Versterk jouw visuele verhaal met Instagram advertenties?

Adverteren op Instagram

Onze Instagram-advertentiespecialisten hebben de creatieve finesse en strategische kennis om uw merk te helpen opvallen in de drukke Instagram-feed.

Wat is jouw doel?

tal
Luminis logo
Holtrop Ravesloot logo
PUUR logo
Wisseloord logo
Buma Stemra logo
Pepperminds logo
Muziekgebouw logo
Leidmotiv logo
Kei Kung Fu logo
Infomedics Logo wit
NTS logo wit
Audion logo

Boost snel je merk met korte content

Short-form content

Goede content levert goed resultaat

Praktisch

Maak optimaal gebruik van je content doormiddel van het herplaatsen met de juiste tactiek

Content herplaatsen

Samen richten wij ons op resultaat: Merkbekendheid en leads/verkoop

Resultaatgericht
vergadering

Waarom Adverteren op Instagram?

Instagram draait om het visuele, en bij Merkelijkheid nemen we visuele excellence serieus. We creëren aantrekkelijke, op maat gemaakte content die de essentie van uw merk vastlegt en de interesse van uw doelgroep vasthoudt.

esther

Diepgaande Contentstrategie

Onze experts werken samen met u om een diepgaande contentstrategie te ontwikkelen die gericht is op het bereiken van uw doelen. Of het nu gaat om merkpromotie, productlanceringen of het stimuleren van betrokkenheid, we hebben de juiste strategie voor u.

jens en ties

Data-Driven Optimalisatie

Wij geloven in het meten en verbeteren. Door voortdurende monitoring en analyse van prestatiegegevens passen we uw campagnes aan voor betere resultaten en een hogere ROI.

emma

Onze aanpak: Waarom Samenwerken met Merkelijkheid?

Ons getalenteerde team van creatieve professionals is altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technologieën op Instagram. We zijn experts in het bedenken van innovatieve campagne-ideeën die uw merk laten schitteren. Van strategie en contentcreatie tot advertentiebeheer en rapportage, Merkelijkheid biedt een geïntegreerde dienstverlening die al uw Instagram-marketingbehoeften omvat. Bij Merkelijkheid gaan we voor betrouwbare, meetbare resultaten. We leveren gedetailleerde rapporten en inzichten die u inzicht geven in de prestaties van uw advertenties. Hiermee zorgen wij voor de beste uitkomsten van je advertenties.

Wat vinden onze klanten van ons?

De ervaringen van onze klanten zijn natuurlijk het beste bewijs. Daarom delen wij graag testimonials en uitspraken van daadwerkelijke klanten om aan jou te laten zien dat wij onze beloftes waarmaken. Ben je benieuwd naar het project waardoor zij of hij zo’n lovend verhaal deelt? Daar vertellen we je in een gesprek graag meer over.

Als één team bouwen aan brand value met aansprekende content

Wij werken als één team met Merkelijkheid aan meer zichtbaarheid en merkwaarde. Zij zijn sterk in de realisatie van aansprekende content en de distributie ervan.

Frederieke Anema TIP Group
De samenwerking met Merkelijkheid kenmerkte zich door een echte “can do attitude”.

Wij hebben in de afgelopen jaren samen meerdere Investment Memoranda ontwikkeld. De samenwerking met Merkelijkheid kenmerkte zich door een echte “can do attitude”. Zij denken altijd mee zowel op procesniveau als in het optimaliseren van design. Dit altijd met een uitstekend eindresultaat en dus veel positieve feedback, ook van onze klanten en investeerders.

Gijs Halm Kempen
Veel deskundigheid in huis.

Merkelijkheid heeft ons in de opstartfase van ons kantoor commercieel ondersteund, met positionering, website en marketingcampagnes. Sympathieke mensen. Veel deskundigheid in huis. We hebben veel van de samenwerking geleerd.

Nicole van Zuilen EBBEN Partners
Het is fijn samenwerken met deze professionals.

Het is fijn samenwerken met deze professionals. Naast kennis en kunde zorgen ze altijd voor een creatieve twist!

