Podcast

LEGO: BOUWP*RNO voor alle leeftijden: Podcast S2E2

LEGO: BOUWP*RNO voor alle leeftijden: Podcast S2E2
Je weet dat je het wil… 
Met ons in de wereld van LEGO duiken! Want wie heeft er niet mee gespeeld. Of misschien doe je dat wel nog steeds. Hoe kan het dat LEGO zo succesvol is en waarom zien we het overal? Welkom bij een nieuwe ‘Don’t be a penguin!’ waar we deze keer het kleurrijke en blokkerige universum van LEGO verkennen. In deze aflevering bespreken we de geheimen achter het wereldwijde succes van dit iconische merk, hun slimme marketingstrategieën en verkennen we de toffe samenwerkingen met andere merken zoals Fortnite en Star Wars.

Luister deze podcast op:

Elke twee weken een nieuwe aflevering over positionering met als belangrijkste segment een kijk naar een bijzonder merk of markt. Hema, IKEA, Nike en Red Bull kwamen al aan bod. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere podcasts.

Bekijk andere podcasts

Positionering LEGO:

We beginnen met het verkennen van de diepgewortelde nostalgische waarde van LEGO. Voor velen van ons zijn LEGO-blokken meer dan alleen speelgoed; het zijn kostbare herinneringen aan dromerige bouwuren en eindeloze verbeelding. In deze aflevering nemen we een reis door de tijd en ontdekken we hoe LEGO erin slaagde een tijdloos merk te worden dat generaties overspant.

Luister en kijk hoe Ties, Tal en Bob de bouwstenen van LEGO’s succes verkennen in deze nieuwe aflevering. Of je nu een LEGO-fan bent of geïnteresseerd bent in de zakelijke strategie van het merk, deze aflevering biedt inzichten, humor en een nostalgische reis door de kleurrijke wereld van LEGO.

Enjoy! En laat ons weten wat je vindt in de comments.

Dank voor het kijken en tot de volgende!

Don’t be a Penguin

Wil je input leveren voor onze show? Heb je suggesties voor thema’s of vragen voor Ties en Tal over marketing en positioneren? Stuur ze naar dontbeapenguin@merkelijkheid.com of laat een berichtje of comment achter waar je kijkt of luistert. Dank voor het kijken en tot de volgende!

Moet het korter maar ook leuk? TIKTOK: https://www.tiktok.com/@merkelijkheid INSTAGRAM: https://www.instagram.com/merkelijkheid/?hl=en