Merkelijkheid

Nieuwe collega: Esther Barens (officemanagement)

Nieuwe collega: Esther Barens (officemanagement)

Per begin juni 2021 is Esther Barens werkzaam bij Merkelijkheid, wij heten haar van harte welkom! In dit bericht stellen we onze officemanager Esther graag voor.

In de afgelopen maand heeft Esther al mooie stappen gezet in de professionalisering van de organisatie door het in kaart brengen en optimaliseren van interne en financiële processen. Daarnaast is de ondersteuning in het “reilen en zeilen” van het kantoor en de ondersteuning van haar collega’s erg waardevol. Esther haar ruime ervaring bij andere gerenommeerde bureaus is direct al een meerwaarde gebleken in de groeifase die Merkelijkheid momenteel doormaakt. Zij heeft in het verleden onder andere gewerkt voor The Social Club dat na een mooie groei is overgenomen door MPG. Haar persoonlijkheid, organisatietalent en karakter hebben ook na deze korte periode al bijgedragen aan een hoop nieuwe energie bij collega’s en opdrachtgevers.

 

Esther is op maandag, woensdag en vrijdag op kantoor en als zij niet aan het werk is maakt ze graag tijd vrij voor haar gezin met twee niet onverdienstelijk voetballende zoons.

Merkelijkheid bestaat nu uit een vast team van 9FTE met positionering consultants, online marketeers, designers, web-developpers en projectmanagers. Wij zijn nog op zoek naar nieuwe collega’s op het gebied van digital design, front-end development en online marketing. Wil jij de collega van Esther en haar collega’s worden? Stuur dan je mail en cv naar info@merkelijkheid.com of klik op één van de vacatures ← ← ←

 

Bestel het boek