Merkelijkheid

Nieuwe collega: Daniël Treep (Front-End Developer)

Nieuwe collega: Daniël Treep (Front-End Developer)
Graag stellen wij jullie voor aan onze nieuwe collega: Daniël Treep. Daniël wilde zich ontwikkelen tot front-end developer en zocht een baan. Na sollicitaties bij verschillende ontwerpbureaus zei zijn broertje, die bij een marketingbureau werkt, dat hij wellicht ook kon solliciteren bij een marketingbureau in plaats van een ontwerpbureau. Dit omdat de werkzaamheden elkaar overlappen. Snel kwam hij daarna uit bij Merkelijkheid, na een online zoektocht naar vacatures voor Front-End developer. Al bij de eerste kennismaking voelde hij zich op zijn plek en het goede gevoel was wederzijds.

“Omdat ik nog maar weinig ervaring had met Front-End Development zocht ik naar een leuk bedrijf waar ik ook veel kon leren. Merkelijkheid maakte vanaf het begin al duidelijk dat zij mij wilde opleiden tot een hoogwaardige developer. Ik heb in het begin wat korte cursussen UX en UI gedaan en kreeg daarna veel vrijheid om echt aan de slag te gaan. De begeleiding van Jens is goed maar Merkelijkheid is echt een ‘doen’ bedrijf, dat is voor mij de beste manier om te ontwikkelen.

Werken én leren

Ik kan veel leren van de jarenlange ervaring van Jens, samen pakken wij de vraagstukken op. Het leuke aan het werk bij Merkelijkheid is dat je echt jouw resultaten terugziet in de praktijk. Je bent onderdeel van verschillende processen voor klanten en jouw werk komt op hun websites. Het project waar ik het meeste trots op ben is het creëren van de nieuwe Merkelijkheid website. Met een idee beginnen en dit helemaal uitwerken en opbouwen naar een goed werkende website met de juiste structuur.” Binnenkort gaat deze live!

Atletiek en reizen

Naast de nieuwe uitdaging van Daniel bij Merkelijkheid is hij ook er sportief en avontuurlijk aangelegd. Hij speelt graag piano en heeft een grote passie voor atletiek, waar hij doet aan de onderdelen verspringen en sprinten. Reizen en dan met name backpacken doet hij ook graag, bijvoorbeeld Bolivia en Peru waren bestemmingen die dat reisvirus aanwakkerden.

“In de toekomst zou ik graag nog veel meer willen reizen, naar landen zoals Japan, Mexico en Argentinië. In Argentinië staat Patagonia heel hoog op mijn wishlist.

Wij heten Daniël van harte welkom bij Merkelijkheid en wensen hem een mooie ontwikkeling tot front-end developer toe.