Blijf op het netvlies van jouw klanten

Social Media Management

Gebruik social media om regelmatig op te vallen en blijf continu in gesprek met jouw doelgroep. Wij nemen deze zorg graag uit handen.

Wat is jouw doel?

emma
Luminis logo
Holtrop Ravesloot logo
PUUR logo
Wisseloord logo
Buma Stemra logo
Pepperminds logo
Muziekgebouw logo
Leidmotiv logo
Kei Kung Fu logo
Infomedics Logo wit
NTS logo wit
Audion logo

We zijn van alle (B2B) markten thuis

20+ klanten

Resultaat staat voorop en dat zie je terug in jouw maandelijkse rapportage

Resultaatgericht

Een team van specialisten helpt jou bij het vergroten van jullie online zichtbaarheid

Specialisten

Onze handige tools en jarenlange ervaring zorgen voor snelheid en daadkracht

Efficient
ties

Waarom Social Media Management?

Jouw doelgroep bevindt zich op social media. Of het nu LinkedIn, Instagram, TikTok of zelfs X (Twitter) is, je hebt de kans om op deze kanalen in gesprek te zijn met jouw doelgroep. Door regelmatig op te vallen met goede of gewoon leuke content blijf je “top-of-mind” en sta je op de short list als er een aankoop gedaan wordt. Maar veel bedrijven hebben niet de tijd of kennis om dit structureel aan te pakken, daar helpt Merkelijkheid bij.

emma en maxim

Onze aanpak

Als team zorgen we ervoor dat we regelmatig actief zijn op de voor jou belangrijke kanalen. In de ene markt is dat dagelijks, in de andere wekelijks, wat nodig is bepalen we samen. En dat geldt ook voor de content die we plaatsen, deze moet natuurlijk passen bij jullie merk. Maken jullie zelf goede content, dan zorgen wij alleen voor de distributie. Maar we nemen met plezier het hele social media management uit handen en helpen je dus met het maken van unieke content en posts.

En wat het oplevert? Wij maken een handig dashboard waarmee je zelf scherp houdt hoe jouw social media kanalen ervoor staan.

Wat vinden onze klanten van ons?

De ervaringen van onze klanten zijn natuurlijk het beste bewijs. Daarom delen wij graag testimonials en uitspraken van daadwerkelijke klanten om aan jou te laten zien dat wij onze beloftes waarmaken. Ben je benieuwd naar het project waardoor zij of hij zo’n lovend verhaal deelt? Daar vertellen we je in een gesprek graag meer over.

Een zeer fijne samenwerking.

Een zeer fijne samenwerking. Merkelijkheid voelt goed aan wat wij willen en is als het nodig is lekker dwars. Ze schakelen snel en zijn altijd bereikbaar. Ik zou zeggen: een verlengstuk van ons bedrijf op het gebied van marketing.

Tom Sanders Dumaco
Merkelijkheid is al een paar jaar onze online marketing en content partner.

Merkelijkheid is al een paar jaar onze online marketing en content partner. Met een mooie mix van tekst, video, distributie en analyse bouwen we in een echt partnership aan merkwaarde, trots en conversie.

Margit Hoekstra Audion Packaging Machines
Nu beschikken we over een flitsende mooie nieuwe website waar we ontzettend trots op zijn

We hadden een website, die was niet meer van deze tijd. Nu beschikken we over een flitsende mooie nieuwe website waar we ontzettend trots op zijn. We willen jullie bedanken voor al het werk dat jullie pro-deo voor ons hebben gedaan, van de website tot de organisatie van de mooie bijeenkomst in het Stadhuis. Een mooiere bekroning op ons werk hadden we ons niet voor kunnen stellen.

Marij van den Bosch Stichting Struikelstenen Maastricht
Deze integrale aanpak werkt voor ons perfect.

Door de samenwerking met Merkelijkheid kunnen wij profiteren van alle specialismen op het gebied van marketing met maar 1 aanspreekpunt. Deze integrale aanpak werkt voor ons perfect.

