Vertel jouw unieke verhaal

Fotografie

Je tilt alle middelen naar een hoger niveau door mooie foto’s te laten maken. Fotografie geeft klanten snel een goed beeld van jouw merk of organisatie.

Wat is jouw doel?

suikersilos
Luminis logo
Holtrop Ravesloot logo
PUUR logo
Wisseloord logo
Buma Stemra logo
Pepperminds logo
Muziekgebouw logo
Leidmotiv logo
Kei Kung Fu logo
Infomedics Logo wit
NTS logo wit
Audion logo

Vlotte verwerking en levering van foto’s zonder het te verminderen in kwaliteit.

Snelle levering

Duidelijke, vaste prijzen voorkomt verassingen

Vaste prijzen

Een unieke, herkenbare fotografische stijl die aansluit bij de wensen en de branding van de klant

Creatief

Ons team heeft jarenlange ervaring met bedrijfsfotografie

10+ jaar ervaring
emma en maxim

Waarom Fotografie?

Heb je al een website vol stockfoto’s en ben je klaar om deze te vervangen door eigen materiaal? Of heb je professionele fotografie nodig voor je social mediakanalen? Professionele fotografie tilt niet alleen de uitstraling van je middelen naar een hoger niveau, maar het creëert ook een authentieke connectie met je publiek. In plaats van standaard afbeeldingen vertelt jouw eigen fotografie het unieke verhaal van je bedrijf, waardoor bezoekers een beter inzicht krijgen in wie je bent en waar je voor staat.

kantoor

Onze aanpak

Zodra we samen met de klant de fotografiethema’s hebben bepaald, komt onze professionele fotograaf in actie. We trekken eropuit naar de gekozen locatie voor een fotosessie. Met een helder plan, al voorbereid met oog voor detail en afgestemd op de unieke eisen van het project, duiken we enthousiast in de opdracht. Ons doel? Schitterende beelden vastleggen die de kern van het onderwerp treffend in beeld brengen, en de beste resultaten behalen die elke verwachting overtreffen

Wat vinden onze klanten van ons?

De ervaringen van onze klanten zijn natuurlijk het beste bewijs. Daarom delen wij graag testimonials en uitspraken van daadwerkelijke klanten om aan jou te laten zien dat wij onze beloftes waarmaken. Ben je benieuwd naar het project waardoor zij of hij zo’n lovend verhaal deelt? Daar vertellen we je in een gesprek graag meer over.

Zij vormen onze externe marketingafdeling en wij maken gebruik van al hun expertise.

Wij werken met Merkelijkheid intensief samen als partners. Zij vormen onze externe marketingafdeling en wij maken gebruik van al hun expertise. Zij hebben ons geholpen vanuit een positionering richting middelen als onze prachtige website, ze zijn verantwoordelijk voor online- en contentmarketing en ook in de toekomst staan er mooie ontwikkelingen in de planning richting een verdere digitalisering.

Richard Heemskerk HSIBV
Al direct was er een klik.

Via een kennis kwamen wij in contact met Merkelijkheid. Al direct was er een klik. Dat kwam omdat hun verfrissende manier van benaderen een totaal ander licht werpt op de situatie. Al snel konden ze zich een beeld vormen van onze toch wel onbekende markt van diensten en producten in de bovenleiding van tram en trolleybus.

John Verheul Kummler+Matter
Voelt als een echt partnership.

Werken met Merkelijkheid voelt als een echt partnership. Zij zorgen voor aansprekende en hoogwaardige content en een optimale distributie, zo blijft mijn bedrijf zichtbaar.

Johan de Meij Noord-Holland Inbouw
Wij zijn ontzettend blij met het resultaat en de samenwerking.

De content die jullie hebben gerealiseerd, zoals de bedrijfsfilm is echt fantastisch. Het laat prachtig zien wie wij zijn en over welke competenties Donghua beschikt. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat en de samenwerking.

Frans Morskate Donghua International
Wij beschikken met Merkelijkheid over een grote professionele externe marketingafdeling

Wij werken inmiddels al een paar jaar en naar volle tevredenheid met Merkelijkheid samen. Er is echt sprake van een partnership. Wij beschikken met Merkelijkheid over een grote professionele externe marketingafdeling. Zij bedenken daarnaast steeds weer nieuwe dingen die ons verder helpen, zoals een custom digital configurator maar ook aansprekende (video) content die bijdraagt aan onze vindbaarheid en merkwaarde.

Wouter Stokman Stokman BV
Kortom: toppers!

Merkelijkheid heeft onze website gebouwd en veel (video)content gerealiseerd. Dit doen zij uitstekend en altijd ook nog ruim voor de deadline opgeleverd, kortom: toppers!

Edwin van Reijsen Intratone
Merkelijkheid is voor ons de “one stop shop” voor al onze marketingactiviteiten.

Merkelijkheid is dé oplossing voor digitale marketing. Ze begrijpen onze branche en leveren een strategie die naadloos aansluit bij onze werkwijze. Ze hebben ons geholpen met een nieuwe website, sociale media en campagnes, en denken actief mee over onze strategie. We zijn erg tevreden met de resultaten.

André de Lijser Variodrive
Merkelijkheid is al een paar jaar onze online marketing en content partner.

Merkelijkheid is al een paar jaar onze online marketing en content partner. Met een mooie mix van tekst, video, distributie en analyse bouwen we in een echt partnership aan merkwaarde, trots en conversie.

Margit Hoekstra Audion Packaging Machines

Fotografie met een doel

Er zijn verschillende soorten fotografie, elk met een uniek doel.
Hieronder zie je enkele voorbeelden van de fotografiediensten die wij aanbieden, samen met een korte beschrijving:

Productfotografie

Foto’s van producten die worden gebruikt voor bijvoorbeeld; online winkels, en marketingmateriaal.

Zakelijke Portretfotografie

Professionele portretten van werknemers en leidinggevenden, vaak gebruikt voor bedrijfswebsites, LinkedIn-profielen, en andere zakelijke publicaties.

Algemene Fotografie

Gericht op het vastleggen van bijvoorbeeld industriële processen, machines en werkomgevingen.

Typisch Merkelijkheid

Wij werken vaak jarenlang voor onze klanten. Waarom? Omdat we samen doelen bereiken. Hoe we dat doen leggen we hieronder kort uit. En daar gaan we in een persoonlijk gesprek graag dieper op in.

Praktisch ingesteld

We gaan aan de slag en bereiken doelen en houden niet zo van lange meetings.

Buitenboordmotor

Wij werken als verlengstuk van jouw marketingafdeling en zetten de specialist in die jullie echt nodig hebben.

Persoonlijk

Je werkt met vaste specialisten die jou en jouw bedrijf goed kennen. Al snel zijn we samen één team.

Nieuwsgierig

Na een tijdje kennen wij jullie door en door. Je hoeft ons dus steeds minder uit te leggen over je product, dienst of voorkeuren.

Wij leren je graag beter kennen

Want het blijft natuurlijk mensenwerk. Laten we een keer kort praten over wat jullie nodig hebben en wij bieden. Lekker vrijblijvend. We zijn er vast snel achter of er een klik is. Heb je 30 minuten voor mij?