Merkelijkheid

Merkelijkheid versterkt zich met online marketing specialist

Merkelijkheid versterkt zich met online marketing specialist

“Ik ben Kees Mol, Volendammer, gitarist maar vooral online marketing specialist. Sinds 3 april werk ik bij Merkelijkheid. In de voorgaande 3 jaar heb ik ruime ervaring opgedaan en mij gespecialiseerd in online marketing. Zaken als SEO, SEA, Social Media Advertising, Website optimalisatie en e-mailmarketing, beheers ik tot in de puntjes.

Deze ervaring neem ik mee en ga ik inzetten om Merkelijkheid klanten online, nog succesvoller te maken.
online marketing specialist kees mol

Bij Merkelijkheid wil ik mezelf daarnaast verder ontwikkelen als allround marketeer. Merkelijkheid vindt dat een sterk merk gebouwd is op een nog sterkere positionering, deze visie spreekt mij enorm aan. Het vanuit die positionering bouwen aan merken biedt onze opdracht echt handelingsperspectief, ook bij de inzet van middelen van huisstijl tot aan website. De creativiteit en het echt helpen van klanten, dus niet alleen maar roepen maar vooral doen spreekt mij erg aan!

In de afgelopen weken heb ik al ontzettend veel opdrachtgevers ontmoet en heb in de “keukens gekeken” van bedrijven in branches waar je anders niet zo snel mee in aanraking komt. Ik zie er echt naar uit om dit ook in de komende tijd te doen.

Wellicht tot snel!”

Bestel het boek