Merkelijkheid

Afgestudeerd (of bijna) en werken bij Merkelijkheid?

Afgestudeerd (of bijna) en werken bij Merkelijkheid?
Jij hebt (bijna) een HBO opleiding afgerond. 

We vinden niveau en praktijkervaring trouwens belangrijker dan het papiertje dus laat dit je niet tegen houden.
 • Jij bent praktisch ingesteld
  Onze klanten willen resultaat. Analyse en theorie zijn leuk maar het moet leiden tot actie.
 • Jij wilt dit vak echt leren 
  We leren je natuurlijk hoe de vork in de steel zit maar je bent niet bang om zelf dingen uit te zoeken of je in te lezen.
 • 3 tot 5 dagen per week aan de slag
  Bepalen we in overleg
 • Wat hebben wij van jou nodig?

  Een goed beeld van jou
  Voordat we met je in gesprek gaan willen we eerst meer van je weten. Wat je in je leven allemaal gedaan hebt dat relevant kan zijn voor deze baan. Soms is dat een CV maar brief werkt net zo goed. Communiceer je liever door middel van een video? Ook goed.

  Stuur ons de info die we nodig hebben om te beslissen of we jou willen spreken. Wij vertellen je eerlijk waarom we wel of niet contact opnemen. Beloofd.

  Voor alle duidelijkheid: Stuur ons jouw informatie

   

  En dan? (Vervolg)

  Eerste reactie
  We laten snel per mail weten of we met jou in gesprek willen, dat gaat geen dagen duren maar je hoort het waarschijnlijk niet dezelfde dag.

  Eerste gesprek
  We plannen een eerste gesprek bij ons op kantoor. We vragen je om vooraf ergens (dat hoor je van ons) over na te denken. Dat bespreken we dan naast het kennismaken. We leren in dit gesprek graag wie je bent en hoe je denkt.

  Tweede gesprek
  Je krijgt vooraf een opdracht/case waarvan je de uitwerking presenteert. Dit is geen goed/fout oefening, het doel is om te leren hoe jij te werk gaat en of dat voldoende aansluit. Dit is een laatste check, als je door het eerste gesprek komt is het gevoel al goed.

  Aanbod
  Snel na het tweede gesprek hoor je ons aanbod. Of juist waarom we dat niet doen. Dit maken we zo specifiek als jij wilt.

  Bestel het boek