Merkelijkheid

Het is ons weer gelukt: we voldoen aan alle Google Partner-eisen

Het is ons weer gelukt: we voldoen aan alle Google Partner-eisen
We zijn natuurlijk altijd weer blij als we van Google een bericht ontvangen dat wij voldoen aan alle eisen die Google stelt aan haar partners. Hiermee behouden we onze certificering, badge én alle voordelen die erbij horen! Dit laat zien dat we over actuele expertise en capaciteit beschikken om voor onze klanten campagnes te kunnen opbouwen, analyseren en optimaliseren.

Het partnership wordt in feite opgebouwd uit drie onderdelen:

  1. Certificeringen
    Een certificering is een professionele accreditatie die Google toekent aan mensen die hebben aangetoond dat ze met advertenties op Google overweg kunnen. Merkelijkheid voldoet aan de certificeringsvereiste. Ons bedrijf heeft 5 gebruikers die gecertificeerd zijn!
  2. Prestaties
    Met aanbevelingen stellen wij nieuwe mogelijkheden vast om de campagneprestaties van onze klanten te verbeteren. Merkelijkheid voldoet aan de drempelwaarde van 70% voor de optimalisatiescore. Onze optimalisatiescore is momenteel zelfs 81,2%!
  3. Uitgaven
    De uitgaven van het Google Ads-manageraccount tijdens de afgelopen negentig kalenderdagen worden geëvalueerd om te bepalen of ons bedrijf aan de uitgavenvereiste voldoet. Dat wordt gemeten gedurende de afgelopen 90 kalenderdagen. Wij voldoen ruimschoots aan de uitgavenvereiste van ten minste US$ 10.000,00.

Google Ads voor traffic en conversie

Google is nog steeds een platform met het meeste zoekverkeer. Maar hoe trek je die bezoekers naar jouw website? Via Google Ads betaal je voor kliks die zorgen dat het verkeer naar jouw website wordt vergroot. Merkelijkheid maakt en optimaliseert deze campagnes om het optimale uit jouw budget te halen met als resultaat een hogere conversie rate. Wij zorgen ervoor dat de juiste mensen op de juiste tijd die opzoek zijn naar jouw dienst/product of merk in aanraking komen met jouw website. Dit doen wij aan de hand van zoekwoorden in de campagne, een biedstrategie en een optimalisatiestrategie.

10 jaar Google partners

Als team zijn we natuurlijk trots op het feit dat wij al meer dan 10 jaar lang trouw Google partner zijn. Hiertoe moeten we elke keer de nieuwe trainingen volgen en onze kennis updaten. Het is fijn om te zien dat ook Google dit herkend en erkend. Nog leuker is natuurlijk dat wij deze expertise in kunnen zetten bij onze klanten.

Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen met de inzet van Google?

Bel ons gewoon op 020 – 854 01 88

of stuur een mail naar info@merkelijkheid.com