Merkelijkheid

Wij stellen graag onze nieuwe collega Kirsten voor!

Wij stellen graag onze nieuwe collega Kirsten voor!

Sinds november 2022 is Kirsten als projectmanager aan de slag bij Merkelijkheid. Veel van onze partners hebben inmiddels kennis gemaakt met onze nieuwe “spin in het web”. Als projectmanager is zij de essentiële schakel tussen onze interne organisatie en deze opdrachtgevers. Dat we met Kirsten een echte aanpakker én aanjager in huis hebben gehaald is évident. In dit bericht stellen we Kirsten graag verder aan jullie voor.

Een nieuwe baan én een nieuw huis

Kirsten woont samen met haar vriend en hun samengestelde gezin in Castricum. Ze hebben net samen een huis gekocht in het pittoreske Heiloo en de verhuizing is aanstaande. Dat er nog wat verbouwd moet worden in hun nieuwe onderkomen is duidelijk. Zo’n verbouwing is voor Kirsten overigens niet geheel onbekend terrein. De afgelopen zeven jaar was zij werkzaam als projectmanager bij een organisatie voor interieur design & maatwerk in Amsterdam. Daar fungeerde zij in haar rol als projectmanager als de verbinder tussen de ontwerpers, de bouwers en de opdrachtgevers.

Kirsten is afgestudeerd als allround styliste (Bachelor of Arts) op de academie Artemis en haar designervaring en bekendheid met (design)programma’s is al van toegevoegde waarde gebleken in haar nieuwe rol.

“In het begin moest ik nog wel een beetje wennen aan alle nieuwe informatie die vrij snel op mij af kwam. Tegelijkertijd kreeg ik ontzettend veel energie van alle deze nieuwe werkzaamheden, collega’s en klanten. Na een paar maanden begint steeds meer op zijn plaats te vallen en geniet ik erg van de afwisseling qua werk maar ook van de verschillende opdrachtgevers. Laatst was ik nog op locatie voor een fotoshoot bij een vooruitstrevend bouwbedrijf, waar we na de fusie een nieuw merk mogen realiseren. Een dag later dompel ik mij weer onder in de wereld van een leverancier actief in de sierteelt. Kortom, geen dag is hetzelfde! Ik kijk er dan ook erg naar uit om in de komende tijd niet alleen de informatie en werkzaamheden te stroomlijnen maar ook om een bijdrage te leveren aan de groeiende organisatie”

Wij wensen namens al onze collega’s Kirsten ontzettend veel plezier bij Merkelijkheid en zouden een Merkelijkheid zonder Kirsten nu al niet meer voor kunnen stellen. Welkom aan boord!

Bestel het boek