Merkelijkheid

Genomineerd voor Dutch Interactive Award 2020 categorie Corporate

Genomineerd voor Dutch Interactive Award 2020 categorie Corporate
Samen met Buma/Stemra zijn wij genomineerd voor een Dutch Interactive Award 2020 in de categorie Corporate. Dit geweldige nieuws kregen begin juni, met de mededeling dat een vakjury zich in September over de 5 genomineerden gaat buigen om tot een winnaar te komen. Wij zijn trots op de Interactive Reporting Player die wij met Buma/Stemra mochten ontwikkelen om de jaarrekening en andere tussentijdse financiële gegevens met hun leden en aangeslotenen te delen.

Dutch interactive awardAndere genomineerden zijn:

  • ASML
  • Vattenfall
  • Ministerie van Defensie
  • Diversity Day

Interactive Reporting Player

Nominatie Dutch interactive awardBuma/Stemra heeft aan Merkelijkheid gevraagd een platform te ontwikkelen dat maximaal inzichtelijk maakt waar de organisatie mee bezig is, waar deze naartoe onderweg is en dat de resultaten (cijfers) in een meerjarenperspectief plaatst. Daarnaast moest het platform geschikt zijn voor iedere stakeholdergroep, zowel degene die op zoek is naar de kern (quick overview) als voor degene op zoek naar diepgaandere informatie. Een andere eis was dat het platform ook toekomstbestendig moest zijn, zodat ook toekomstige en tussentijdse ontwikkelingen op het gebied van beleid en financiën eenvoudig op het platform gecommuniceerd worden.

Het resultaat bekijk je hier: jaarverslag.bumastemra.nl

Toekomstbestendig platform

Op dit moment zijn wij natuurlijk ook alweer bezig met verbeteringen aan het platform en de productie die hoort bij de publicatie van het 2019 jaarverslag dat eind Augustus gepresenteerd zal worden aan de Algemene Leden Vergadering. We kijken ernaar uit om opnieuw een stap te zetten met deze unieke applicatie.

Bekijk hier de aankondiging van de nominatie.