Merkelijkheid

Even voorstellen: Design Stagiair Rikkert

Even voorstellen: Design Stagiair Rikkert

Ik ben Rikkert Honing, ik ben 22 jaar oud en ik kom uit het kleine dorpje Limmen. Ik ben student bij de Hogeschool van Amsterdam en ik zit in mijn 4e jaar van de opleiding Communicatie en Multimedia Design (CMD).

Eind oktober ben ik, na een leuke kennismaking, begonnen met mijn design stage bij Merkelijkheid.  Een goede vriend van mij werkt bij Merkelijkheid en vertelde mij vaak over zijn ervaringen. Nu mocht ik dit voor mijzelf beleven. Ik voelde me vanaf het begin al ontzettend op mijn plaats binnen het gezellige en hardwerkende team! De goed verzorgde lunches en de spannende potjes tafelvoetbal houden de sfeer er altijd in.

Sinds ik hier stage loop heb ik nieuwe energie en een duidelijk uitzichtpunt gekregen over waar ik naartoe wil werken. Dat geeft mij veel voldoening en rust. Ik ben ontzettend veel aan het leren en constant nieuwe uitdagingen aan het aanpakken, waarvan ik niet had verwacht dat ik deze zou tackelen. Ik ben me hierdoor zelfverzekerder en trotser gaan voelen over mijn capaciteiten en het is mij duidelijk geworden op welke manieren ik in de toekomst mijn skillset wil inzetten. De rol die ik hier aan het vervullen ben brengt me erg veel plezier. Daarom ben ik zeker van plan om ervoor te zorgen dat ik na mijn opleiding net zoveel voldoening haal uit mijn werk als dat ik nu doe.

Ik heb al ontzettend veel designopdrachten uitgevoerd en veel geleerd, zowel voor Merkelijkheid zelf als voor hun opdrachtgevers. Ik werk natuurlijk veel met alle Adobe programma’s maar ook met XD voor websites en Spline voor 3D animatie. Een van de dingen waar ik erg trots op ben zijn de 3D renders, zoals de dynamische kerstkaart van Merkelijkheid. Dat ik dat uiteindelijk voor elkaar kreeg voelde als een kleine overwinning! Ik ben nu ook druk met de realisatie van een music recording studio in 3D, voor een opdrachtgever.

 

Naast mijn stage heb ik nog tijd voor andere dingen zoals de sportschool, een boek lezen of een klein borreltje met vrienden.

Ik ben erg blij dat ik bij Merkelijkheid terecht ben gekomen en ik kijk uit naar de rest van mijn stage! Wil jij ook stage lopen bij een leuk bedrijf, dan zou ik zeker eens met Merkelijkheid contact opnemen.

 

Bestel het boek