Merkelijkheid

Welkom Tariq

Welkom Tariq
In april 2023 verwelkomde Merkelijkheid Tariq als nieuwe collega, hij is gestart als junior developer. Met zijn energie en passie voor code schrijven heeft hij zich in slechts twee maanden tijd al weten te onderscheiden. Tariq, is 20 jaar en woont in Almere. Hij heeft snel zijn stempel gedrukt op het team van Merkelijkheid sinds hij in april 2023 in dienst trad als junior developer. Zijn toewijding en leergierigheid hebben hem geholpen om in korte tijd veel vooruitgang te boeken.

Een van de personen die Tariq dagelijk helpt in zijn ontwikkeling als ontwikkelaar, is zijn leidinggevende Jens Diepenhorst. Dankzij Jens heeft Tariq zijn kennis van code schrijven aanzienlijk vergroot. Hij is nu in staat om delen van websites te bouwen en aanpassingen te maken in de code, wat een enorme prestatie is voor een junior developer met slechts twee maanden ervaring.

Gaming en de Filipijnse keuken

Naast zijn groei als developer heeft Tariq ook zijn tafelvoetbalskills sterk verbeterd. Hij geniet van een vriendschappelijke maar toch competitief potje met zijn collega’s. Buiten werktijd vult Tariq zijn tijd graag met gamen en afspreken met vrienden. Zijn vriendin, geboren in de Filipijnen, heeft hem ook kennis laten maken met de heerlijke Filipijnse keuken, die bekend staat om veel vis en groente. Binnenkort gaat hij voor de 2e keer op vakantie naar de Filipijnen.

 

Welkom Tariq

Tariq is oprecht blij bij Merkelijkheid. Hij waardeert het afwisselende werk, de leuke collega’s en de mogelijkheid om voortdurend nieuwe dingen te leren. In zijn eigen woorden zegt Tariq: “Bij Merkelijkheid voel ik me echt thuis. Ik ben omringd door geweldige mensen die me ondersteunen en stimuleren om te groeien. Ik kan niet wachten om te zien wat de toekomst hier voor mij in petto heeft.” Naast zijn technische vaardigheden heeft Tariq ook zijn tafelvoetbalskills sterk verbeterd. “Met zijn enthousiasme, leergierigheid en talent heeft Tariq nu al indruk gemaakt als junior developer bij Merkelijkheid. In slechts twee maanden tijd heeft hij veel geleerd, zijn codeervaardigheden verbeterd en zijn plek gevonden in het team”, aldus Jens Diepenhorst.

Wil jij ook bij Merkelijkheid werken? Er staan nog een aantal leuke vacatures en stages open, meer weten?

Bestel het boek