Adverteer op het grootste zakelijke netwerk met ruim 875 miljoen leden.

Adverteren op LinkedIn

Gebruik onze kennis en ervaring met LinkedIn adverteren om jouw merk succesvol te maken. We creëren effectieve campagnes waarmee we jouw doelen realiseren.

Wat is jouw doel?

Ties aan het werk
Luminis logo
Holtrop Ravesloot logo
PUUR logo
Wisseloord logo
Buma Stemra logo
Pepperminds logo
Muziekgebouw logo
Leidmotiv logo
Kei Kung Fu logo
Infomedics Logo wit
NTS logo wit
Audion logo

Gemiddeld realiseren we voor €100 campagnebudget 2,6 leads.

2,6 leads

LinkedIn is het platform met de beste doelgroep targeting.

Doelgericht

Onze LinkedIn Advertising benchmark maakt bijsturen én analyse eenvoudig

Praktisch

Samen richten wij ons op resultaat: Merkbekendheid en leads/verkoop voor jouw merk

Resultaatgericht
vergadering

Waarom Adverteren op LinkedIn?

LinkedIn biedt toegang tot een zeer gespecialiseerd publiek van professionals, en het bereiken van de juiste doelgroep is van cruciaal belang. Bij Merkelijkheid helpen we u bij het identificeren en targeten van de juiste professionals die geïnteresseerd zijn in uw producten of diensten. Onze content creatie is van de hoogste kwaliteit. We begrijpen dat LinkedIn-gebruikers gewend zijn aan professionele en informatieve content. Onze experts ontwikkelen content die niet alleen de aandacht trekt, maar ook waarde biedt aan uw doelgroep.

jens

Onze aanpak

Merkelijkheid beschikt over een team van LinkedIn-advertentiespecialisten met diepgaande kennis van het platform. We begrijpen de unieke mogelijkheden en uitdagingen van adverteren op LinkedIn en ontwikkelen strategieën die specifiek zijn afgestemd op jouw doelen. We ondersteunen (ontzorgen zelfs) van A tot Z.

Wat vinden onze klanten van ons?

De ervaringen van onze klanten zijn natuurlijk het beste bewijs. Daarom delen wij graag testimonials en uitspraken van daadwerkelijke klanten om aan jou te laten zien dat wij onze beloftes waarmaken. Ben je benieuwd naar het project waardoor zij of hij zo’n lovend verhaal deelt? Daar vertellen we je in een gesprek graag meer over.

Jullie tillen het naar een ander niveau.

Ik vind het fantastisch, jullie tillen het naar een ander niveau en de corporate boodschap is duidelijk, heel knap.

Jan Snellen Sportcentrum VU
Mede door Merkelijkheid gelukt om gezamenlijk onze commerciële doelstellingen te realiseren

Door continue te sparren met Merkelijkheid, waarbij ze ons regelmatig een spiegel voorhouden (soms pijnlijk hard maar altijd fair), is het mede door hun aanpak gelukt om gezamenlijk onze commerciële doelstellingen te realiseren.

Thom van Oss Apex Dynamics
Merkelijkheid heeft deze rol in onze herpositionering goed gepakt!

Een scherpe positionering vereist duidelijke keuzes. Hoe zien we onszelf en wat maakt ons uniek? Welke doelgroep willen we aanspreken, en welke niet? Die keuzes zijn moeilijk, omdat je altijd het gevoel hebt een deel van de markt weg te strepen bij het maken van die keuzes. Daarom is het ontzettend waardevol om een marketingpartner te hebben die dit interne gesprek faciliteert, je een spiegel voor houdt en je vervolgens dwingt om die keuzes te maken. Merkelijkheid heeft deze rol in onze herpositionering goed gepakt!

Bart Matthaei Ambrero
Dank je wel Merkelijkheid voor alle inspanningen en begeleiding zover!

Wij zijn heel tevreden over het proces en het resultaat.

Peter van den Brink Albeton
Met Merkelijkheid als onze buitenboordmotor maken we een mooie groei door

Sinds we met Merkelijkheid werken kunnen we ons echt focussen op onze core-business en dat zie je terug in de groei van onze organisatie. De korte lijnen tussen ons en Merkelijheid zijn fijn. Ze weten zich snel de toch wel inhoudelijke materie eigen te maken en komen met nieuwe ideeën. Kortom, een fijne samenwerking.