Cristel Rijnen Injection Point
Groot vertrouwen in hun expertise op het gebied van merkontwikkeling.

Samen met Merkelijkheid werken wij aan de herpositionering van ons merk. Daarnaast zijn zij partners in content en (financiële) corporate communicatie. Denk aan online jaarverslagen, video’s en animaties. Wij werken heel prettig samen met Merkelijkheid en hebben groot vertrouwen in hun expertise op het gebied van merkontwikkeling.

Annabel Heijen Buma/Stemra
Al direct was er een klik.

Via een kennis kwamen wij in contact met Merkelijkheid. Al direct was er een klik. Dat kwam omdat hun verfrissende manier van benaderen een totaal ander licht werpt op de situatie. Al snel konden ze zich een beeld vormen van onze toch wel onbekende markt van diensten en producten in de bovenleiding van tram en trolleybus.

John Verheul Kummler+Matter
Als één team bouwen aan brand value met aansprekende content

Wij werken als één team met Merkelijkheid aan meer zichtbaarheid en merkwaarde. Zij zijn sterk in de realisatie van aansprekende content en de distributie ervan.

Frederieke Anema TIP Group
Thanks to Merkelijkheid for the hard work.

Thanks to Merkelijkheid for the hard work, support and for thinking with us about how to show to the world the new Wisseloord and all its activities, that are booming nowadays.

Malik Berrabah Wisseloord Studios & Academy

Social Media Management

Ontdek meer over ons team en hoe wij jou van dienst kunnen zijn voor jouw online zichtbaarheid.

linkedin

LinkedIn

Het grootste zakelijke netwerk ter wereld legt steeds meer nadruk op content. De mogelijkheden op jouw doelgroep te bereiken zijn eindeloos en samen maken we de juiste keuzes.

instagram

Instagram (Meta)

Het delen van foto’s en video’s staat centraal op Instagram en de juiste content vindt hier altijd een doelgroep. Maar hoe doe je dat precies?

facebook

Facebook (Meta)

Nog steeds een van de grootste social media kanalen en daarom voor veel bedrijven een belangrijk kanaal. Ook al is het vaak niet “hip” meer. Als het werkt, gebruiken wij het.

tiktok

TikTok

Het snelst groeiende kanaal waarop alleen maar korte video’s staan. Wij zorgen ervoor dat jouw content “stopping power” heeft en de juiste doelgroep bereikt.

X (Twitter)

Niet meer zo populair als het ooit was maar voor bepaalde markten is dit kanaal juist belangrijker dan ooit. En het is in beweging, hoe maak je gebruik van de nieuwe mogelijkheden om jouw doelgroep te bereiken?

Youtube

Net als TikTok wordt videosite Youtube een steeds belangrijker kanaal, het is de tweede zoekmachine ter wereld! Wij helpen klanten om hier gevonden en gezien te worden.

Typisch Merkelijkheid

Wij werken vaak jarenlang voor onze klanten. Waarom? Omdat we samen doelen bereiken. Hoe we dat doen leggen we hieronder kort uit. En daar gaan we in een persoonlijk gesprek graag dieper op in.

Praktisch ingesteld

We gaan aan de slag en bereiken doelen en houden niet zo van lange meetings.

Buitenboordmotor

Wij werken als verlengstuk van jouw marketingafdeling en zetten de specialist in die jullie echt nodig hebben.

Persoonlijk

Je werkt met vaste specialisten die jou en jouw bedrijf goed kennen. Al snel zijn we samen één team.

Nieuwsgierig

Na een tijdje kennen wij jullie door en door. Je hoeft ons dus steeds minder uit te leggen over je product, dienst of voorkeuren.

Wij leren je graag beter kennen

Want het blijft natuurlijk mensenwerk. Laten we een keer kort praten over wat jullie nodig hebben en wij bieden. Lekker vrijblijvend. We zijn er vast snel achter of er een klik is. Heb je 30 minuten voor mij?