Marieke van der Spruit GS1 Nederland
Nu beschikken we over een flitsende mooie nieuwe website waar we ontzettend trots op zijn

We hadden een website, die was niet meer van deze tijd. Nu beschikken we over een flitsende mooie nieuwe website waar we ontzettend trots op zijn. We willen jullie bedanken voor al het werk dat jullie pro-deo voor ons hebben gedaan, van de website tot de organisatie van de mooie bijeenkomst in het Stadhuis. Een mooiere bekroning op ons werk hadden we ons niet voor kunnen stellen.

Marij van den Bosch Stichting Struikelstenen Maastricht
Voelt als een echt partnership.

Werken met Merkelijkheid voelt als een echt partnership. Zij zorgen voor aansprekende en hoogwaardige content en een optimale distributie, zo blijft mijn bedrijf zichtbaar.

Johan de Meij Noord-Holland Inbouw
Met Merkelijkheid als onze buitenboordmotor maken we een mooie groei door

Sinds we met Merkelijkheid werken kunnen we ons echt focussen op onze core-business en dat zie je terug in de groei van onze organisatie. De korte lijnen tussen ons en Merkelijheid zijn fijn. Ze weten zich snel de toch wel inhoudelijke materie eigen te maken en komen met nieuwe ideeën. Kortom, een fijne samenwerking.

Dennis Wijnants Metel
Merkelijkheid is voor ons de “one stop shop” voor al onze marketingactiviteiten.

Merkelijkheid is dé oplossing voor digitale marketing. Ze begrijpen onze branche en leveren een strategie die naadloos aansluit bij onze werkwijze. Ze hebben ons geholpen met een nieuwe website, sociale media en campagnes, en denken actief mee over onze strategie. We zijn erg tevreden met de resultaten.

André de Lijser Variodrive

Leadgeneratie Kanalen

Het juiste kanaal kiezen is een belangrijke stap voor leadgeneratie. Jouw merk moet eruit springen waar jouw doelgroep actief is. Omdat elke doelgroep anders is, zijn wij van vele markten thuis. We werken veel met:

google ads

Google Ads

Betaalde zoekadvertenties die directe zichtbaarheid geven op Google. Ideaal voor bedrijven om specifieke diensten te promoten en directe leads te genereren.

google

SEO

Organische zoekmachineoptimalisatie om duurzame zichtbaarheid te bereiken. Bedrijven kunnen thought leadership tonen en kwalitatieve leads aantrekken via informatieve content.

linkedin

LinkedIn

Het professionele netwerkplatform met miljoenen gebruikers. Hier kunnen bedrijven besluitvormers bereiken, relaties opbouwen en gerichte content delen.

instagram

Instagram

Visueel platform waarop bedrijven hun merkverhaal kunnen vertellen, innovaties kunnen tonen en een jonger publiek kunnen bereiken.

facebook

Facebook

Een veelzijdig platform dat veel kansen biedt. Bedrijven kunnen gerichte advertentiecampagnes uitvoeren, waardevolle content delen en directe relaties met potentiële klanten opbouwen.

tiktok

TikTok

Een opkomend kanaal voor bedrijven, vooral om awareness te genereren bij een jongere doelgroep (werving!) en op een creatieve manier de bedrijfscultuur te tonen.

Typisch Merkelijkheid

Wij werken vaak jarenlang voor onze klanten. Waarom? Omdat we samen doelen bereiken. Hoe we dat doen leggen we hieronder kort uit. En daar gaan we in een persoonlijk gesprek graag dieper op in.

Praktisch ingesteld

We gaan aan de slag en bereiken doelen en houden niet zo van lange meetings.

Buitenboordmotor

Wij werken als verlengstuk van jouw marketingafdeling en zetten de specialist in die jullie echt nodig hebben.

Persoonlijk

Je werkt met vaste specialisten die jou en
jouw bedrijf goed kennen. Al snel zijn we
samen één team.

Nieuwsgierig

Na een tijdje kennen wij jullie door en door.
Je hoeft ons dus steeds minder uit te leggen
over je product, dienst of voorkeuren.

Wij leren je graag beter kennen

Want het blijft natuurlijk mensenwerk. Laten we een keer kort praten over wat jullie nodig hebben en wij bieden. Lekker vrijblijvend. We zijn er vast snel achter of er een klik is. Heb je 30 minuten voor mij?