Dennis Wijnants Metel
Met verwondering denken we terug aan de creativiteit die gelegd is in onze merkontwikkeling

Met verwondering denken we terug aan de creativiteit die gelegd is in onze merkontwikkeling en de mooie voorstellen die zijn gedaan, we zien daarnaast erg uit naar de toekomst!

Matthijs Freijters Led Wereld
Merkelijkheid stond aan de basis van het ontstaan van ons merk.

Merkelijkheid stond aan de basis van het ontstaan van ons merk. Zij hebben ons stap voor stap begeleid in de merkontwikkeling. Zij waren betrokken bij de creatie van ons verhaal, onze naam en onze visuele identiteit. Ook hebben ze onze website gerealiseerd. Wat er nu al staat overtreft al mijn verwachtingen!

Martijn Poldervaart KEI Kung Fu
Zij vormen onze externe marketingafdeling en wij maken gebruik van al hun expertise.

Wij werken met Merkelijkheid intensief samen als partners. Zij vormen onze externe marketingafdeling en wij maken gebruik van al hun expertise. Zij hebben ons geholpen vanuit een positionering richting middelen als onze prachtige website, ze zijn verantwoordelijk voor online- en contentmarketing en ook in de toekomst staan er mooie ontwikkelingen in de planning richting een verdere digitalisering.

Richard Heemskerk HSIBV

Wat zijn de voordelen van LinkedIn als B2B advertentieplatform?

LinkedIn is wereldwijd, maar zeker ook in Nederland hét zakelijke social media platform waar jouw potentiële B2B relaties en klanten op zoek gaan naar informatie en inspiratie. Waar de meeste bedrijven, zowel B2B als B2C, al wel een bedrijfspagina hebben en het platform gebruiken om nieuwe werknemers te vinden, wordt LinkedIn adverteren veel minder toegepast. En dat terwijl het zoveel mogelijkheden biedt. Met organische LinkedIn-activiteit blijf je toch vooral binnen je eigen eerste-, tweede- en misschien derdegraads netwerk zichtbaar. Met LinkedIn adverteren realiseren we zichtbaarheid onder een grotere doelgroep. Dit zijn onze vijf belangrijkste redenen om dit jaar nog budget vrij te maken en te starten met LinkedIn adverteren:

Enorm bereik

LinkedIn is het grootste zakelijke social media platform, zeker in Nederland waar praktisch iedere werkende een profiel heeft

Opvallend

Jouw concurrentie gebruikt LinkedIn Advertising nog niet, jouw kans dus om op te vallen

Uitstekend meetbaar

Je weet de ROI van jouw campagne precies en hebt alle data inzichtelijk in een prachtig dashboard

Kostenefficiënt

De kosten (CPM én campagnekosten) van een LinkedIn campagne zijn meestal lager dan andere kanalen

Unieke targeting

Je bereikt precies de juiste doelgroep, en niemand anders. LinkedIn biedt unieke mogelijkheden voor het samenstellen van jouw doelgroep.

Optimalisatie

Jouw resultaten verbeteren iedere campagne, we leren alles over de voorkeuren van jouw doelgroep.

Typisch Merkelijkheid

Wij werken vaak jarenlang voor onze klanten. Waarom? Omdat we samen doelen bereiken. Hoe we dat doen leggen we hieronder kort uit. En daar gaan we in een persoonlijk gesprek graag dieper op in.

Praktisch ingesteld

We gaan aan de slag en bereiken doelen en houden niet zo van lange meetings.

Buitenboordmotor

Wij werken als verlengstuk van jouw marketingafdeling en zetten de specialist in die jullie echt nodig hebben.

Persoonlijk

Je werkt met vaste specialisten die jou en jouw bedrijf goed kennen. Al snel zijn we samen één team.

Nieuwsgierig

Na een tijdje kennen wij jullie door en door.
Je hoeft ons dus steeds minder uit te leggen
over je product, dienst of voorkeuren.

Wij leren je graag beter kennen

Want het blijft natuurlijk mensenwerk. Laten we een keer kort praten over wat jullie nodig hebben en wij bieden. Lekker vrijblijvend. We zijn er vast snel achter of er een klik is. Heb je 30 minuten voor mij?