Vertel jouw unieke verhaal

Fotografie

Je tilt alle middelen naar een hoger niveau door mooie foto’s te laten maken. Fotografie geeft klanten snel een goed beeld van jouw merk of organisatie.

Wat is jouw doel?

suikersilos
Luminis logo
Holtrop Ravesloot logo
PUUR logo
Wisseloord logo
Buma Stemra logo
Pepperminds logo
Muziekgebouw logo
Leidmotiv logo
Kei Kung Fu logo
Infomedics Logo wit
NTS logo wit
Audion logo

Vlotte verwerking en levering van foto’s zonder het te verminderen in kwaliteit.

Snelle levering

Duidelijke, vaste prijzen voorkomt verassingen

Vaste prijzen

Een unieke, herkenbare fotografische stijl die aansluit bij de wensen en de branding van de klant

Creatief

Ons team heeft jarenlange ervaring met bedrijfsfotografie

10+ jaar ervaring
emma en maxim

Waarom Fotografie?

Heb je al een website vol stockfoto’s en ben je klaar om deze te vervangen door eigen materiaal? Of heb je professionele fotografie nodig voor je social mediakanalen? Professionele fotografie tilt niet alleen de uitstraling van je middelen naar een hoger niveau, maar het creëert ook een authentieke connectie met je publiek. In plaats van standaard afbeeldingen vertelt jouw eigen fotografie het unieke verhaal van je bedrijf, waardoor bezoekers een beter inzicht krijgen in wie je bent en waar je voor staat.

kantoor

Onze aanpak

Zodra we samen met de klant de fotografiethema’s hebben bepaald, komt onze professionele fotograaf in actie. We trekken eropuit naar de gekozen locatie voor een fotosessie. Met een helder plan, al voorbereid met oog voor detail en afgestemd op de unieke eisen van het project, duiken we enthousiast in de opdracht. Ons doel? Schitterende beelden vastleggen die de kern van het onderwerp treffend in beeld brengen, en de beste resultaten behalen die elke verwachting overtreffen

Wat vinden onze klanten van ons?

De ervaringen van onze klanten zijn natuurlijk het beste bewijs. Daarom delen wij graag testimonials en uitspraken van daadwerkelijke klanten om aan jou te laten zien dat wij onze beloftes waarmaken. Ben je benieuwd naar het project waardoor zij of hij zo’n lovend verhaal deelt? Daar vertellen we je in een gesprek graag meer over.

Deze integrale aanpak werkt voor ons perfect.

Door de samenwerking met Merkelijkheid kunnen wij profiteren van alle specialismen op het gebied van marketing met maar 1 aanspreekpunt. Deze integrale aanpak werkt voor ons perfect.

Cristel Rijnen Injection Point
Groot vertrouwen in hun expertise op het gebied van merkontwikkeling.

Samen met Merkelijkheid werken wij aan de herpositionering van ons merk. Daarnaast zijn zij partners in content en (financiële) corporate communicatie. Denk aan online jaarverslagen, video’s en animaties. Wij werken heel prettig samen met Merkelijkheid en hebben groot vertrouwen in hun expertise op het gebied van merkontwikkeling.

Annabel Heijen Buma/Stemra
Dank je wel Merkelijkheid voor alle inspanningen en begeleiding zover!

Wij zijn heel tevreden over het proces en het resultaat.

Peter van den Brink Albeton
Met Merkelijkheid als onze buitenboordmotor maken we een mooie groei door

Sinds we met Merkelijkheid werken kunnen we ons echt focussen op onze core-business en dat zie je terug in de groei van onze organisatie. De korte lijnen tussen ons en Merkelijheid zijn fijn. Ze weten zich snel de toch wel inhoudelijke materie eigen te maken en komen met nieuwe ideeën. Kortom, een fijne samenwerking.

Dennis Wijnants Metel
Wij beschikken met Merkelijkheid over een grote professionele externe marketingafdeling

Wij werken inmiddels al een paar jaar en naar volle tevredenheid met Merkelijkheid samen. Er is echt sprake van een partnership. Wij beschikken met Merkelijkheid over een grote professionele externe marketingafdeling. Zij bedenken daarnaast steeds weer nieuwe dingen die ons verder helpen, zoals een custom digital configurator maar ook aansprekende (video) content die bijdraagt aan onze vindbaarheid en merkwaarde.

Wouter Stokman Stokman BV
Nu beschikken we over een flitsende mooie nieuwe website waar we ontzettend trots op zijn

We hadden een website, die was niet meer van deze tijd. Nu beschikken we over een flitsende mooie nieuwe website waar we ontzettend trots op zijn. We willen jullie bedanken voor al het werk dat jullie pro-deo voor ons hebben gedaan, van de website tot de organisatie van de mooie bijeenkomst in het Stadhuis. Een mooiere bekroning op ons werk hadden we ons niet voor kunnen stellen.

Marij van den Bosch Stichting Struikelstenen Maastricht
Kortom: toppers!

Merkelijkheid heeft onze website gebouwd en veel (video)content gerealiseerd. Dit doen zij uitstekend en altijd ook nog ruim voor de deadline opgeleverd, kortom: toppers!

Edwin van Reijsen Intratone
Merkelijkheid stond aan de basis van het ontstaan van ons merk.

Merkelijkheid stond aan de basis van het ontstaan van ons merk. Zij hebben ons stap voor stap begeleid in de merkontwikkeling. Zij waren betrokken bij de creatie van ons verhaal, onze naam en onze visuele identiteit. Ook hebben ze onze website gerealiseerd. Wat er nu al staat overtreft al mijn verwachtingen!

Martijn Poldervaart KEI Kung Fu

Fotografie met een doel

Er zijn verschillende soorten fotografie, elk met een uniek doel.
Hieronder zie je enkele voorbeelden van de fotografiediensten die wij aanbieden, samen met een korte beschrijving:

Productfotografie

Foto’s van producten die worden gebruikt voor bijvoorbeeld; online winkels, en marketingmateriaal.

Zakelijke Portretfotografie

Professionele portretten van werknemers en leidinggevenden, vaak gebruikt voor bedrijfswebsites, LinkedIn-profielen, en andere zakelijke publicaties.

Algemene Fotografie

Gericht op het vastleggen van bijvoorbeeld industriële processen, machines en werkomgevingen.

Typisch Merkelijkheid

Wij werken vaak jarenlang voor onze klanten. Waarom? Omdat we samen doelen bereiken. Hoe we dat doen leggen we hieronder kort uit. En daar gaan we in een persoonlijk gesprek graag dieper op in.

Praktisch ingesteld

We gaan aan de slag en bereiken doelen en houden niet zo van lange meetings.

Buitenboordmotor

Wij werken als verlengstuk van jouw marketingafdeling en zetten de specialist in die jullie echt nodig hebben.

Persoonlijk

Je werkt met vaste specialisten die jou en jouw bedrijf goed kennen. Al snel zijn we samen één team.

Nieuwsgierig

Na een tijdje kennen wij jullie door en door. Je hoeft ons dus steeds minder uit te leggen over je product, dienst of voorkeuren.

Wij leren je graag beter kennen

Want het blijft natuurlijk mensenwerk. Laten we een keer kort praten over wat jullie nodig hebben en wij bieden. Lekker vrijblijvend. We zijn er vast snel achter of er een klik is. Heb je 30 minuten voor mij?