Podcast

Positionering Coca-Cola: alles wat jij nog NIET wist

Positionering Coca-Cola: alles wat jij nog NIET wist
Weet jij hoe groot de invloed van Coca-Cola is op onze maatschappij? In deze podcast bespreken we de enorme fout die Coca-Cola maakte in reactie op Pepsi, de geschiedenis van dit megamerk en hoe ze aan de basis stonden van marketing zoals wij dat tegenwoordig kennen. En wist je dat Coca-Cola de kerstman groot heeft gemaakt?

Luister deze podcast op:

Elke twee weken een nieuwe aflevering over positionering met een analyse van een bijzonder merk of markt. Chiquita, Odido, Lidl en Red Bull kwamen al aan bod. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere podcasts:

Bekijk andere podcasts

Positionering Coca-Cola

Deze video bespreekt de grootste verborgen geheimen achter het merk Coca Cola. Dit drankje, waar ooit cocaine in zat, is uitgegroeid tot een van de grootste bedrijven van de 21e eeuw. Maar wat veel mensen niet weten is hoe groot de invloed van dit megamerk is op onze samenleving. Wij bespreken in deze video-podcast de geschiedenis van Coca Cola, hoe het drankje in de vroege jaren moest concurreren tegen alcoholische dranken, de strijd tegen Pepsi en nog veel meer. Tijd om het vloeibare bruine goud van Warren Buffet onder de loep te nemen: allemansvriend Coca-Cola.

Don’t be a Penguin

Wil je input leveren voor onze show? Heb je suggesties voor thema’s of vragen voor Ties en Tal over marketing en positioneren? Stuur ze naar dontbeapenguin@merkelijkheid.com of laat een berichtje of comment achter waar je kijkt of luistert. Dank voor het kijken en tot de volgende!

Moet het korter maar ook leuk?
TIKTOK: https://www.tiktok.com/@merkelijkheid
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/merkelijkheid/?hl=en