Merkelijkheid

DTP/Vormgever Frank Petiet aan de slag bij Merkelijkheid

DTP/Vormgever Frank Petiet aan de slag bij Merkelijkheid

Sinds begin oktober hebben wij onze kolonie alweer uitgebreid met DTP/Vormgever Frank. Hij kon vanaf het begin meedraaien in lopende projecten en is inmiddels vol op stoom. Een korte introductie van dit talent op het gebied van merkidentiteit:

Vormgever merkelijkheidKwaliteit in DTP en vormgeving

“Toen ik in 2003 aan de slag ging in de grafische sector heb ik mij voorgenomen eerst technisch sterk te worden en van daaruit mij te ontwikkelen tot een goede, onafhankelijke ontwerper. Ik ben een teamspeler met een grote liefde voor het vak en een sterkte drive wat betreft persoonlijke ontwikkeling. Doordat ik in de loop der jaren bij diverse bedrijven heb gewerkt, elk met een eigen plek in de keten, ben ik een allround vormgever en heb ik een goed overzicht over het gehele grafische traject. En dat is mooi, want dat maakt de vormgeving alleen maar beter.

Naast mijn baan ben ik sinds 2011 een kleine ondernemer met een eigen bedrijfje, deels om een interessant eigen portfolio op te bouwen, deels om lokale non-profit initiatieven te ondersteunen. Zo werkte ik in het afgelopen jaar voor Bevrijdingspop, ‘Haarlem, getekend door de nacht’ en tekende ik een middeleeuwse stadsplattegrond van het stadscentrum van Haarlem. Het leuke van nu beginnen bij Merkelijkheid vind ik het werken binnen een jong, dynamisch team en de no nonsense informele sfeer. Ik kan binnen Merkelijkheid mijn grafische expertise inzetten en met mijn collega’s bouwen aan merken (en hun uitingen) op een bijzonder hoog, professioneel niveau. Met je team snel schakelen, brainstormen, bouwen en opleveren, ervoor zorgen dat ieders kwaliteiten het beste tot hun recht komen en je dat in het eindproduct ziet. Als dat lukt en ik aan het eind van mijn dag mijn computer afsluit met een voldaan gevoel, dat is prachtig werken.

Buiten mijn werk als vormgever ben ik een fervent hardloper en (vakantie)fietser.”

Bestel het boek