De krachtige manier om jouw merk onder de aandacht te brengen

Video

Een boeiende video houdt de aandacht vast, overtuigt én valt op. Niet voor niks wordt video steeds belangrijker voor bedrijven en merken. Wij produceren de video die jij nodig hebt.

Wat is jouw doel?

jens
Luminis logo
Holtrop Ravesloot logo
PUUR logo
Wisseloord logo
Buma Stemra logo
Pepperminds logo
Muziekgebouw logo
Leidmotiv logo
Kei Kung Fu logo
Infomedics Logo wit
NTS logo wit
Audion logo

Boost snel je merk met korte content

Short-form content

Waar Short-form tekortschiet, biedt long-form content een diepere/inhoudelijke boodschap.

Long-form

Haal het uiterste uit je content doormiddel van het herplaatsen met de juiste strategie

Content herplaatsen

Je hebt al een professionele bedrijfsfilm met distributie op verschillende kanalen vanaf €3.000

Adverteren met video

Waarom Video?

Video is een van de meest veelzijdige middelen als het gaat om visuele communicatie en wordt steeds belangrijker. Wie kijkt er tegenwoordig geen video’s op Youtube, Vimeo of TikTok? Hierdoor wordt het steeds belangrijker om op te vallen tussen alle middelmatigheid. Een goed geproduceerde video straalt kwaliteit uit, houdt de aandacht vast en blijft hangen. Dat is niet alleen fijn voor op jouw website, maar ook voor social media kanalen en in jouw advertentiecampagnes. Een sterke video is vaak op tientallen manieren te gebruiken.

emma

Onze aanpak

We beginnen met de eisen van de klant: of het nu gaat om een bedrijfsvideo of een wervingsvideo, wij kunnen het allemaal maken. Na het vaststellen van het doel, ontwikkelen we een pakkend script en bedenken we een creatief concept en werken dit uit tot een hoogwaardige video. Video realisatie stelt je niet alleen in staat om visueel te communiceren, maar biedt ook een heleboel mogelijkheden voor hergebruik en advertising, vooral met de opkomst van short-form content. Bij Merkelijkheid denken wij dan ook verder dan alleen een bedrijfsvideo of een aantal losse video’s, wij zijn in staat om content te hergebruiken en na te denken over het adverteren met deze content voor meer leads, brand awareness en zichtbaarheid. Met een toegewijd team van editors, een ervaren cameraploeg en verschillende marketingspecialisten staan wij klaar om je te helpen bij het creëren van hoogwaardige content en deze effectief onder de aandacht te brengen bij jouw doelgroep.

Adverteren met short-form content

De nieuwste trend op het gebied van video is short-form content advertising. Op deze manier kan je binnen zeer efficiënte tijd jouw doelgroep aanspreken en overtuigen. Dit kan via bestaande content gerealiseerd worden of doormiddel van losse video’s. Bij Merkelijkheid zijn wij gespecificeerd om short-form content te realiseren en te distribueren voor verschillende klanten in de B2B. Met onze editors en marketingspecialisten creëren we deze content die we daarna specifiek in gaan zetten op een bepaalde doelgroep.

Wat vinden onze klanten van ons?

De ervaringen van onze klanten zijn natuurlijk het beste bewijs. Daarom delen wij graag testimonials en uitspraken van daadwerkelijke klanten om aan jou te laten zien dat wij onze beloftes waarmaken. Ben je benieuwd naar het project waardoor zij of hij zo’n lovend verhaal deelt? Daar vertellen we je in een gesprek graag meer over.

Groot vertrouwen in hun expertise op het gebied van merkontwikkeling.

Samen met Merkelijkheid werken wij aan de herpositionering van ons merk. Daarnaast zijn zij partners in content en (financiële) corporate communicatie. Denk aan online jaarverslagen, video’s en animaties. Wij werken heel prettig samen met Merkelijkheid en hebben groot vertrouwen in hun expertise op het gebied van merkontwikkeling.

Annabel Heijen Buma/Stemra
Met verwondering denken we terug aan de creativiteit die gelegd is in onze merkontwikkeling

Met verwondering denken we terug aan de creativiteit die gelegd is in onze merkontwikkeling en de mooie voorstellen die zijn gedaan, we zien daarnaast erg uit naar de toekomst!

Matthijs Freijters Led Wereld
Als één team bouwen aan brand value met aansprekende content

Wij werken als één team met Merkelijkheid aan meer zichtbaarheid en merkwaarde. Zij zijn sterk in de realisatie van aansprekende content en de distributie ervan.

Frederieke Anema TIP Group
Wij beschikken met Merkelijkheid over een grote professionele externe marketingafdeling

Wij werken inmiddels al een paar jaar en naar volle tevredenheid met Merkelijkheid samen. Er is echt sprake van een partnership. Wij beschikken met Merkelijkheid over een grote professionele externe marketingafdeling. Zij bedenken daarnaast steeds weer nieuwe dingen die ons verder helpen, zoals een custom digital configurator maar ook aansprekende (video) content die bijdraagt aan onze vindbaarheid en merkwaarde.

