Delen
Vacatures bij Merkelijkheid:
Merkelijkheid

Welkom Sam – Junior Marketeer en TikTok specialist

Over Sam

Bij Merkelijkheid hebben we het genoegen om Sam van Dalen als nieuw lid van ons team te verwelkomen. Sam is een creatieve junior marketeer en heeft veel ervaring met platformen zoals TikTok. Sinds zijn intrede in juni 2023 heeft Sam al direct laten zien wat hij in zijn mars heeft. Zo is het TikTok kanaal van  ‘not a penguin’, de Merkelijkheid podcast, van nul én binnen enkele dagen uitgebouwd naar ruim 400 volgers, bijna 13k likes en ruim een half miljoen views! Deze kennis en ervaring zetten we dus vanaf nu ook in voor onze B2B klanten, de eerste klantopdrachten voor short form edits en distributie zijn al gerealiseerd.

Een echte barista!

Sam heeft een afgeronde muziekopleiding en is zelf ook veel met muziek bezig. Sinds zijn aantreden bij Merkelijkheid wel meer privé als hobby. Wat leuk is om te zien is dat zijn passie en ervaring met muziek, meteen inzetbaar als het gaat om contentcreatie voor klanten van Merkelijkheid. Muziek speelt een enorme rol in de beleving bij videocontent.

Sam woont in Wormerveer, samen met zijn vriendin. Thuis is Sam inmiddels een echte barista aan het worden. Hij heeft onlangs een Barista Express van Sage aangeschaft en is druk bezig met het perfectioneren van zijn koffiebereidingstechnieken. We hopen binnenkort bij Merkelijkheid deze unieke skills ook te mogen gaan ervaren!

De teckelgriep

Binnen de familie van Sam lijkt er sprake te zijn van een ware “teckelgriep”. Zijn ouders hebben maar liefst twee teckels, zijn broer heeft er één en zelfs zijn schoonvader heeft er één, wat het totale aantal op vier brengt. Langzamerhand begint ook bij Sam zelf de liefde voor deze bijzondere hondenras te kriebelen. Wie weet wordt hij binnenkort ook een trotse teckeleigenaar!

Wij wensen Sam ontzettend veel (werk)plezier bij Merkelijkheid!

 

Vragen? Bekijk alle veel gestelde vragen. Alle vragen
Deel dit artikel