De krachtige manier om jouw merk onder de aandacht te brengen

Video

Een boeiende video houdt de aandacht vast, overtuigt én valt op. Niet voor niks wordt video steeds belangrijker voor bedrijven en merken. Wij produceren de video die jij nodig hebt.

Wat is jouw doel?

jens
Luminis logo
Holtrop Ravesloot logo
PUUR logo
Wisseloord logo
Buma Stemra logo
Pepperminds logo
Muziekgebouw logo
Leidmotiv logo
Kei Kung Fu logo
Infomedics Logo wit
NTS logo wit
Audion logo

Boost snel je merk met korte content

Short-form content

Waar Short-form tekortschiet, biedt long-form content een diepere/inhoudelijke boodschap.

Long-form

Haal het uiterste uit je content doormiddel van het herplaatsen met de juiste strategie

Content herplaatsen

De opzet van de video bepaalt het advertentiesucces.

Adverteren met video

Waarom Video?

Video is een van de meest veelzijdige middelen als het gaat om visuele communicatie en wordt steeds belangrijker. Wie kijkt er tegenwoordig geen video’s op Youtube, Vimeo of TikTok? Hierdoor wordt het steeds belangrijker om op te vallen tussen alle middelmatigheid. Een goed geproduceerde video straalt kwaliteit uit, houdt de aandacht vast en blijft hangen. Dat is niet alleen fijn voor op jouw website, maar ook voor social media kanalen en in jouw advertentiecampagnes. Een sterke video is vaak op tientallen manieren te gebruiken.

emma

Onze aanpak

We beginnen met de eisen van de klant: of het nu gaat om een bedrijfsvideo of een wervingsvideo, wij kunnen het allemaal maken. Na het vaststellen van het doel, ontwikkelen we een pakkend script en bedenken we een creatief concept. Met een toegewijd team van editors en een ervaren cameraploeg brengen we de visie van de klant tot leven.

Wat vinden onze klanten van ons?

De ervaringen van onze klanten zijn natuurlijk het beste bewijs. Daarom delen wij graag testimonials en uitspraken van daadwerkelijke klanten om aan jou te laten zien dat wij onze beloftes waarmaken. Ben je benieuwd naar het project waardoor zij of hij zo’n lovend verhaal deelt? Daar vertellen we je in een gesprek graag meer over.

Merkelijkheid is al een paar jaar onze online marketing en content partner.

Merkelijkheid is al een paar jaar onze online marketing en content partner. Met een mooie mix van tekst, video, distributie en analyse bouwen we in een echt partnership aan merkwaarde, trots en conversie.

Margit Hoekstra Audion Packaging Machines
Merkelijkheid heeft deze rol in onze herpositionering goed gepakt!

Een scherpe positionering vereist duidelijke keuzes. Hoe zien we onszelf en wat maakt ons uniek? Welke doelgroep willen we aanspreken, en welke niet? Die keuzes zijn moeilijk, omdat je altijd het gevoel hebt een deel van de markt weg te strepen bij het maken van die keuzes. Daarom is het ontzettend waardevol om een marketingpartner te hebben die dit interne gesprek faciliteert, je een spiegel voor houdt en je vervolgens dwingt om die keuzes te maken. Merkelijkheid heeft deze rol in onze herpositionering goed gepakt!

Bart Matthaei Ambrero
De samenwerking verliep uitstekend.

Merkelijkheid heeft voor ons jaarverslag zowel de tekstredactie als de lay-out voor haar rekening genomen. De samenwerking verliep uitstekend. Ze houden zich aan afspraken en zijn flexibel waar nodig. Het eindproduct ziet er gelikt uit!

Frank Broekhuis Royal Ahrend
Wij zijn ontzettend blij met het resultaat en de samenwerking.

De content die jullie hebben gerealiseerd, zoals de bedrijfsfilm is echt fantastisch. Het laat prachtig zien wie wij zijn en over welke competenties Donghua beschikt. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat en de samenwerking.

Frans Morskate Donghua International
Al direct was er een klik.

