Merkelijkheid

Overname websitebouwer door Merkelijkheid

Overname websitebouwer door Merkelijkheid

Eind 2019 is er overeenstemming bereikt over de overname door Merkelijkheid B.V. van alle activiteiten en goodwill van websitebouwer Jensd.nl uit Heerhugowaard. Per 2 januari 2020 is deze overname afgerond.

Jensd.nl heeft sinds de oprichting in 2015 meer dan 100 websites ontwikkeld. Met deze overname versterkt Merkelijkheid haar capaciteit en expertise op het gebied van website ontwikkeling. Bestaande klanten van Jensd.nl worden vanaf januari 2020 vanuit Merkelijkheid bediend en profiteren direct van een breder pakket aan marketingdiensten.

Wij zijn verheugd met het feit dat een groot deel van de voormalige Jensd.nl klanten inmiddels gebruik maakt van bredere marketingdiensten. Vooral op het gebied van online marketing (SEO/SEA/Contentmarketing) met als doel om meer traffic en conversie te realiseren zijn inmiddels overeenkomsten afgesloten.

Door de overname van Jensd.nl is de directie van Merkelijkheid uitgebreid met Jens Diepenhorst. De directie van Merkelijkheid bestaat nu uit 3 personen. Zij verwachten mede door deze overname maar vooral door autonome groei ook in 2020 weer verdere groei qua portfolio en aantal FTE’s.

Overname websitebouwer Merkelijkheid

 

Bestel het boek