020 854 01 88

Op basis van Intratone's positionering als innovatieve leverancier, met slimme contentmarketing gebouwd aan merkwaarde en meetbaar resultaat.

Intratone Benelux

Positionering en website

Intratone levert 0plossingen voor intercoms en draadloos realtime toegangsbeheer. Er is sprake van een partnership tussen Intratone en Merkelijkheid sinds begin 2020. We zijn gestart met een website te ontwikkelen die de positionering van Intratone communiceert, een positionering als innovatief bedrijf die het dagelijkse leven van zowel installateurs, beheerders als gebruikers makkelijker maakt. We ontwikkelden slimme tools in de website zoals een calculator voor kostenbesparing bij draadloze intercomsystemen, in vergelijking met systemen met bedrading.

custom WordPress website van Intratone

Contentmarketing

Voor Intratone Benelux hebben wij in ons partnership al veel aansprekende (SEO) content mogen realiseren. Denk dan aan teksten, brochures, flyers en video’s. Een aantal van die video’s laten we hier graag zien. Onderstaande video had vooral als doel meer bekendheid met het merk, de producten en het grote voordeel in de vorm van ultieme vrijheid. De video is niet alleen in de Benelux ingezet maar ook vertaald en in andere landen gebruikt, met als resultaat dat de video duizenden keren is bekeken.

Een andere video had als doel om meer bekendheid met de voordelen van draadloze intercomsystemen te realiseren. Een draadloos intercomsysteem is sneller en goedkoper geïnstalleerd, zowel in nieuwbouw als renovatie. Daarnaast heeft een draadloos intercomsysteem veel voordelen voor de beheerders, zij kunnen meer gebouwen op afstand beheren en voor de gebruikers. We realiseerden twee video’s, één video waarin de eenvoudige installatie door een installateur centraal staat. In de andere worden vooral de voordelen voor de gebruiker/beheerder (woningcorporatie) gecommuniceerd.

Deze video’s en de online distributie hebben direct bijgedragen aan groei in merkwaarde en meer new-business. Daarom is besloten deze video’s te blijven produceren.

SEO/SEA

Intratone Benelux stuurt graag op data. Waarin het aantal conversies centraal staan. Alle marketinginspanningen moeten iets bijdragen aan de businessdoelstellingen. Met de marketingmanager van Intratone Benelux bespreken we regelmatig de strategie en bepalen we hoe we deze verder implementeren.

Dit met focus op zowel organische (SEO) vindbaarheid, met aansprekende content en een optimale contentdistributie, als op adverteren (SEA). Elke periode rapporteren we door middel van een custom dashboard, we analyseren en bespreken hoe we nog meer conversie gaan realiseren in de komende periode.

Ons partnership bestaat uit oa:

  • Marketingadvies
  • Online marketing
  • SEO/SEA
  • Digital design
  • Webdevelopment
  • Videoproductie
  • Tekst & Intervies
  • DTP & Vormgevin

Edwin van Reijsen, marketingmanager Intratone

“Ik werk nu inmiddels een paar jaar samen met Merkelijkheid. Ze leveren niet alleen een bijdrage aan ons resultaat, maar ook de nodige creativiteit. Ik ervaar Merkelijkheid als een echte partner en verlengstuk van onze organisatie”