Delen
Vacatures bij Merkelijkheid:
Merkelijkheid

Afgestudeerd (of bijna) en werken bij Merkelijkheid?

** Update ** Wij hebben veel leuke sollicitaties ontvangen en zijn het selectieproces gestart. Er is dus geen open vacature meer. Mocht jij toch denken dat wij jou MOETEN leren kennen, mail ons dan. ** Update **

Aan de slag bij een marketing- en communicatiebureau waar je werkt voor aansprekende klanten en écht impact kan hebben? Wij zoeken op korte termijn iemand die van aanpakken weet en zich op ons vakgebied wil ontwikkelen.

Wie zoeken wij?

 • Jij hebt (bijna) een HBO opleiding afgerond. 
  We vinden niveau en praktijkervaring trouwens belangrijker dan het papiertje dus laat dit je niet tegen houden.
 • Jij bent praktisch ingesteld
  Onze klanten willen resultaat. Analyse en theorie zijn leuk maar het moet leiden tot actie.
 • Jij wilt dit vak echt leren 
  We leren je natuurlijk hoe de vork in de steel zit maar je bent niet bang om zelf dingen uit te zoeken of je in te lezen.
 • 3 tot 5 dagen per week aan de slag
  Bepalen we in overleg

Wat hebben wij van jou nodig?

Een goed beeld van jou
Voordat we met je in gesprek gaan willen we eerst meer van je weten. Wat je in je leven allemaal gedaan hebt dat relevant kan zijn voor deze baan. Soms is dat een CV maar brief werkt net zo goed. Communiceer je liever door middel van een video? Ook goed.

Stuur ons de info die we nodig hebben om te beslissen of we jou willen spreken. Wij vertellen je eerlijk waarom we wel of niet contact opnemen. Beloofd.

Voor alle duidelijkheid: Stuur ons jouw informatie

 

En dan? (Vervolg)

Eerste reactie
We laten snel per mail weten of we met jou in gesprek willen, dat gaat geen dagen duren maar je hoort het waarschijnlijk niet dezelfde dag.

Eerste gesprek
We plannen een eerste gesprek bij ons op kantoor. We vragen je om vooraf ergens (dat hoor je van ons) over na te denken. Dat bespreken we dan naast het kennismaken. We leren in dit gesprek graag wie je bent en hoe je denkt.

Tweede gesprek
Je krijgt vooraf een opdracht/case waarvan je de uitwerking presenteert. Dit is geen goed/fout oefening, het doel is om te leren hoe jij te werk gaat en of dat voldoende aansluit. Dit is een laatste check, als je door het eerste gesprek komt is het gevoel al goed.

Aanbod
Snel na het tweede gesprek hoor je ons aanbod. Of juist waarom we dat niet doen. Dit maken we zo specifiek als jij wilt.

Vragen? Bekijk alle veel gestelde vragen. Alle vragen
Deel dit artikel