Via een kennis kwamen wij in contact met Merkelijkheid. Al direct was er een klik. Dat kwam omdat hun verfrissende manier van benaderen een totaal ander licht werpt op de situatie. Al snel konden ze zich een beeld vormen van onze toch wel onbekende markt van diensten en producten in de bovenleiding van tram en trolleybus.

John Verheul Kummler+Matter
Wij beschikken met Merkelijkheid over een grote professionele externe marketingafdeling

Wij werken inmiddels al een paar jaar en naar volle tevredenheid met Merkelijkheid samen. Er is echt sprake van een partnership. Wij beschikken met Merkelijkheid over een grote professionele externe marketingafdeling. Zij bedenken daarnaast steeds weer nieuwe dingen die ons verder helpen, zoals een custom digital configurator maar ook aansprekende (video) content die bijdraagt aan onze vindbaarheid en merkwaarde.

Wouter Stokman Stokman BV
Merkelijkheid is voor ons de “one stop shop” voor al onze marketingactiviteiten.

Merkelijkheid is dé oplossing voor digitale marketing. Ze begrijpen onze branche en leveren een strategie die naadloos aansluit bij onze werkwijze. Ze hebben ons geholpen met een nieuwe website, sociale media en campagnes, en denken actief mee over onze strategie. We zijn erg tevreden met de resultaten.

André de Lijser Variodrive
Een zeer fijne samenwerking.

Een zeer fijne samenwerking. Merkelijkheid voelt goed aan wat wij willen en is als het nodig is lekker dwars. Ze schakelen snel en zijn altijd bereikbaar. Ik zou zeggen: een verlengstuk van ons bedrijf op het gebied van marketing.

Tom Sanders Dumaco

Audion corporate video

Bekijk hier de corporate video van Audion Packaging Machines. Audion is een van onze klanten en is gespecialiseerd in verpakkingsmachines. In deze video laten wij jou zien hoe het verpakken in verschillende divisies in zijn werk gaat, allemaal met behulp van de machines van Audion. Van het verpakken van onderdelen tot het verpakken van voedingswaren en zelfs producten voor de medische sector.

Antonius Manufacturing 

In deze video geven we jou een exclusief kijkje in de werkprocessen van onze klant Antonius, deze klant is gespecialiseerd in de productie van vesselheads. Je volgt het proces vanuit het perspectief van een medewerker die zich in een mobiel kantoor door de werkplaats beweegt. Deze unieke rondleiding laat zien hoe deze medewerker nauwkeurig de werkzaamheden coördineert en de essentiële bouwtekeningen creëert. Die het uiteindelijke product gaan vormgeven!

 

TIP GROUP Trucks

In deze video stellen we jou voor aan TIP Group. Een klant die vrachtauto’s leased en verhuurd, door het kijkenvan de video inzichten in de verschillende services die TIP Group levert. Dit wordt ondersteund door prachtige dronebeelden. Ook zie je in deze video de trucks die TIP Group aanbiedt, wat natuurlijk een goed beeld geeft van hun aanbod.

Typisch Merkelijkheid

Wij werken vaak jarenlang voor onze klanten. Waarom? Omdat we samen doelen bereiken. Hoe we dat doen leggen we hieronder kort uit. En daar gaan we in een persoonlijk gesprek graag dieper op in.

Praktisch ingesteld

We gaan aan de slag en bereiken doelen en houden niet zo van lange meetings.

Buitenboordmotor

Wij werken als verlengstuk van jouw marketingafdeling en zetten de specialist in die jullie echt nodig hebben.

Persoonlijk

Je werkt samen met vaste specialisten die jou en jouw bedrijf goed kennen. Al snel vormen we één team.

Nieuwsgierig

Na een tijdje kennen wij jullie door en door. Je hoeft ons dus steeds minder uit te leggen over je product, dienst of voorkeuren.

Wij leren je graag beter kennen

Want het blijft natuurlijk mensenwerk. Laten we een keer kort praten over wat jullie nodig hebben en wij bieden. Lekker vrijblijvend. We zijn er vast snel achter of er een klik is. Heb je 30 minuten voor mij?