Merkelijkheid

Nieuw talent aan de slag bij Merkelijkheid

Nieuw talent aan de slag bij Merkelijkheid

Onze kolonie groeit! Sinds 12 maart versterkt Suzanne Ophof het team van Merkelijkheid als Junior Marketeer en Project Manager. Ze is inmiddels al voor verschillende klanten hét project-aanspreekpunt en helpt daarnaast o.a. bij vraagstukken met betrekking tot positionering, brand development en marketingstrategie. Hieronder een korte introductie.

Merkelijkheid groeit

Merkelijkheid heeft het druk en daar zijn wij uiteraard alleen maar blij mee. We hebben een scala aan leuke interessante klanten, ieder met een eigen vraag en aandachtsgebied. Om klanten nóg beter en sneller te kunnen helpen, hebben we besloten om uit te breiden en iemand aan het team toe te voegen.

Wie ben ik?

Nieuw collega Merkelijkheid

“Hoi, even voorstellen! Sinds 12 maart versterk ik Merkelijkheid met mijn skills. Ik ben marketeer en professioneel fotograaf, en heb daarbij ruime ervaring opgedaan in het bedenken en uitwerken van creatieve concepten. Ik hou ervan om uitdagingen aan te gaan. Ben servicegericht en houd van een open en eerlijke communicatie. In de korte tijd dat ik nu bij Merkelijkheid aan de slag ben, voel ik me al als een vis in het water, en ben ik met erg leuke projecten aan de slag. Met deze baan kan ik ontzettend veel leuke nieuwe ervaringen opdoen, bij verschillende bedrijven mijn ei kwijt en ik hoop voor hun grenzen te verleggen.

Ook buiten mijn werk om verleg ik graag grenzen. Dat is echter niet altijd even rationeel. Zo liep ik
gisteren de marathon van Rotterdam, dit terwijl ik die eindeloos lange afstanden eigenlijk oersaai
vind!”

Heb je een vraag of wil je kennismaken? Mail naar s.ophof@merkelijkheid.com