online vindbaarheid en een knappe eerste indruk zijn van het allerhoogste belang voor een jong bedrijf, zeker als het ook jongeren aan moet spreken.

  Merkelijkheid ontwikkelde een scherpe briefing, superstrak en innovatief design en zorgde voor de realisatie. Er was sprake van een absolute deadline: de opening halverwege Januari.

  Nieuwe website en online marketing voor Intratone

  Voor Intratone, een leidende leverancier van intercomsystemen, ontwikkelde Merkelijkheid een nieuwe, Nederlandse website. Ook dit is een eerste stap in een verdergaande samenwerking op het gebied van Positionering en Online Marketing. Dat betekent dat ook tijdens het design en de bouw van deze website al rekening gehouden is met SEO en SEA inspanningen.

  De oplettende bezoeker vindt ook een geheim op de homepage van Intratone. Wat gebeurt er als je op een deurbel klikt?

  Website laten bouwen

  Merkelijkheid maakt het bouwen van een website niet moeilijker dan het is. Bij ons krijg je altijd een uniek design – dus geen vervelende,trage templates -, op basis van de laatste techniek en helemaal klaar voor Online Marketing. Weten hoe dat er in de praktijk uit zou zien? Bekijk onze pagina ‘Website laten bouwen’ en we leggen het uit.

  Bestel het boek