Merkelijkheid

Olaf van Rossenberg nieuw bij Merkelijkheid

Olaf van Rossenberg nieuw bij Merkelijkheid

 

Sinds 13 mei hebben we ons team versterkt met junior online marketeer Olaf van Rossenberg. Olaf gaat onze klanten verder ondersteunen op het gebied van online marketing.

 

Olaf van Rossenberg

Even voorstellen

“Halverwege mijn opleiding Leisure & Event Management ontdekte ik dat mijn interesse meer uitging naar merken en concepten dan naar de organisatie van events. Tijdens mijn opleiding heb ik mij dan al verdiept in marketing omdat ik uiteindelijk toch die kant op wilde. In eerste instantie was ik vooral geïnteresseerd in organische vindbaarheid (SEO) maar al snel begon ik ook te genieten van betaalde advertenties optimaliseren (SEA). Vooral het competitieve aspect, de analyse en bijsturing en daarmee de concurrentie voorblijven, is iets dat mij daarin triggert.

Sinds 13 mei werk ik bij Merkelijkheid, waar ik me met SEO, SEA, Social Media Advertising en nog veel meer bezig zal houden. Er wordt niet gekeken naar één specifieke tool om de klant online en offline sterker te maken, er wordt juist een combinatie van (online) tools ingezet om samen met de klant successen te boeken.

De mogelijkheid om al deze Online Marketing tools te combineren en eigen te maken is de perfecte manier om mijzelf te ontwikkelen tot een allround Online Marketing Specialist!

Naast mijn werk geniet ik van reizen, ik probeer dan ook elk jaar een andere verre bestemming te bezoeken. Zo ben ik onlangs naar Zuid-Afrika en Vietnam geweest en staan IJsland en Canada voor de komende jaren op de planning!”