Wouter Stokman Stokman BV
De samenwerking met Merkelijkheid kenmerkte zich door een echte “can do attitude”.

Wij hebben in de afgelopen jaren samen meerdere Investment Memoranda ontwikkeld. De samenwerking met Merkelijkheid kenmerkte zich door een echte “can do attitude”. Zij denken altijd mee zowel op procesniveau als in het optimaliseren van design. Dit altijd met een uitstekend eindresultaat en dus veel positieve feedback, ook van onze klanten en investeerders.

Gijs Halm Kempen
We zijn erg tevreden over de grondige voorbereiding en heldere aanpak.

We zijn erg tevreden over de grondige voorbereiding en heldere aanpak. Hierdoor maakt Merkelijkheid complexe onderwerpen eigen, waardoor een natuurlijk gesprek met onze technische collega’s ontstaat. Whitepapers bijvoorbeeld over digital printing worden met trots intern gedeeld en ingezet om onze doelgroepen te inspireren. Onze contentstrategie heeft in 2020 ruim 600.000 impressies gerealiseerd en we hebben daarnaast de 10.000e volger op LinkedIn verwelkomd. De whitepapers hebben aantoonbaar bijgedragen aan nieuwe leads en klanten. Een mooie prestatie!

Stefan Martens NTS
Merkelijkheid heeft ons geholpen om engagement met ons merk via social media te versnellen.

Merkelijkheid heeft ons geholpen om engagement met ons merk via social media te versnellen. Met behulp van hun snelheid, flexibiliteit en creativiteit hebben we in korte tijd een groot aantal trouwe volgers aan ons weten te binden.

Jacques Hoendervangers Air Miles
Het is fijn samenwerken met deze professionals.

Het is fijn samenwerken met deze professionals. Naast kennis en kunde zorgen ze altijd voor een creatieve twist!

Marieke van der Spruit GS1 Nederland

Audion corporate video

Bekijk hier de corporate video van Audion Packaging Machines. Audion is een van onze klanten en is gespecialiseerd in verpakkingsmachines. In deze video laten wij jou zien hoe het verpakken in verschillende divisies in zijn werk gaat, allemaal met behulp van de machines van Audion. Van het verpakken van onderdelen tot het verpakken van voedingswaren en zelfs producten voor de medische sector.

Antonius Manufacturing 

In deze video geven we jou een exclusief kijkje in de werkprocessen van onze klant Antonius, deze klant is gespecialiseerd in de productie van vesselheads. Je volgt het proces vanuit het perspectief van een medewerker die zich in een mobiel kantoor door de werkplaats beweegt. Deze unieke rondleiding laat zien hoe deze medewerker nauwkeurig de werkzaamheden coördineert en de essentiële bouwtekeningen creëert. Die het uiteindelijke product gaan vormgeven!

 

TIP GROUP Trucks

In deze video stellen we jou voor aan TIP Group. Een klant die vrachtauto’s leased en verhuurd, door het kijkenvan de video inzichten in de verschillende services die TIP Group levert. Dit wordt ondersteund door prachtige dronebeelden. Ook zie je in deze video de trucks die TIP Group aanbiedt, wat natuurlijk een goed beeld geeft van hun aanbod.

Typisch Merkelijkheid

Wij werken vaak jarenlang voor onze klanten. Waarom? Omdat we samen doelen bereiken. Hoe we dat doen leggen we hieronder kort uit. En daar gaan we in een persoonlijk gesprek graag dieper op in.

Praktisch ingesteld

We gaan aan de slag met het bereiken van jouw doelen en houden niet zo van lange meetings.

Merkelijkheid heeft onze website gebouwd en veel (video)content gerealiseerd. Dit doen zij uitstekend en altijd ook nog ruim voor de deadline opgeleverd, kortom: toppers!

Edwin van Reijsen

Intratone

Buitenboordmotor

Wij werken als verlengstuk van jouw marketingafdeling en zetten de specialist in die jullie echt nodig hebben.

Wij werken als één team met Merkelijkheid aan meer zichtbaarheid en merkwaarde. Zij zijn sterk in de realisatie van aansprekende content en de distributie ervan.

Frederieke Anema

TIP Group

Persoonlijk

Je werkt samen met vaste specialisten die jou en jouw bedrijf goed kennen. Al snel vormen we één team.

Merkelijkheid is al een paar jaar onze online marketing en content partner. Met een mooie mix van tekst, video, distributie en analyse bouwen we in een echt partnership aan merkwaarde, trots en conversie.

Margit Hoekstra

Audion Packaging Machines

Nieuwsgierig

Na een tijdje kennen wij jullie door en door. Je hoeft ons dus steeds minder uit te leggen over je product, dienst of voorkeuren.

Het is fijn samenwerken met deze professionals. Naast kennis en kunde zorgen ze altijd voor een creatieve twist!

Marieke van der Spruit

GS1 Nederland

Wij leren je graag beter kennen

Want het blijft natuurlijk mensenwerk. Laten we een keer kort praten over wat jullie nodig hebben en wij bieden. Lekker vrijblijvend. We zijn er vast snel achter of er een klik is. Heb je 30 minuten voor mij?