Online Marketing

Update voor Website Apex Dynamics

Update voor Website Apex Dynamics
Voor Apex Dynamics realiseerde Merkelijkheid een vernieuwd webdesign waarbij de techniek gehandhaafd bleef. In lijn met de Move Forward positionering beschikt Apex Dynamics over een frisse, moderne website waarin klanten alles kunnen vinden over hun producten en diensten. De website heeft nu ook een speciale omgeving en functionaliteit voor video, een middel dat steeds belangrijker wordt. 

website Apex DynamicsApex Dynamics B.V. werkt al 10 jaar met Merkelijkheid als vaste marketing partner. In die tijd is Apex Dynamics van uitdager in de markt uitgegroeid tot een gevestigde naam in de markt voor tandwielkasten, tandheugels en rondsels. Positionering en online marketing zijn belangrijke instrumenten waarmee Apex Dynamics zich op de kaart heeft weten te zetten. Wij zijn natuurlijk trots op de bijdrage die wij mogen leveren aan hun succes. Een van de belangrijkste middelen is de website en juist deze heeft onlangs een behoorlijke update ondergaan, een resultaat dat we graag delen:

website update apex dynamics

Het nieuwe ontwerp van de Apex Dynamics met op de tablet de unieke offerte-tool die bezoekers helpt met hun aanvraag

Website update

Directeur Thom van Oss blijft Merkelijkheid uitdagen om te blijven innoveren en met nieuwe ideeën te komen.  De afgelopen tijd werkten wij voor Apex Dynamics daarom (onder andere) aan een update van de Apex Dynamics website. Dat had een aantal redenen:

  • We wilden gebruik maken van de volledige schermbreedte
  • Video wordt steeds belangrijker, de video’s die wij produceren moeten een eigen plek krijgen op de website
  • Duidelijkere ‘flow’ door de website door middel van vorm en kleuren: waar moet de bezoeker op klikken
  • De ‘move forward’ positionering vraagt ook om een frisse, moderne look-and-feel

Een aantal screenshots vind je hieronder, wil je zelf een blik werpen op de nieuwe site van Apex Dynamics? Bezoek dan apexdyna.nl.

website update video environment

Nieuwe video pagina’s met ‘playlist’ functionaliteit

website update nieuwsoverzicht

Duidelijk nieuwsoverzicht waarin video en nieuwsberichten elkaar afwisselen en consequente call to action aan de rechterkant

website update producten

De productinformatie van alle Apex Dynamics producten is te vinden én downloaden op de website