Delen
Vacatures bij Merkelijkheid:
Merkelijkheid

Online marketeer Marian (Matty) Todorov in dienst

online marketeer

Online marketeer Marian (Matty) Todorov

Sinds maart 2021 versterkt Matty Todorov het team van Merkelijkheid op het gebied van online marketing. Matty besloot voor het Amstelveense Marketing Bureau te gaan werken na het afronden van zijn masters Digital Media and Communications. Matty heeft in verschillende landen gewoond en gestudeerd en spreekt meerdere talen waaronder Engels, Duits en Bulgaars. Dit komt vooral van pas voor de analyse, optimalisatie en adviesdiensten op het gebied van lopende en nieuwe online marketing campagnes voor de meer internationaal opererende klanten van Merkelijkheid. Inmiddels is Matty gestart met een opleiding Nederlands en heeft daarnaast kennis mogen maken met de Hollandse snackcultuur, de frikandel is zijn favoriet. Een aantal van onze opdrachtgevers hebben Matty al ontmoet, het hele team van Merkelijkheid heet hem van harte welkom.

Met de komst van Matty als nieuwe collega bestaat het team van Merkelijkheid inmiddels uit 8 FTE. Merkelijkheid wordt steeds vaker gevonden als uniek Amstelveens marketingbureau, dat zich weet te onderscheiden door altijd de positionering en merkstrategie centraal te zetten. Deze focus op positioneren draagt in grote mate bij aan het succesvoller inzetten van middelen zoals websites, contentmarketing en online marketing. Door de aanhoudende groei binnen het huidige klantenbestand en overeenkomsten met nieuwe aansprekende opdrachtgevers zijn we blijvend op zoek naar nieuwe collega’s.

Wil jij een collega van Matty worden en ben je een digital designer of een front-end webdeveloper? Bij voorkeur een starter of junior met maximaal één of twee jaar ervaring, neem dan contact op met ons!

Vragen? Bekijk alle veel gestelde vragen. Alle vragen
Deel dit artikel