Merkelijkheid

Projectmanager Shelley: onze nieuwe aanwinst

Projectmanager Shelley: onze nieuwe aanwinst

Sinds begin maart is Shelley Waterman onze nieuwe collega. De kennis die zij meeneemt op het gebied van projectmanagement en haar uitgebreide achtergrond in media en marketing blijken meteen al van grote waarde. Heel veel van onze klanten hebben al kennis gemaakt en van haar ervaring en expertise geprofiteerd. Maar wie is Shelley? In dit artikel stellen we onze nieuwe aanwinst graag aan jullie voor.

Shelley is moeder van twee dochters en woont in Amstelveen. Zij heeft in de afgelopen 10 jaar op verschillende commerciële functies gewerkt bij Sanoma. Dit waren functies als account executive, B2B marketeer en uiteindelijk senior accountmanager. Zij was daar als senior accountmanager integraal verantwoordelijk voor het opzetten van cross mediale campagnes. Binnen deze organisatie heeft zij een hele mooie tijd gehad, maar ze was toch op zoek naar een baan in een wat kleinere organisatie. Vooral het dichtbij de klanten en collega’s staan is iets wat zij enigszins miste in haar toenmalige werkomgeving.

Toen ze dan ook geïnformeerd werd over de vacature van projectmanager door haar oud collega Esther, die als officemanager bij Merkelijkheid werkt, was een sollicitatiegesprek dan ook snel ingepland. Merkelijkheid herkende haar kwaliteit als ervaren “spin in het web” en was dan ook zeer blij dat we er met elkaar uit kwamen.

Shelley brengt met haar ervaring, haar ondernemende en klantgerichte instelling en met haar enthousiasme, precies de competenties die we als groeiende organisatie nodig hebben. Dat zij het tafelvoetballen ook steeds beter onder de knie krijgt is een mooie bijkomstigheid!

Namens het hele team, van harte welkom Shelley!

Bestel het boek