Delen
Vacatures bij Merkelijkheid:
Merkelijkheid

Stagiair Kai Buis stelt zich voor

In februari 2022 is Kai Buis,  20 jaar en laatstejaars student Commerciële Economie aan de Avans Hogeschool in ‘s-Hertogenbosch, begonnen bij Merkelijkheid.  Hij vond bij Merkelijkheid een uitdagende afstudeerstage voor de laatste fase van zijn schoolperiode.

Gedurende zijn opleiding heeft hij veel inzichten gekregen op het gebied van sales en marketing die hij nu in de praktijk wil brengen. Kai gaat tijdens zijn stage onderzoek doen voor Merkelijkheid naar mogelijke salesoptimalisatie. Hierbij speelt de customer journey en de verschillende (digitale en fysieke) touchpoints tijdens klantreizen een belangrijke rol. “Dat de wereld van sales en marketing steeds meer digitaal, datagedreven en steeds meer in elkaar verweven zijn, is voor mij een dimensie die ik erg interessant vind”, aldus Kai Buis.

De stage zal resulteren in meer inzicht, advies en het daadwerkelijk implementeren van verbetermogelijkheden. De vraag hoe er effectiever omgegaan kan worden met leadopvolging met als doel om meer klanten uit de aangeleverde leads te halen, is één van de belangrijke aspecten. “Door interne en externe analyses hoop ik zo tot een kwalitatief plan van aanpak te komen en dit door te voeren in de organisatie van Merkelijkheid”, aldus Kai.

Kai is het ondernemen niet vreemd. Naast het studeren heeft hij samen met zijn compagnon een eigen videoproductiebedrijf KM Connect. Zijn stage gaat hem ook inzicht geven hoe hij effectief om kan gaan met (potentiële) klanten. Kortom, Merkelijkheid biedt mij de kans om mijzelf te ontwikkelen op het gebied van sales en geeft mij de ruimte om een verandering binnen de organisatie teweeg te brengen met als doel om meer klanten te vergaren.

Wij wensen Kai een warm welkom in onze organisatie.

 

Vragen? Bekijk alle veel gestelde vragen. Alle vragen
Deel dit artikel